Pillu tarinat nuoleminen

pillu tarinat nuoleminen

Pussit oli tyhjät kuin kuivunut kaivo ja mulkkua ei tehnyt mieli enää Maikkiin työntää. Sitäpaitsi, ei se varmaan olisi hänelle antanutkaan.

Viime kuukaudet oli oltu puutteessa enemmän ja vähemmän. Tulevina päivinä, Raunon pyöritellessä kynää työpöydällään ja ajatuksensa harhailleen Liisassa, Rauno oli ihan varma siitä, että Liisa tiesi hänen katselleen.

Varma siksi, koska kahtena seuraavanakin yönä sama toistui, mutta rohkeampana ja enempi kiusoittelevampana toimituksena. Viime yönä Liisa oli kääntynyt jopa semmoiseen asentoon, että pillu oli varmasti kohti ovea. Ja lisäksi Lisa oli heilutellut pikku persettään kutsuvasti ovea kohden ja sivellyt rintojaan Raunon kravaatilla. Päiväsaikaan ei Rauno ollut Liisaa nähnyt. Työ vakuutustoimistossa vaati pitkät päivät ja Liisa huiteli ties missä kavereidensa kanssa.

Enää kaksi yötä ja Liisa, pieni herkkupeppu häviäisi kokonaan Raunon ulottuvilta useaksi kuukaudeksi. Ja todennäköisesti ei tämmöistä enää tapahtuisi. Rauno oli kuullut muilta työkavereiltaan, että tietyssä vaiheessa, tai iässä tytöt hakevat paljon seksikokemuksia, jos eivät seurustele vakavasti.

Ja kokeilevat viehätysvoimaansa kaikkiin kaksilahkeisiin, joita kadulla tulee vastaan. Tilaisuus ei varmaan siis toistuisi ehkä koskaan.. Raunolla ei oikeastaan ollut muuta mielessä kuin jatkaa öistä katselua ja runkkailuaan, ellei olisi tullut maininneeksi tapahtumasta Taistolle, firman suurelle ja kuuluisalle panomiehelle.

Siinä oli mies, joka kaataa naisen kuin naisen. Taisto oli oitis yllyttänyt Raunoa ottamaan tilaisuudesta vaarin ja hellimään vähän tytärpuoltaan ja antamaan isin kädestä. Niinpä nyt neljäntenä yönä, Rauno nousi vuoteestaan, Maikin taas kerran kuorsatessa syvää untaan, kohdisti Rauno askeleensa tytärpuolensa Liisan ovelle. Tällä kertaa Rauno astuisi ovesta sisään ja näyttäisi työlle mikä hän on miehiään.

Tekisi selväksi, että nyt on nähty tarpeeksi, seuraavaksi on toiminnan aika. Asetelma oli sama kuin aikaisemmin. Liisa makoili sängyllä ja luki jotain pornolehteä. Käsi kävi jo kuumana pillunvaossa. Vierellä oli se samainen sauva, mutta tällä kertaa Raunon kravaatti koristi Liisan kaulaa. Liisa oli himottavan näköinen pikku narttu. Punertavanvaaleat kutrit olivat puolipitkät ja nenä pieni ja nöpö.

Itse asiassa Liisa ei muistuttanut äitiään yhtään. Liisa oli niin hennon ja hauraan näköinen siinä käsi jalkovälissään. Aivan kuin joku madonna tai jumalainen patsas.

Ei vaan hänen nuoruudessaan kenelläkään tytöllä ollut mitään tatskoja tai lävistyksiä. Rauno katsoi vähän aikaa Liisaa vielä ovenraosta ja suurin elein räväytti oven auki ja heti perään perästään kiinni. Siiten hän katsoi Liisaa tuimasti ja sanoi tietävänsä, mitä tyttö täällä on puuhaillut. Liisa jatkoi vain pillunsa hieromista ja katsoi Raunoa suoraan silmiin, hymyili vienosti ja pyysi isäpuoltaan sitten antamaan rangaistuksen, jos oli käyttäytynyt joteensakin sopimattomasti.

Rauno tarttui tyttöä käsivarresta kiinni ja vetäisi Liisan sormet pois pillusta. Siirsi otteensa Liisan reisiin ja levitti jalat levälleen ja näki silmiensä edessä kuumana sykkivän kostean, tyärpuolensa paratiisin. Raunon olisi tehnyt mieli upottaa kasvonsa tytön vulvaan ja aloittaa kiihkeä nuoleminen, mutta hillitsi itsensä vielä joksikin aikaa.

Ensin Rauno halusi suudella kiinteitä pieniä rintoja ja valuttaa kieltään ympäri tytön kehoa. Tunsin kuinka hänen spermansa pulppusi minuun nuoruuden innolla ja pian valuin kosteutta noustessani pois pojan hoikan vartalon päältä. Reisiäni pitkin valui limainen harmaus, niinpä menin Kimin kasvojen päälle hajareisin ja käskin hänen nuolla itseni puhtaaksi. Hän maisteli ensin ja aloitti sitten kunnon nuolemisen. Ei tuntunut lainkaan siltä että olisin häntä alistanut, hän teki kaiken vastaanlaittamatta ja huolellisesti.

Mutta ehkä hänet oli hyvin koulutettu? Kimi nuoli ja lipoi pulleita reisiäni ja sitten hän painoi kielensä niin syvälle sisääni kun sai vain. Värähdin ja menin selälleni sängylle. Kimi meni jalkojeni väliin ja jatkoi kosteuden nuolemista. Tunsin kuinka sisältäni valui eritteitämme päiväpeitteelle. En antanut sen haitata, annoin Kimin nuolla minua eikä hän näyttänyt väsyvän lainkaan.

Uupumattomasti hän lipoi vakoani ja työnsi sormia sisääni saaden minut pian huokailemaan ja värisemään orgasmin kourissa. Siitä olikin jo aikaa kun olin viimeksi saanut jonkun muun kuin itseni toimesta..

Palautumiseni orgasmista kesti mielestäni aika kauan, huohotin ja makasin sängylläni Kimin kosketellessa ihoani hellästi ja päättäväisesti. Sitten nousin polvilleni ja käänsin Kimin selälleen.

Aloin hieromaan rinnoillani hänen vartaloaan ja sain aikaiseksi sen, että hänen elimensä pongahti innokkaasti jälleen pystyyn. Suuret rintani valahtivat Kimin molemmin puolin liikkuessani hänen päällään. Pusertelin rintojani aivan hänen kasvojensa edessä ja työnsin nännin hänen suuhunsa. Hän imi ja lutkutti nänniäni innoissaan minun kosketellessa samalla hänen rintaansa.

Näin kuinka kuola valui hänen kasvojaan pitkin alas kaulalle kun hän antoi kaiken halunsa ja kiimansa tulla ulos. Vihdoinkin hän sai maistella niitä kauan kaipaamiaan suuria rintoja.. Painoin rintojani vasten pojan vaaleita kasvoja ja näin kohta hänen silmistään kuinka happi alkoi loppua. Nousin hiukan pois hänen päältään ja annoin hänen hengittää. Hän aneli heti lisää. Kova pojan kyrpä seisoi kohti kattoa minun puserrellessa rintojani vasten Kimin naamaa. Hetken kuluttua taas nousin hetkeksi pois ja annoin Kimin haukkoa henkeä.

Tuntui mukavalta rinnoissa kun Kimi yritti hengittää ja huohottaa niitä vasten kuitenkaan onnistumatta siinä. Kimi kosketteli lantioni seutua samalla kun puuhailin rintojeni kanssa hänen kasvojensa kimpussa.

Kohta menin selälleni sängylle ja käskin Kimin päälleni ja sisälleni. Hän teki työtään käskettyäni ja työnsi kovana seisovan elimensä syvyyksiini. Hän makasi päälläni ja painoi kasvonsa yhä uudestaan vasten rintojani. Samalla kun poika liikkui innokkaasti sisään ja ulos yhä kosteutta vuotavassa vaginassani, hän nuoli ja imi rintojani minkä ehti. Välillä hän painoi hampaansa vasten rintojeni herkkää ihoa ja jätti jälkeen pieniä viiruja, mutta en antanut sen häiritä.

Painoin ajoittain hänen kasvojaan tiiviimmin vasten itseäni ja tukistelin Kimiä saaden hänet huokailemaan lisää. Hän nautti selvästi rinnoistani enkä tuntenut itseäni alistajaksi hänen pitäessään kaikesta mitä käskin hänen tehdä.. Kimi alkoi työntelemään itseään sisälleni entistä kovempaan tahtiin ja käskin hänen rauhoittaa. Tahdoin saada orgasmin samaan aikaan pojan kanssa tai aikaisemmin. Niinpä hän hidasti tahtia ja nuoli ja imi rintojani saaden minut laukeamaan pientä hetkeä ennen kuin hänen oma orgasminsa virtasi minuun kovalla paineella saaden minut taas valumaan märkyyttä.

Kimi meni selälleen sängylle kuin levätäkseen, mutta menin hänen kasvojensa päälle hajareisin ja käskin hänen jälleen nuolla minut puhtaaksi. Limat sisältäni valuivat Kimin kasvoille hänen yrittäessään nuolla minua puhtaaksi, viimein siinä sitten onnistuen.

Sen viikonlopun jälkeen rintani todella tiesivät millaista on olla huomion keskipisteenä ja se myös näkyi niissä. Ne olivat täynnä tummanpuhuvia raitoja ja viiruja Kimin hampaiden jäljiltä, ja minä olin pitkästä aikaa taas tyytyväinen itseeni.

Olin taas seksuaalisesti tyydytetty, vähän aikaa. Odottaisin siihen saakka kunnes taas tavattaisiin Kimin kanssa, eli ei pitkääkään aikaa. Molemmat halusimme nähdä pian uudestaan samoissa merkeissä.. Kesäinen maalaismaisema vilahteli ohitseni ajaessani hämärtyvässä yössä kohden määränpäätäni.

Auto rullasi allani mukavasti ja stereoista soiva musiikki sai minut hyvälle tuulelle. Takapenkillä oli pieni reissukassini jossa oli tarpeelliset tavarat yön reissua varten. Tien päälle minut oli ajanut levottomuuteni, maantien kutsu, ylimääräinen vapaa-aika ja tietenkin halu tavata kasvokkain hänet. Hän oli vaikuttanut keskusteluissamme tavalliselta yksinhuoltajaäidiltä pienestä maaseutupitäjästä. Tiesin että hänen lapsensa olisi hänen luonaan joten tarkoitus olisi vain jutella ja nähdä kasvokkain, ei mitään sen kummempaa.

Aamulla lähtisin ajamaan takaisin kotiinpäin. Saapuessani minulle oudolle paikkakunnalle etsin minulle annetun osoitteen.

Näin hänet seisomassa rivitalon päädyssä ja ajoin autoni paikalle jonka hän oli maininnut aikaisemmassa puhelussamme. Nousin autosta ja tervehdin häntä, halasimme. Hän vaikutti hieman varautuneelta kävellessämme sisään. Hänen lapsensa nukkui huoneessaan joten siirryimme olohuoneeseen juttelemaan. Juttelimme hetken siinä vierekkäin ja rentouduimme. Jossain vaiheessa käteni siirtyi hänen reidelleen, siitä hyväillen hänen käsivarttaan pitkin hänen selälleen.

Nappasin hänet syliini ja suutelimme, vaivuimme sängylle vierekkäin. Painoin hänet vatsalleen sängylle ja työnsin käteni takakautta hänen farkkujensa sisään, pakaroiden välistä suoraan hänen jalkoväliinsä.

Tunsin sormissani hänen pillunsa kosteuden, työnsin sormeni sisään ja kutittelin hänen klitoristaan. Pian tartuin housuihin, avasin niiden napin ja revin ne hänen jalastaan tehdäkseni tilaa kädelleni. Tunsin nenässäni läpimärän puhtaan pillun kiihoittavan tuoksun. Sormeilin häntä siinä takaapäin aluksi yhdellä sormella, pian jo kahdella.

Huoneen täytti pillumehujen irstas litinä ja lotina sekä naisen kiimainen huohotus. Aisteja huumaava tuoksu sai kaluni seisomaan housuissani kivikovana.

Sormeni hyväilivät sekä hänen g-pistettään että klitoristaan ja nainen alkoi vaipumaan syvemmälle siihen omaan maailmaansa mikä sijaitsee aivan orgasmin rajamailla. Koska hän tuntui nauttivan sormityöskentelystäni lisäsin vielä yhden sormen, sitten toisen.

Sormeni upposivat sisään ja ulos viimeistä niveltä myöten. Taitoin peukaloni sormieni muodostaman kupin sisään ja seurasin henkeäni pidätellen miten käsi upposi sulavan hitaasti rannetta myöten hänen märkään pilluunsa. Oli huumaavaa tuntea pillun puristus koko käteni ympärillä, liikutella kaikkia sormia hänen sisällään. Vasen käteni leikki hänen klitoriksellaan mutta asento oli suhteellisen vaikea joten pyysin häntä kääntymään ympäri — mikä oli helpommin sanottu kuin tehty.

Jouduin toistamaan ohjeeni hänelle useampaan kertaan, tuntui etteivät sanat menneet oikein perille. Viimein hän kääntyi ympäri ja jatkoin mahdutteluyrityksiäni. Alaviistosta oli erittäin hyvät näkymät tätini pikkuhousujen peittämään hyvin muodostuneeseen takapuoleen.

Pakarat hytkähtelivät kiihottavasti hänen noustessaan askelmia. Parhaimmillaan näkymät olivat kun hän kumartui jakkaralla seisten alaspäin levittämään tapettia seinän keskiosalle. Välillä hän joutui korjailemaan pikkuhousujensa asentoa, koska niiden haaraosa pyrki painumaan pyllyvakoon paljastaen enemmänkin yläpuolellani keikkuvasta mehukkaasta perseestä.

Reisien välistä pikkuhousujen reunoilta paljastui, että Anneli ei ollut ainakaan ajellut alapään karvoitustaan.

Kun hän joutui ottamaan askeleita ylöspäin saatoin nähdä reisien välistä, että pikkuhousut painuivat välillä pullean häpykummun keskellä olevaan pillunvakoon, Oloni alkoi vähitellen muodostua tukalaksi kun hän ojentautui välillä jakkaralta alaspäin ottamaan vastaan liisteröimiäni tapettikaistaleita. Hän ei malttanut laskeutua lattialle asti ja kumartuessaan alaspäin, paidan avonainen kaula-aukko toi esiin hänen kookkaat rintansa.

Ne riippuivat liiveissään silmieni tasalla hiestä märän paidan alla, enkä voinut olla tuijottamatta niitä. Olin aina ennenkin ihastellut hänen suuria hieman riippuvia rintojaan, mutta en ollut koskaan päässyt näkemään niitä näin läheltä.

Usein olin runkannut unelmoiden siitä että pääsisin oikeasti puristelemaan tätini tissejä. Juttelimme niitä näitä Annelin kysellessä kuulumisistani, mutta minulle tuotti vaikeuksia keskittyä hänen kysymyksiinsä katseeni etsiytyessä vähän väliä hänen vartaloonsa.

Anneli katsoi minua välillä vähän pitkään ja pelkäsin että hän huomasi, että tiirailin hänen tissejään turhankin huomiota herättävästi. Vaikka yritin pitää ajatukseni tapetoinnissa, kyrpäni alkoi vähitellen jäykistyä. Niin oli tapahtunut ennenkin tätini läsnäollessa, mutta aina muulloin jalassani oli ollut farkut, joten kiinnijäämisen riski oli pienempi. Nyt jalassani oli pelkät löysät uimashortsit, jotka paljastaisivat seisokkini armotta! Yritin kykkiä lattialla sellaisessa asennossa, ettei jäykistyvä kullini näkyisi jakkaralla touhuavalle Annelille.

Lopulta hän laskeutui alas ja ehdotti että pitäisimme tauon ja pyysi minua hakemaan jääkaapista pullot lonkeroa tai olutta. Tilanteeni oli vaikea, olin kyykyssä lattialla, muna vaaka-asennossa. Jos nyt nousisin se paljastuisi tädilleni.

Tein kömpelön kiertoliikkeen kääntyen häneen selin ja nousin ylös toivoen että hän ei huomaisi mitään. Menin kiireesti jääkaapille ottamaan pullot, mutta kääntyessäni huomasin Annelin seuranneen minua keittiöön. Hän katseli minua hymyillen ”Onks ne oikeesti sun mielestä niin ihanat? Hän avasi ne ja ojensi toisen minulle. Hän otti pullosta ensin pitkän siemauksen ja katsoen minua arvioivasti ja samalla ilkikurisesti. Itse hän jäi seisomaan eteeni. Hän riisui sen ja alkoi hyväillä käsillään rintaliivien peittämiä mahtavia tissejään.

Riisumatta livejään hän kaivoi molemmat tissinsä esiin liivien kupeista jotka jäivät törröttämään kiihottavasta koholle. Sitten hän vei kätensä selkänsä taakse, avasi hakaset ja päästi liivit putoamaan lattialle. Eteeni paljastui mahtavimmat tissit mitä olin koskaan nähnyt. Hänen vartalonsa oli muuten ruskettunut mutta ilmeisesti hän ei ollut ottanut aurinkoa yläosattomana koska rusketusraja näkyi selvästi, rintojen vaaleus korosti entisestäänkin niiden melonimaista muhkeutta.

Tissit riippuivat hieman alaviistoon ulospäin. Nännit jököttivät kookkaina todella laajojen, tummien ja hieman suippomaisten nännipihojen keskellä. Anneli tarttui kiinni tisseihinsä kohotti niitä alapuolelta. Hän heilutteli isoja tissejään rivosti edessäni. Sitten tätini kumartui hieman etunojaan niin että rinnat jäivät kiihottavasti riippuen heilahtelemaan. Tätini astui lähemmäksi minua ja kumartui eteenpäin niin, että hänen hikisenä kiiltelevät tissinsä riippuivat aivan kasvojeni edessä.

Et sinä teinitytöiltä tällaisia painavia meloneja löydä. Totta se kuitenkin oli ja kun tätini asetti kätensä sohvan selkänojalle ja kumartui vielä lähemmäksi minua, tartuin kiinni noihin himoitsemiini tisseihin.

Tartuin rintoihin kiinni hieman epävarmasti punniten niitä käsissäni. Rinnat tuntuivat alapuolelta kiihottavan hikisiltä kun aloin puristella niitä. Levitin niitä sivuille, vein ne taas yhteen ja kohotin ylös päästäen ne sitten taas putoamaan omalla painollaan alas. Anneli katsoi touhuamistani itsekin tilanteesta selvästi kiihottuneena ja sanoi hieman paksulla äänellä yllättäen. Tartuin kiinni hänen nänneihinsä ja nostin niistä kiinni pitäen hänen painavia tissejään ylöspäin.

Tätini ähkäisi mielihyvästä venyttäessäni nännejä ja kysyi: Tosi söpöä että uskalsit kertoa ja oikeastaan aika kiihottavaa. Sinun tekisi varmasti mielesi runkata nyt? Jos haluat niin voit ihan vapaasti runkata, tai saanko minä koskea sinuun? Et sinä tuossa tilassa ja kulli pystyssä kuitenkaan voi tapetoida. Haluatko päästää paineet pois? Anneli tarttui innokkaasti kyrpääni uudelleen ja alkoi runkkaamaan sitä tottunein ottein.

Nyt runkataankin pojan kalua oikein kunnolla. Annelin äännähdysten perusteella päättelin hänen pitävän kovastakin käsittelystä, joten vetelin tiukkaan puristetuilla huulillani hänen paisuneita nännejään voimakaaasti ulospäin.

Pillu tarinat nuoleminen -

Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Jatkoimme suutelua ja hetken kuluttua kuiskasin hänelle, että saisinko nuolla häntä?

: Pillu tarinat nuoleminen

Pillu tarinat nuoleminen 385
Pillu tarinat nuoleminen 612
Big brother porno suomi anaali porno Päiväkahviseuraa helsinki female escort stockholm
Porno amareur seksiseuraa turku Vinkkasin toisella kädellä Pekkaa liittymään seuraan ja kohta kuulinkin tuolin narahtavan. Saatte lukea siitä sitten myöhemmin. Hänen lapsensa nukkui huoneessaan joten siirryimme olohuoneeseen juttelemaan. Siirsi otteensa Liisan reisiin ja levitti jalat levälleen ja näki silmiensä edessä kuumana sykkivän kostean, tyärpuolensa paratiisin. Mietin matkalla kaupunkini juna-asemalle. Vaimoni Kristiina naukkaili Cocista.
pillu tarinat nuoleminen

Kun häneltä tippui kynä ja kumartui sitä nostamaan, näin hänen ihanat rintansa melkein kokonaan ja paine housuissani vain kasvoi. Aloin kuvittelemaan tuota naista alasti ja alkoi haluttaa entistä enemmän. Sitten tuntu loppui ja lähdimme kotiin viikonloppua viettelemään. Tulin kotiin ja menin syömään. Hiukan ennen puolta seitsemää illalla ovikello soi. Menin avaamaan ja siellä oli musiikin opettajamme. Yllätyin hiukan hänen tulostaan. Olisi vähän asiaa, hän sanoi. Hän kyseli kaikkea koulunkäynnistäni yms.

Juotuamme kahvit päätimme siirtyä olohuoneeseen istumaan. Hän käveli edessäni peppu mukavasti keikkuen. Housuissani alkoi pikkuhiljaa pullottaa. Istuimme sohvalle ja jatkoimme juttelua. Avasin telkkarin, mutta miltään kanavalta ei oikein tullut mitään, joten suljin sen.

Myönsin sen hiukan nolona. Hän kuitenkin sanoi että on imarreltu siitä. Hän muutti asentoaan rennommaksi ja levitti hiukan jalkojaan. Huomasin myös, että hänen paitansa alta kohosivat nännit ja arvelin hänenkin olevan hiukan kiihottunut.

Niiden alla pullotti ankarasti. Hän alkoi ottaa niitä pois jaloistani ja päästi senttisen ja suht paksun kaluni vapauteen. Hän otti kaluni käteensä ja teki muutaman runkkausliikke ja sitten alkoi nuolla terskaani. Hän lipoi sitä vähän aikaa ja sitten otti sen kokonaan suuhunsa.

Puoli kuuden aikaan lähdin siististi pukeutuneena kohti juna-asemaa. Mietin matkalla kaupunkini juna-asemalle. Parkkeerasin autoni ja menin sille laiiturille, jolle Kimin junan oli määrä saapua.

Pian kuuluikin kuulutus, pohjoisesta juna tulossa. Sillä hetkellä lähes tärisin hermostuksesta.. Odotin niin että pääsisin pojan kimppuun. Juna pysähtyi ja katselin tarkkana aukenevia ovia. Minun ikäisiä rouvia, armeija-asuisia miehiä, nuoria..

Ja sitten näin hänet. Ujosti hän astui alas laiturille ja katsoi suoraan minua. Tunsin kuinka sisälläni läikehti, sillä hetkellä tiesin, että meillä tulisi synkkaamaan täydellisesti toistemme kanssa. Kimi käveli minua kohti ja hymyilin, varmasti typerän näköisenä. Kimi laski laukkunsa maahan ja halasi minua. Kuka juna-asemalla arvaisi että tulevana viikonloppuna harrastaisimme vaikka mitä?

Moni ehkä luuli minua Kimin mummoksi. Halasimme pitkän tovin, tuntui ihanalta nuoren pojan jäntevä ja hoikka vartalo omaani vasten. Kuinka olin kaivannutkaan miehistä kosketusta.. Tai no, nyt sain pojan kosketusta. Kimi katseli minua pienin väliajoin silmät tuikkien. Hän näytti selvästi nauttivan tapaamisestamme.

Menimme autolleni ja lähdimme kohti asuntoani. Puolessa välin matkaa Kimi keskustelun lomassa laittoi kätensä reidelleni. Käänsin katseeni poikaan ja hymyilin. Hän oli mielestäni hyvin suloinen, syötävän suloinen. Onnekseni pääsimme pian asunnolleni…. En voinut vastustaa Kimin harmaissa silmissä välkehtivää ujoutta ja himoa. Heti päästyämme asunnolleni, painoin pojan vasten eteisen seinää ja suutelin häntä.

Aluksi Kimi hämmentyi aivan selvästi, mutta pääsi pian juoneen mukaan. Muutaman ensimmäisen suudelman aikana olin aistivinani hänessä pientä epävarmuutta ja kokemattomuutta, mutta sitten niitä en huomannut enää lainkaan. Niin taitavan oloisesti poika kietoi käsiään ympärilleni, haroi hiuksiani, antoi kielensä seikkailla kieleni kanssa ja painoi innokasta pojan vartaloaan vasten uhkeaa varttani. Sitten hän pääsi käsiksi massiivisiin rintoihini.

Hän tuijotti minua aluksi suoraan silmiin kun hän sai käsiinsä rintani. Hänen ilmeensä oli hämmästynyt ja samalla lumoutunut. Ehkä hän oli pelännyt minun valehdelleen kuppikokoni tai muuta vastaavaa. Mutta sitten tuo sama innokkuus purkautui hänestä hänen painaessaan kasvonsa vasten vaalean jakun, kerman värisen silkkipuseron ja valkoisten rintaliivien peittämiä rintojani. Poika huokaili ja hieroi rintojani.

Minä nojasin seinään ja nautin täysin siemauksin.. Kukaan ei ollut koskaan koskettanut minua tuollaisella intohimolla, ei kukaan. Pyysin Kimin olohuoneeseen perässäni ja käskin hänen riisua vaatteensa.

Ensin lähti valkoinen kauluspaita ja sain silmiini vaalean rinnan ja vatsan, joilla ei ilokseni ollut lainkaan karvaa. Kaunis pojan vartalo paljastui minulle pikkuhiljaa, pian Kimi seisoi edessäni vain tiukat mustat bokserit jalassaan. Päätin hänen antaa pitää ne, toistaiseksi. Kimin kasvot hiukan punottivat, ehkä kiihtymyksestä, ehkä lievästä häpeästä. Olihan hän selvästi vanhemman naisen edessä lähes alasti.

Olisin voinut olla hänen äitinsä, melkein jopa mummo. Nautin jo näkemästäni, saati miten nauttisin siitä kun pääsisin koskettamaan tuota sileää ja vaaleaa vartaloa. Riisuin hitaasti oman jakkuni ja sitten paitapuseroni. Rintaliivien peittämät suuret rintani saivat pojan katselemaan minua hiukan hämmentyneenä.

Pyysin Kimiä luokseni ja nopeasti sainkin lämpimän vartalon vasten omaani. Hänen kätensä hakeutuivat uudelleen rinnoilleni ja nautin jokaisesta pojan antamasta kosketuksesta suunnattomasti. Suutelimme pitkän aikaa, Kimin kädet hyväilivät käsivarsiani, kylkiäni, vatsaani, reisiäni ja ennen kaikkea rintojani. En muistanutkaan että rintani olisivat koskaan olleet niin herkät kosketukselle.. Nännini olivat pian kovat kuin timantit. Molemmat nännit näkyivät selvästi rintaliivieni pitsistä pintaa vasten.

Kimi painoi kämmenensä vasten rintojani ja hyväili niitä samalla suudellen minua. Olin kuin seitsemännessä taivaassa, en muistanut mitään tällaista koko elämäni varrelta.

Olin unohtanut täysin, että olin luvannut alistaa poikaa. En koskaan ollut alistanut ketään, siksi minua hiukan jännitti kuinka suoriutuisin edessä olevasta tehtävästä. Pian huomasin kuitenkin että alistajan rooli sopi minulle hyvin, ainakin tässä tapauksessa. Käskin Kimin mennä istumaan sohvalle ja nousin seisomaan hänen eteensä. Painoin rintojeni vaon hänen kasvojaan vasten ja annoin tissieni heilua vasten hänen kasvojaan sen verran mitä rintaliivit antoivat periksi.

Kimi huokaili kuumia huokauksi vasten tissivakoani ja sai minut kostumaan pikku hiljaa yhä enemmän hänen kosketellessa minua käsillään ja suullaan. Laskin housuni nilkkoihini ja potkaisin ne pois jaloistani. Olin enää alusvaatteet ja sukat ylläni nuoren pojan edessä. Minua ei hävettänyt lainkaan, tunsin sopivani täydellisesti pojan haaveisiin ja niin hän antoi minun ymmärtääkin. Hymyilin ja vein käteni hyväilemään Kimin niskaa ja selkää. Hänen ihonsa oli niin silkkinen ja pehmeä, kuinka olinkaan kaivannut miehistä läheisyyttä.

Tai poikamaista, kuinka vain. Otin Kimiä kädestä kiinni ja johdatin hänet makuuhuoneeseeni. Menin istumaan sängylle ja pian Kimi oli selkäni takana suutelemassa ja nuolemassa niskaani käsien hyväillessä suuria rintojani. Tahdoin jo päästä eroon rintaliiveistä, joten käskin Kimiä riisumaan ne minulta. Hetken aikaa hän kosketteli selkääni kunnes napsautti liivini auki ja antoi rintojeni vapautua liivien ahtaudesta ja puristuksesta. Kimi kaatoi minut selälleni ja suuteli rintojani minkä ehti.

Kielsin häntä kuitenkin muistaen että olin luvannut alistaa poikaa. Nimim melli Uusi jäsen. Oi oi oi oi oi oi!! Nimim melli , Jos en sais kaikkea tuota se olis sama, kun napsisin vain mansikat kermakakun päältä enkä edes maistaisi koko kakkua. Toisaalta olen kaikin puolin pervo ja tykkään jutuista, joista moni ei. Tosin itse haluan, että peräaukkoni on täysin karvaton, se on miellyttävämpää nuolijalle. Kun peräreikääni nuoltiin ensimmäisiä kertoja, siitä tuli jotenkin jännä tunne.

Nyt en voisi olla ilman sitä. Myös ukko tykkää kun hänen reikäänsä nuollaan hellästi.

0 thoughts on “Pillu tarinat nuoleminen”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *