Pikkuhousujen myynti kireä pillu

Yhtäkkiä haistoin ilmasta jonkin hyvin tutun tuoksun ja tajusin saman tien fantasiani saaneen minut kostumaan hieman. Minua nolotti vähäsen, mutta samalla myös kiihotti suunnattomasti ajatus, että pikkusiskoni tuntisi nenässään, millaiseen kiimaan hän oli pelkällä läsnäolollaan minut saanut.

Emmi liukui sohvaa pitkin tullen aivan kylkeeni kiinni. Päätin uskaltautua kietomaan toisen käteni hänen ympärilleen, jotta hän voisi mukavasti painautua kainaloani vasten. Tuntui ihanalta vain istua siinä sohvalla ihan lähekkäin puhumatta mitään, vaikka oloni olikin hieman ahdistunut tuosta täysin uudenlaisesta tilanteesta. Minun olisi kovasti tehnyt mieli helliä ja silitellä häntä, mutta päätin tyytyä vain nuuhkaisemaan hiljaa ja huomaamattomasti hänen hiuksiaan.

Nyt en enää edes tiennyt, mitä hänestä halusin. Mietin, mitä hän mahtaisi juuri sillä hetkellä ajatella, tahtoisikohan hänkin kenties suudelmia ja kosketuksia ja miksi me oikein edes istuimme tässä näin lähekkäin. Menin ihan sekaisin kaikesta tietämättömyydestä, kunnes miettimiseni loppuivat huomatessani elokuvan lopputekstien ilmestyvän tv-ruutuun.

Se vähän harmitti ainakin minua, koska nyt ei enää ollut mitään tekosyytä istua vieretysten sohvalla vain nauttien toistemme läheisyydestä sinä valoisana ja minulle ihan uudella tavalla lämpöisenä kesäyön alkuhetkenä.

Nousin sohvalta sammuttamaan tv: Olimme jo erkanemassa omiin huoneisiimme, kun pikkusiskoni pysäytti minut ottamalla kädestäni kiinni. Ehdin katsella hänen söpöjä kasvojaan parisen sekuntia ennen kuin paljoakaan miettimättä syöksyin suoraan hänen huulilleen. Hänen kanssaan se tuntui paremmalta kuin olin osannut kuvitellakaan enkä olisi tahtonut irrottautua lainkaan. Suudeltuamme tunsin, kuinka viimeinenkin ripe välillämme olleesta epätietoisuudesta oli murrettu.

Ilosta sekaisin halasin häntä tiukasti, ja hän yhtyi halaukseen. Lähdin kaikesta tapahtuneesta pää pyörällä huoneeseeni ja vilkaisin vielä ikkunasta ulos kauniiseen kesäyöhön, jossa pilvilautat hiipivät kohti uutta auringonnousua. Kohtapuolin kävelin pois ikkunan äärestä ja rojahdin sängylleni makaamaan. Oli vaikea saada nukutuksi kesäyön valaistessa huonetta, varsinkin kun pääni oli täynnä ajatuksia pikkusiskostani.

Tunsin oloni todella onnelliseksi, koska en ollut koskaan kuvitellutkaan pikkusiskoni suutelemista mahdolliseksi, vaikka niin kovin usein olin siitä haaveillutkin. Kaikki oli sinä päivänä ollut kuin yhtä suurta unelmaa. Pyörittelin jälleen mielessäni pikkusiskoni suloisia kasvoja ja kaipasin häntä lähelleni.

Taisin olla täydellisen hullaantunut häneen, omaan pikkusiskooni. Sain vihdoin mieleni rauhoitettua ja lopulta myös unen päästä kiinni, kun kuvittelin pikkusiskoni viereeni söpösti tuhisten nukkumaan. Näin unta, jossa kuljin ihanasta jännityksentunteesta jo valmiiksi kiihottuneena kohti vessaa toivoen löytäväni pyykkikorista jotkin Emmin pikkuhousuista.

Ilokseni huomasin heti päällimmäisenä olevan nätit valkoiset pikkuhousut, joissa varmasti riittäisi vielä tuoretta tuoksua. En tiennyt mitään upeampaa tuoksua, kuin mitä tuo hänen alapäänsä pikkuhousuihin jättämä tuoksu oli. Istuin vessanpöntön kannelle ja kädet kiimasta sekä jännityksestä vapisten asettelin hänen pikkuhousujaan sopivaan asentoon tuoden niitä samalla kohti nenääni. Nuuhkaisin pikkuhousuja mahdollisimman syvään ja kuvittelin samalla, kenen jaloissa ne olivatkaan olleet. Ensimmäinen nuuhkaisu tuntui aina upealta ja, kuten tälläkin kertaa, se sai koko kehoni värisemään.

Oli valtavan kiihottavaa päästä salaisesti nuuhkimaan pikkusiskoni intiimeimpiä tuoksuja, eikä kiihottavuutta suinkaan laskenut se, että tuoksu tosiaan oli aivan lumoava.

Aloin jo melkein toivoa, että pikkusiskoni yllättäisi minut nuuhkimasta hänen pikkuhousujaan. Vähän aikaa nuuhkittuani tunsin, että alapääni alkoi kaivata kosketusta ja lähestulkoon ajattelematta työnsin toisen käteni housuihini.

Emmin mahtavalta tuoksuvat pikkuhousut kasvoillani ei mennyt kauaakaan, kun hengitykseni alkoi tihetä. Silmät kiinni haaveilin pikkusiskostani ja aloin hyväillä itseäni yhä nopeammalla tahdilla. Tunsin olevani laukeamassa ihan milloin tahansa, kun yhtäkkiä kuulin askelia oven takaa. Heräsin unisena ja hieman harmistuneena uuteen aamuun. Olisihan tuo uni voinut jatkuakin, ajattelin.

Ihmettelin kuitenkin, miten oli mahdollista, että tunsin sen saman tuoksun edelleen ihan selvästi, ja ihmetystä lisäsi huomattavasti, kun todella tajusin kasvoillani olevan jotain kankaantapaista ja pikkusiskontuoksuista.

Yritin saada unisia silmiäni auki auringonvalon tunkeutuessa väkisin kirkkaanvihreiden kangasverhojen läpi pölyn peittämään huoneeseeni. Pian huomasin pikkusiskoni seisovan sänkyni edessä ja tuijotin häntä hetken aikaa ihmeissäni hänen seistessään edessäni pieni virne naamallaan, mutten ehtinyt kuitenkaan kysyä mitään. Aioin kysyä, mistä hän oli arvannut minun salaisen harrastukseni, mutta annoin asian olla, sillä kyllähän tällainen herätys sopisi minulle vaikka sitten joka aamu.

Pysyin yhä selälläni makaamassa ja otin Emmin pikkuhousut kasvoilleni. Ne olivat samat pikkuhousut, joita olin edellisiltana himoiten katsellut niiden vilkkuessa näyttävästi hänen lyhyen yömekkonsa alta. Nuuhkaisin hänen pikkuhousujaan ajatellen vielä kerran tuota kiihottavaa unta ja tuoksu sai jälleen kehoni värisemään ihanasti.

No totta kai tykkään, ajattelin mielessäni ja hymyilin vain hänelle. Näin ihanasta aamusta en osannut edes haaveilla, sillä pikkuhousujen tuoksu tuntui vielä paremmalta, kun pystyin samalla katselemaan, kenestä niiden viehättävä tuoksu oli lähtöisin. Pikkusiskollani oli melko lyhyt ja siro tytönvartalo sekä noin harteille ulottuvat tummanruskeat hiukset, jotka juuri sillä hetkellä olivat nätisti poninhännällä kiinni. Oli aamupäivä ja vanhempiemme kesäloma oli jo loppunut, joten saimme olla kaikessa rauhassa.

Heitin peiton syrjään ja nostin lantiotani, jotta siskoni voisi ottaa pikkuhousuni jaloistani. Ne olivat valkoiset, mutta muuten melko samaa tyyppiä kuin Emmin omat. Suoristin jalkani takaisin ja hän tuli istumaan eteeni peppu reisieni päällä. Pikkusiskollani oli päällään harmaa toppi ja Adidaksen mustat verkkarit, joiden liukas pinta hyväili mukavasti paljasta ihoani, sillä minulla ei ollut päälläni enää muuta kuin yöpaita.

Katselin hieman jännittyneenä, kun Emmi vei pikkuhousujani kohti kasvojaan. Pikkuhousujen kankaalla varmaan näkyi hyvin se, että olin kostunut uneni vuoksi. Meitä kumpaakin hieman hymyilytti koko tilanne, sillä olihan asetelma kokonaisuudessaankin hieman erikoinen, mutta tiesimme kyllä molempien nauttivan tilanteesta.

Tuijotin silmät pyöreinä, kun hän silmät kiinni nauttien nuuhkaisi pikkuhousujani oikein syvään. Nuuhkaistuaan hän katseli suoraan silmiini hymyillen tavanomaistakin viehkeämmin. Nuuhkimme toistemme pikkuhousuja ja samalla katselimme tauotta toisiamme silmiin. Oli todella kiihottavaa katsella, kuinka pikkusiskoni antaumuksellisesti nuuhki ja nuoli minun valkeita pikkuhousujani. Tajusin hänen tottuneenoloisista otteistaan melko pian, että se ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän pikkuhousuja nuuhki.

Meillä taisi olla yhteinen harrastus. Emmin pikkuhousujen tuoksu oli niin huumaava, että se sai hänet näyttämään todellakin vastustamattomalta. Laitoin pikkuhousut syrjään ja nostin käteni hänen lanteilleen. Oli todella miellyttäväntuntuista hyväillä sileän kankaan läpi pikkusiskoni peppua, jota olin niin usein saanut tyytyä ainoastaan tuijottamaan salaa.

Emmi otti vielä yhden syvän nuuhkaisun pikkuhousuistani ja heitti ne sitten sivuun. Hän tarttui käsivarsiini ja alkoi työntää niitä pääni viereen painautuen samalla itse minua kohti. Hän oli kontallaan päälläni ja hän antoi aluksi pienen suukon huulilleni ja nosti sitten päätään hieman ylemmäs.

Halusin suudella pikkusiskoani heti uudestaan ja kunnolla, mutten ihan ylettynyt kurkottamaan hänen huulilleen, sillä hän piti edelleen käsiäni kiinni. Odotin malttamattomana, kun hän suudellakseen lähestyi kiusoittelevan hitaasti minua kohti. Pikkusiskoni kasvot olivat niin suloiset ja huulet niin pehmeän kutsuvat, etten tiennyt, miten hillitsisin mieleni. Kun hän vihdoin pienen loputtomuuden jälkeen oli riittävän lähellä, kurkotin päätäni ylöspäin päästäkseni jälleen kiinni hänen huulilleen.

Suutelimme syvään, hellästi ja samalla myös vallattomalla halulla toisiamme kohtaan. Suukottelimme vielä pitkään vain toinen toisiimme keskittyen välittämättä ollenkaan ajankulusta, ja tuskin olisinkaan halunnut mitään niin ihanalta tuntuvaa lopettaa.

Emmi päästi käteni vapaaksi ja laskeutui makaamaan mahalleen minun päälleni siten, että hänen jalkansa olivat levällään minun jalkojeni vieressä. Hän pussaili kaulaani joka puolelta ja liikutteli hitaasti lantiotaan niin, että hänen verkkarinsa hankautui taas mukavasti jalkojani ja lanteitani vasten.

Nyt kun käteni olivat vapaat, aloin hyväillä hänen tyttömäisen solakkaa vartaloaan aina yläselästä takareisiin asti. Vaatteiden läpi käsin hyväillen ja silitellen tuntui hienolta tunnustella hänen vartalonmuotojaan.

Käteni ollessa Emmin pepulla en voinut vastustaa pientä kiusausta, vaan läpsäytin melko kevyesti hänen pakaraansa. Hän selvästi piti siitä, koska se sai hänen päänsä nousemaan hieman ylöspäin.

Hän katsoi minua hetken aikaa silmiin ja sen jälkeen melkeinpä syöksyi suutelemaan minua nousten jälleen hetken kuluttua hieman ylemmäs. Vaihdoimme asentoa, jotta ylettyisin kunnolla hänen peppuunsa.

Nyt istuin sängyllä ja pikkusiskoni oli sivuttain kontallaan jalkojeni yläpuolella. Huomasin hänen oikein odottavan, että läpsäyttäisin hänen peppuaan. Hän keinutteli malttamattoman oloisesti takapuoltaan. Vähän kiusoitellakseni silittelin aluksi hänen peppuaan verkkareiden sileän pinnan läpi, kunnes vihdoin nostin oikean käteni ja läpsäytin hellästi kämmenellä hänen peppuaan. Hänen kehonsa nytkähti hieman ja hän päästi samalla hiljaisen, voihkaisunkaltaisen äänen, jota tuskin edes kuuli.

Minua kiihotti suunnattomasti, kun pystyin saamaan pikkusiskoni nauttimaan. Hän laittoi silmänsä kiinni ja kevyt hymyntapainen kasvoillaan odotteli uutta iskua. Hyväilin taas aluksi hänen peppuansa verkkareiden päältä ja katselin innostuneena, kun pikkusiskoni odotteli läpsäytystä. Hyväiltyäni iskin kämmenellä peräjälkeen kumpaankin pakaraan ja katselin itsekin kiihottuneena, miten Emmi nautinnon vuoksi avasi hieman suutaan.

Puristelin kevyesti vielä hetkisen aikaa hänen peppuaan, kunnes sitten laitoin oikean käteni hänen reidensyrjäänsä ja nostin kättäni reittä pitkin hitaasti kohti hänen haaraväliään.

Painelin sormilla hänen haaraväliään ja toisella kädellä hyväilin hänen peppuaan. Pikkusiskoni nosti päätään minua kohti ja kurkottelimme taas suutelemaan. Tartuin hänen toppiinsa ja hän myötäili käsillään vetäessäni sitä pois, jonka jälkeen hän tuli taas päälleni ja hyväili hieman käsillään rintojani yöpaitani läpi.

Hän alkoi availla yöpaitani nappeja ja autoin hieman avaamalla joitain niistä. Kun kaikki napit olivat auki, suutelimme toisiamme ja nousin samalla osittain istumaan, jotta saisin yöpaidan kokonaan pois päältäni. Hän painoi minut jälleen sänkyä vasten ja alkoi suudella kaulaani sekä hyväillä käsin rintojani. Hänen huulensa tuntuivat upeilta kaulallani ja rintojani hän kosketteli melkein kuin olisi aina tehnyt sitä.

Mutta tämä tapahtui vasta vuosia myöhemmin ollessani aina kiimainen vuotias. Muutaman vuoden aikana himoni pikkuhousuihin oli kasvanut vauhdilla ja sitä oli vauhdittanut tietenkin myös se, että siskoni alkoi hyvää vauhtia kasvamaan naisen muotoihin ja poikaystäviäkin alkoi ympärillä pyörimään.

Olihan hän kuitenkin näpsäkkä nätti blondi varustettuna hyvällä perseellä ja kiinteillä rinnoilla. Juuri sopivan mittainenkin, eli ei liian pitkä eikä liian lyhyt, joten juuri sellainen muija, kenen perään kaikki pojat kuolaavat ja panisivat ihan koska vaan, aivan taatusti.

Oman pikkuhousufetissini kannalta tämä oli luojan lahja minulle, sillä muutaman vuoden sisällä siskoni alushousutkin olivat muuttuneet luonnollisesti paljon seksikkäämmiksi. Oli alkanut jo stringejäkin löytymään, mutta minulle se toisaalta oli ihan se ja sama minkälaiset ne pikkarit olivat, koska tuoksut niissä olivat joka tapauksessa mahtavat.

Ai että niitä sen mallisia pikkarieta, mitkä myötäilevät ihoa koko pinta-alaltaan… tietää, että kangas on ollut niin tiiviissä kosketuksessa tuohon kiimaiseen pikkupilluun, kun mahdollista. Onneksi siskoni on ainakin alusvaatteidensa perusteella hyvin seksuaalinen. Kesloma oli ohitse ja amistakin oli jo käyty taas jo muutama viikko. Pidin koulunkäynnistä, sillä LVI-hommat onneksi kiinnostivat jonkun verran ja pääsihän siinä samalla tsekkailemaan kuumia muija muilta luokilta.

Mielikuvituksen alkaessa laukata mietin, että näinköhän he ovat nussineetkin kesken koulupäivän jossain? Se jätkä laskenut legginsit ja pikkuhousut polvitaipeisiin ja takaapäin työntänyt rautakangen muodon ottaneen kullinsa kiimasta tihkuvaan kireään posliinipilluun, muutaman minuutin ajan antanut kiimaista kyytiä siskolleni ja lopuksi tyhjänyt teinipojan aina ääriään myöten täynnä olevat kassinsa pillun uumeniin. Ei välttämättä ole tuulesta temmattu juttu, koska alettuaan seurustelemaan, hänen pikkarinsa ovat välillä olleet huomattavan koppuraiset… Ettei vaan jotain edellämainittua olisi sittenkin tapahtunut.

En kyllä ihmettelisi yhtään, jos se totuus olisi, koska jos itsekin olen niin helvetin kiimainen ja pervo, niin miksei sitten siskonikin.. No, varmaan turha mainita, että aivan uskomattomia orgasmeja sain noiden kiima-pikkareiden avulla. Harmi vaan, ettei niitä voinut täysin ottaa omaan käyttöön, siinä olisi kyllä ollut loppuelämäksi niin ihana runkkausapuväline, kun voi olla. Kuitenkin lopulta siskoni pervous alkoi paljastua, mutta täysin odottamattomasti, niikuin kaikki hyvä elämässä usein tapahtuu:.

Eräänä perjantaina, juuri tuollaisen kuvailemani koulupäivän jälkeen, eli olin nähnyt siskoni koulussa legginsit jalassa ja kiehnäämässä jätkänsä kanssa ja ties mitä oli voinut tapahtua, olin aivan kiimoissani illansuussa yksin kotona. Seuraavana mielessä oli yllättäen valtavien paineiden purkaminen ja mielellään pikkareiden avulla, ennekö lähtisin ulos kavereiden kanssa pyörimään.

Palautellessani mieleeni muistikuvia tuosta valkoista leggins-stringipereestä samalla kuulin, kuinka ulko-ovi kävi ja siskoni tuli kotiin poikaystävänsä luota, eli luultavasti juuri nussineena.

Asuimme omakotitalossa ja meillä molemmilla oli omat huoneet yläkerrassa. Olin juuri aikeissa suunnistaa huoneestani alakertaan pyykkikorille, tuon stringipersemielikuvan kanssa, kun siskoni siis tuli kotiin ja kuulin hänen kävelevän rappusia ylös omaan huoneeseensa.

Hieman hermostuneena ja turhautuneena runkkaussuunnitelmani pilalle menosta kuulostelin hiljaa, mitä seuraavaksi tapahtuu, että koska pääsisin runkkaamaan rauhassa. Hetken aikaa huoneessaan oltuaan siskoni meni takaisin alakertaan ja vessan kautta suihkuun.

Tässä vaiheessa turhautumisen tunteiden valtaaman mieleni valtasivatkin ne tutut näköäsumentavan kiiman tunteet, koska tajusin, että kohta minulla hyvällä tuurilla on mahdollisuus päästä käsiksi siskoni tuoreisiin ja kiimaisiin pikkareihin.

Tuosta ajatuksesta sain aivan kauhean adrenaliinipiikin, kun mietin kuinka kiimainen sessio voisi ollakkaan luvassa, jos hän vain on riisunut pöksynsä pyykkikoriin, koska hänen huoneeseensa en kehtaisi tässä välissä mennä. Sydän malttamattomana hakaten, kulli timanttina odottelin, koska hän tulisi pois suihkusta, että pääsisin rauhassa alakerran vessaan etsimään aarretta.

Tuntui, kuin aika olisi hidastunut x hitaammaksi, mutta lopulta veden kohina päättyi ja kuivauksen jälkeen hän vihdoin asteli takaisin yläkertaan omaan huoneeseensa ja veti oven kiinni perässään. Ja nyt oli minun aikani toimia. Mahdollisimman rauhallisin askelin ja normaalin oloisesti kävelin rappuset alas ja vihdoin olin vessassa. Tässä vaiheesaa sydämeni alkoi hakkamaan jo maksimilukemia, kun tartuin pyykkikorin kanteen, nostin sen ja toivoin parasta.

Ja siinä ne olivatkin! Vaaleanpunaiset satiiniset pikkousut, jotka olivat koko päivän keränneet kiimaisen teinipillun tuoksuja sekä nesteitä ja ehkäpä jotain muutakin.

Otin pöksyt käteeni ja laitoin kannen takaisin paikoilleen. Mytyssä olevat lämpimät ja kosteat pikkarit tuntuivat oikein huokuvan kiimaa ja seuraavaksi tarkistin, miltä haarakiilan sisäosa näytti ja tuntui. Niinkuin arvata saattaa, se oli täynnnä rähmää ja koppurainen.

Näinköhän oli poikaystävän spermantarhrimat, mietin… ja sydämeni pomppi ennennäkemättömästä riemusta! Enää hetkeäkään pikkarien lämpöjä tuhlaamatta nostin tuon vielä n. Samalla laskin hieman kollareitani, jotta pystyin runkkaamaan samalla ja vihdoin tyhjentämään täynnä olevat kassini. Koska kokemukseni oli ennenkuulumaton minulle, niin pervo luonteeni otti vallan ja päätin, että nyt jos koskaan roiskasen mällit näihin pikkareihin.

Olisin voinut laueta millä hetkellä hyvänsä, mutta päätin pitkittää nautintoa ja haistelun lomassa aloin imeä ja nuolla noita kiiimanesteitä haarakiilasta. Maut olivat hajujen kera taivaalliset ja sellaisessa seitsemännessä taivaassa en koskaan ollut käynytkään. Kuvittelin niin tarkasti mielessäni sen mielikuvan kuin pystyin, kuinka se kohta jota juuri imeskelin, oli päivän aikana painautunut tiiviisti vasten teinipillun kiimaisia huulia ja imenyt niistä eritteitä itseensä, joita minä nyt sitten taas puolestaan imin itseeni….

Tämä alkoi olla jo tarpeeksi ja tunsin mahtavan orgasmin lähestyvän ja asettelin pikkarit lavuaarinreunalle niin, että haarakiilan sisäosa oli valmiina vastaanottamaan lastini. Samalla kuulin, että siskoni poistui húoneestaan kohti alakertaa, mutta en välittänyt, koska olin juuri laukeamssa ja ovi oli lukossa. Runkkasin vimmatusti viimeisiä vetoja jäykkänä olevaa kyrpääni ja tunsin kuinka suuri määrä spermaa lähti liikkeelle syvältä johtamistani ja painoin kyrpääni alaspäin, niin että mällit varmasti osuisivat haarakiilaan.

Sitten tunsin sen räjähtävän tunteen kyrvänvarressani ja kyrpäni alkoi syöksemään spermaa siskoni pikkareille. Ensimmäinen purskaus, ahhhhh… toinen, kolmas…ahhh, mikä helpotus… katselin silmät kiiluen iho kananlihalla euforian vallassa kuinka kyrpäni sykki suuria sykäyksiä spermaa haarakiilaan ja lopulta se oli melkeenpä kokonaan spermojeni peitossa, niikuin oli tarkoituskin. Laukesin kuin alkuaikoina konsanaan. Viimeisiä tippoja valutellessani ovi yllättäen avattiin ja siskoni oli siinä pyyhe yllään ja jähmettyi, niinkuin minäkin, paikoilleen.

Luulin lukinneeni oven, mutta enhän minä kiimoissani järjen menettäneenä ollut tajunnut sitä lukita ja nyt jäin kiinni rysän päältä. Ilmeestä päätellen oli shokeeraavaa oven avatessaan löytää sen takaa pikkuveli kyrpä kädessä valuttamassa viimeisiä spermojaan siskonsa pikkuhousuille.

Lehahdin tulipunaiseksi, enkä pystynyt liikkumaan. Siskoni käänsi hämmästyneen katseensa mällätyistä pikkareistaan silmiini ja alkoi puhua:. Ja siirsi katseensa takaisin spermasta sotkettuihin pikkareihin.

En vieläkään saanut sanaa suustani ja kauhuissani odotin mitä seuraavaksi tapahtuisi, mutta huomasinkin siskoni silmien syttyvän ja alkavan loistaa kuin ledit konsanaan ja hän jatkoi ja katsoi säihkyvillä silmillään minuun ja ilme muuttui viekkaaksi:. Kyllä mä sen oon susta läpi nähnyt, kun yrität sieltä ulos tullessas esittää niin normaalin näköistä, mutta ei mee läpi mulle veli hyvä. Ja tuon sanoessani siskoni naurahteli ja itse en ollut uskoa korviani ja näytin varmasti siltä, kuin olisin jollain LSD-tripillä.

Mutta tajusin, että ei hätä ollutkaan tämän näköinen, mikäli siskoni oli vakavissaan. Ilmeestä ja katseesta näki, ettei hän kuitenkaan oikeasti ollut pahoillaan aiheuttamastani sotkusta, vaan lähinnä tyytyväinen ja luultavasti tässä vaiheessa pillu märkänä jo itsekin. Hän riisui pyyhkeen yltään ja nappasi pöksynsä lavuaarinreunalta ja alkoi siinä mun silmien edessä vetää niitä yllensä. Tässä vaiheessa järkytykseni oli muuttunut jo takaisin kiimaksi ja kyrpäni alkoi kovettua tästä edessäni tapahtuvasta uskomattomasta näystä: Siskoni vetämässä ylleen minun juuri spermalla sotkemia pikkareitaan.

Hitaaasti hän veti ne jalkaansa ja silmä tarkkana seurasin, kuinka tuo siemennesteellä kuorrutettu haarakiila lopulta kohtasi kauniin, juuri sheivatun, posliinipillun huulet ja näin ollen nyt olivat tiivissä kosketuksessa mällieni kanssa. Päässäni alkoi taas suihisemaan. Pikkarit olivat nyt kokonaan hänen yllään ja hän vielä tahallaan nosti niitä vielä vähän ylöspäin ja niihin piirtyi kaunis kamelinvarvas.

Tuosta näystä olisi pitänyt ottaa kuva. Siskoni seisoi edessäni pelkät kauniit satiiniset vaaleanpunaiset pikkuhousut jalassaan, joiden haarakiila oli täysin minun spermojeni kastelema ja niin tiiviissä kosketuksessa pillunsa kanssa kuin mahdollista, kaunis kamelinvarvas läpi paistaen.

Vaistomaisesti vein etusormeni tuolle kamelinvarpaalle ja hitaalla liikkeellä sivelin sormeani pitkin limaista pilluviivaa ja mietin miltä nuo spermani liukastamat pöksyt mahtoikaan hänestä tuntua.

Mutta paria kertaa kauempaa en tuota kamelinvarvasta ehtinyt hyväillä, kun siskoni hieman perääntyi ja ilkikurisesti silmät vieläkin kiiluen sanoi:. Ja samalla veti pikkareitten etumustaan alaspäin niin, että näin kuinka sperman sotkema hänen pillunsa olikaan…. Ja tuon sanoessaan hän loi minuun pistävän katseen pieni hymy naamallaan, kääntyi ympäri ja lähti huoneeseensa. Minä jäin vielä vessaan kyrpä pystyssä ihmettelemään, että oliko äskeinen unta vai totta.

Mutta siihen lopputulokseen päädyin, että totta se oli. Heräsin puoli viiden aikaan aamulla kovaan kusihätään aivan jäätävän aamustondiksen kera eilisen illan muistikuvat mielessä pyörien, vaikka olinkin sängyssä ennen nukahtamista niitä miettien pussini tyhjentänyt. Minkäs nuori mies himoilleen mahtaa ja etenkin aamuisin ne tuntuivat olevan kovimmillaan, mutta niihin tottuneena nousin sängystä ja kyrpä tuttuun tapaan pystyssä tepastelin kohti yläkerrran vessaa.

Siskoni, Mira nimeltään, olikin tullut poikkeuksellisesti kotiin yöllä bilettämästä, sillä näin hänet sängyssään nukkumassa. Ilmeisesti pienen humalan takia hän oli unohtanut huoneensa oven auki ja kovasta kusihädästä huolimatta katseeni kiinnittyi hänen spermaisten pikkuhousujensa koristelemaan perseeseensä. Hän nukkui selkä ovelle päin perse kutsuvasti tyrkyllä, sillä peitto peitti vain hänen yläkroppansa ja tuo ihana näky lisäsi paineen tunnetta entisestään alapäässäni.

Kyrpäni paisui äärimmilleen, mutta enempää en viitsinyt jäädä itseäni kiusaamaan, vaan menin vessaan ja rakon tyhjennettyäni palasin takaisin sänkyyn. Seisokkini ei siltikään ollut laskenut eikä panetukseni hiipunut, eikä se mitenkään edes olisi mahdollistakaan, sillä olihan äskeinen näky ollut pikkasen liikaa kyrvälleni ja kiima alkoi käydä taas sietämättömäksi!

Aloin hieman runkkaamaan itseäni ja mietin mitä kaikkea Mira olikaan tehnyt illan aikana nuo mälliset pikkarit jalassaan…olikohan hänen poikaystänsä tai kenties joku muu jätkä päässyt ehkä sormellaan koittamaan hänen pilluaan ja tietämättään sotkenut sormensa minun spermoihini? Vai olikohan hänellä tullut poikaystänsä kanssa riitaa, kun kerran kotiin oli yksinään päätynyt.

Näiden ajatusten saattelemana kiima syrjäytti viimeisenkin järjen äänen päässäni ja päätin kulli taisteluvalmiina pelkät bokserit jalassa mennä siskoni huoneeseen, kun kerta ovikin oli sopivasti jäänyt auki ja sinne kenenkään huomaamatta pääsisin livahtamaan.

Pikkuhousujen myynti kireä pillu -

Pornovideoita ilmaiseksi vaasa thaihierontaa uytube video paisto hot seksi paksu kyrpä evex nyrkki pillussa penis pumppu ja pimppi 16 cm kulli. Menin ihan sekaisin kaikesta tietämättömyydestä, kunnes miettimiseni loppuivat huomatessani elokuvan lopputekstien ilmestyvän tv-ruutuun. Nyt kun siskonikin oli jo täysin hereillä, niin viskasin peiton kokonaan pois hänen päältään ja komensin hänet nelinkontin, sillä en voinut vastustaa kiusausta päästä painelemaan tuota pillua takaapäin. Yhtenä päivänä hän yllätti lisää ja nyt oli pikkupöksytkin siinä "tyrkyllä". Tänään runkannut 3 kertaa ja haistellut avovaimon tyttären pikkuhousuja ,aivan mahtavia orkkuja tullut. Nostin päätäni ylös ja lipaisin varovasti kielelläni tuota viettelevää houkutusta. Kun kaikki napit olivat auki, suutelimme toisiamme ja nousin samalla osittain istumaan, jotta saisin yöpaidan kokonaan pois päältäni.

0 thoughts on “Pikkuhousujen myynti kireä pillu”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *