Lesbo show helmi eroottiset novellit

lesbo show helmi eroottiset novellit

Alakerta oli tyhjänä, kun mutsi oli jossain seurakunnan piireissä. Menin yläkertaan ja otin laatikosta Kossun. Nostin jalat pöydälle ja nakutin menemään. Aamulla heräsin suu kuivana ja kuselta maistuvana. Oli pakko saada jotain nestettä. Menin alas portaita olohuoneeseen. Olimme edellisenä lämpimänä elokuun iltana ajaneet avovaimoni, Piritan, vanhempien luokse kyläilemään, kun meillä molemmilla oli vielä kesälomaa jäljellä muutama päivä.

Tiesimme, että anoppi ja appiukko olivat lähdössä seuraavana aamuna jo varatulle, lyhyelle kaupunkilomavisiitilleen. Olimme oikeastaan tarkoituksella valinneet ajankohdan näin, koska tiesimme, että näin saisimme talon itsellemme ja voisimme rauhoittua sopivasti maalla, ennen kuin taas kiireinen arki alkaisi. Sain kyrpää neitsytreikääni veljeltäni: Kävelin koulusta kotiin itku kurkussa.

Kaverit olivat haukkuneet lesboksi ja transuksi, joten se tuntui pahalle. Rintani hölskyivät vuotiaan teinitytön etumuksella. Kotona avasin oven ja astuin sisään. Avaimet laitoin naulaan ja takin ripustin vaatepuuhun. Kipitin vuotiaan isoveljeni ohi, joka ei ollut kerännyt vieläkään rahaa omaan taloon. Menin omaan huoneeseeni ja katselin itseäni peilistä. Vaaleat ja silkkimäiset ….

Sain joka reikään kyrpää: Olin juuri täyttänyt 19 vuotta ja olin menossa toiseen kaupunkiin ystäväni luokse viettämään kahta viikkoa kesälomastani. Ystäväni Kaisa kutsui minut luokseen oltuani pari päivää tätini luona. Viihdyin asunnossani hyvin, häiriötekijöitä ei ollut. Naapurustoa en tuntenut, muuta kuin sen että naapurissani asui kaksi suunnilleen ikäistäni naista. Luulin heitä aluksi sisaruksiksi, kunnes eräänä iltana parvekkeella ollessani ilta-auringosta nauttiessani kuulin naapurin parvekkeelta naisten voihkintaa ja litinää.

Mielenkiinnosta otin kuulokkeetkorviltani ja jäin kuuntelemaan.. Naiset voihkivat kovaäänisesti eivätkä tuntuneet välittävän, jos joku kuulee. Tunsin kuinka pilluni alkoi kostua kiimaisista äänistä, jotka huipentuivat puolen tunnin kuluttua, kun molemmat parkaisivat orgasmin saatuaan.

Naiset jäivät vielä parvekkeelle suutelemaan toisiaan. Itse olin kiihotuksesta täysin märkänä, pillumehuni valuivat jo mini hameeni alta reisiäni pitkin.. Sain orgasmin nopeasti kuvitellessani noita kahta naista alasti suuret, kiinteät rinnat paljaana.. Naapurin parvekkeella tuli hiljaista saman tien ja minä punastuin nolostuneena ja ryntäsin nopeasti sisälle..

Seuraavana päiväni tullessani koulusta kotiin, nappasin pyykkikassini eteisestä ja menin kellarikerroksen pesutupaan pyykille, koska minulla ei ollut omaa pesukonetta. Pyykkitupa oli pieni ja hiostava huone, siellä oli kaksi pesukonetta ja pieni sohva. Jäin sohvalle makoilemaan pesun ajaksi.

Laitoin kuulokkeet korvilleni ja suljin silmäni. Ajatukseni palasivat edellisiltaan ja tunsin kuinka rupesin taas kiihottumaan. Olin ollut sinkkuna jo vuoden enkä ollut harrastanut seksiä sen jälkeen. Siksi minua kiihotuin lähes joka asiasta. Riisuin stringini ja nostin hamettani ylemmäs. Pillumehuni valuivat jo sohvalle. Silmäni olivat yhä suljetut ja aloin hieroa häpyhuuliani ja klitoristani. Kuuma ilma sai minut hikoilemaan ja hikitipat valuivat rintojeni välissä.

Riisuin itseni kokonaan alasti ja jatkoin sormettamista kiivaasti. Yhtäkkiä tunsin jonkun sormen uppoavan pilluni sisään. Pelästyin ja avasin silmäni. Se oli toinen lesbonaapurini. Hänellä oli blondit pitkät hiukset, ruskettunut iho ja mielettömän upeat tissit. Hän oli pukeutunut seksikkäisiin minishortseihin ja läpinäkyvään mustaan toppiin, rintsikat olivat jääneet pois.. Hänen suuret nänninsä jöpöttivät topin alta.

Hätkähdin ja sanoin "mitä sä teet" ja tunsin itseni punastuvani ja kiihottuvani enemmän katsellessani häntä. Tiedän et kuuntelit meitä eilen ja taisit tykätä. Mun tekis nyt mieli kokeilla sua vielä lisää. Hän siveli reisiäni ja levitti pillumehuani pitkin ihoani kuin öljyä. Hän nuoli ja imi kivikovia nännejäni. Rupesin voihkimaan kovaa, kun hän siirtyi hitaasti suudellen alaspäin kohti pilluani. Hän nuoli häpyhuuliani ja klitoristani välillä hitaasti ja nopeasti. Hän todella tiesi, mitä teki.

Pilluni oli aivan kuuma ja turvonnut. Hän työnsi aluksi pari sormeaan sisälle samalla nuollessaan ja lopulta hän sai lähestulkoon koko nyrkkinsä sisälleni koska olin niin märkänä. Hän työnteli nyrkkiään rivakasti sisääni armoa antamatta. Katselin vain hänen rintojaan jotka pomppivat nopeasti ylös-alas seksikkäästi. Hän otti laukustaan pienen dildon ja sujautti sen aluksi pilluuni, otti pois ja käski minun mennä kontilleni.

Tunsin ettei minulla ollut vaihtoehtoa ja tottelin. Tarrasin kiinni sohvan päätyyn koska tiesin mitä oli taoahtumassa. Nainen hieroi ja läpsi pakaroitani ja liikutteli liukasta dildoa perseeĺläni, mikä tuntui ihanalta. Sitten hän lähti hitaasti työntämään dildoa kakkoseeni kunnes se meni pohjaan asti.

Minut valtasi uskomaton tunne kun hän sen jälkeen työnsi naamansa haaroväliini ja alkoi taas nuolla ja imeä pilluani ja samalla työnteli dildoa reiässäni edestakas. Nesteeni valuivat hänen kasvoilleen mikä vain kiihotti minua ennestään. Kerrostalon käytävälle asti kuului kahden kiimaisen, hikisen ja limaisen naisen seksi.. Suutele minua huora Minut oli sidottu sänkyyn sekä käsistä että jaloista. Side oli silmilläni, mutta vaikka suuni oli avoin, ei kukaan olisi kuullut huutoani. Kuuntelin, kun minut siepannut tumma nainen riisui vaatteitani saksien avulla, sekä omiaan.

Vääntelehdin, olin kokonaan alasti. Tumma nainen laskeutui hitaasti päälleni, ja rintamme koskettivat toisiaan. Nainen painoi myös pillunsa omaani vasten ja suuteli niskaani. Olimme olleet äitini, isäni ja pikkuveljeni kanssa mökillä muutaman päivän. Kaksi kaveriani — Siiri ja Minna — olivat myös meidän kanssamme. Olin pakottanut saamaan heidät mukaan, kun olisi tullut tylsää ilman seuraa. Mitäpä edes mökillä tekisi kuin uisi ja katsoisi telkkaria? Iltapäivällä istuimme mökin portailla ja joimme mehua ystävieni kanssa.

Heräsin puhelimen soimiseen hieman vajaa aamukymmenen. Normaalissa tilanteessa olisin painanut punaista luuria, mutta soittajan olleessa paras kaverini Katri vaivauduin painamaan vihreää.

Meillä oli aivan täydellinen ilta Karin kanssa. Olin näemmä nukkunut noin 12 tuntia. Ilmeisesti anaalihurjastelu oli vienyt kaikki voimani edellisenä iltana. Katselin voipuneena Anetten alastonta puuhailua keittiössä ja imin sisääni hänen seksikyyttään.

Kävelykin näytti kuin se olisi ollut tanssia.

lesbo show helmi eroottiset novellit Mielenkiinnosta otin kuulokkeetkorviltani ja jäin kuuntelemaan. Mun tekis nyt mieli kokeilla sua vielä lisää. Naiset jäivät vielä parvekkeelle suutelemaan toisiaan. Jäin sohvalle makoilemaan pesun ajaksi. Nesteeni valuivat hänen kasvoilleen mikä vain kiihotti minua ennestään.

Jaska laittoi viestiä kysyäkseen kuulumisiani. Hämmentävää, en ollut kuullut hänestä kuukausiin. Naapurin muija oli hakeutunut monta kertaa näkyvilleni, kun hänen oma ukkonsa oli matkahommissa. Tarkoitan, että hän tuli takapihalleen ja keimaili mustissa pikkuhousuissa ja mustissa rintaliiveissä itseään näytellen. Me olemme rivitalonaapurit, ja taloissa on suojaisat takapihat,ainoastaan meidän välillämme on pelkkä matala lautaaita ilman kasveja, mitkä mahdollistavat tällaiset jutut.

Kun naapurin nainen taas kerran huomasi minut ottamassa aurinkoa takapihallani, …. Mitä sekin mistään tietää. Alakerta oli tyhjänä, kun mutsi oli jossain seurakunnan piireissä. Menin yläkertaan ja otin laatikosta Kossun. Nostin jalat pöydälle ja nakutin menemään. Aamulla heräsin suu kuivana ja kuselta maistuvana. Oli pakko saada jotain nestettä. Menin alas portaita olohuoneeseen. Olimme edellisenä lämpimänä elokuun iltana ajaneet avovaimoni, Piritan, vanhempien luokse kyläilemään, kun meillä molemmilla oli vielä kesälomaa jäljellä muutama päivä.

Tiesimme, että anoppi ja appiukko olivat lähdössä seuraavana aamuna jo varatulle, lyhyelle kaupunkilomavisiitilleen. Olimme oikeastaan tarkoituksella valinneet ajankohdan näin, koska tiesimme, että näin saisimme talon itsellemme ja voisimme rauhoittua sopivasti maalla, ennen kuin taas kiireinen arki alkaisi.

Sain kyrpää neitsytreikääni veljeltäni: Kävelin koulusta kotiin itku kurkussa. Kaverit olivat haukkuneet lesboksi ja transuksi, joten se tuntui pahalle. Rintani hölskyivät vuotiaan teinitytön etumuksella. Kotona avasin oven ja astuin sisään.

Olin juuri muuttanut uuteen kerrostaloasuntoon opintojen vuoksi. Viihdyin asunnossani hyvin, häiriötekijöitä ei ollut. Naapurustoa en tuntenut, muuta kuin sen että naapurissani asui kaksi suunnilleen ikäistäni naista. Luulin heitä aluksi sisaruksiksi, kunnes eräänä iltana parvekkeella ollessani ilta-auringosta nauttiessani kuulin naapurin parvekkeelta naisten voihkintaa ja litinää.

Mielenkiinnosta otin kuulokkeetkorviltani ja jäin kuuntelemaan.. Naiset voihkivat kovaäänisesti eivätkä tuntuneet välittävän, jos joku kuulee. Tunsin kuinka pilluni alkoi kostua kiimaisista äänistä, jotka huipentuivat puolen tunnin kuluttua, kun molemmat parkaisivat orgasmin saatuaan.

Naiset jäivät vielä parvekkeelle suutelemaan toisiaan. Itse olin kiihotuksesta täysin märkänä, pillumehuni valuivat jo mini hameeni alta reisiäni pitkin.. Sain orgasmin nopeasti kuvitellessani noita kahta naista alasti suuret, kiinteät rinnat paljaana.. Naapurin parvekkeella tuli hiljaista saman tien ja minä punastuin nolostuneena ja ryntäsin nopeasti sisälle.. Seuraavana päiväni tullessani koulusta kotiin, nappasin pyykkikassini eteisestä ja menin kellarikerroksen pesutupaan pyykille, koska minulla ei ollut omaa pesukonetta.

Pyykkitupa oli pieni ja hiostava huone, siellä oli kaksi pesukonetta ja pieni sohva. Jäin sohvalle makoilemaan pesun ajaksi. Laitoin kuulokkeet korvilleni ja suljin silmäni. Ajatukseni palasivat edellisiltaan ja tunsin kuinka rupesin taas kiihottumaan.

Olin ollut sinkkuna jo vuoden enkä ollut harrastanut seksiä sen jälkeen. Siksi minua kiihotuin lähes joka asiasta. Riisuin stringini ja nostin hamettani ylemmäs. Pillumehuni valuivat jo sohvalle.

Silmäni olivat yhä suljetut ja aloin hieroa häpyhuuliani ja klitoristani. Kuuma ilma sai minut hikoilemaan ja hikitipat valuivat rintojeni välissä. Riisuin itseni kokonaan alasti ja jatkoin sormettamista kiivaasti. Yhtäkkiä tunsin jonkun sormen uppoavan pilluni sisään. Pelästyin ja avasin silmäni. Se oli toinen lesbonaapurini. Hänellä oli blondit pitkät hiukset, ruskettunut iho ja mielettömän upeat tissit.

Hän oli pukeutunut seksikkäisiin minishortseihin ja läpinäkyvään mustaan toppiin, rintsikat olivat jääneet pois.. Hänen suuret nänninsä jöpöttivät topin alta. Hätkähdin ja sanoin "mitä sä teet" ja tunsin itseni punastuvani ja kiihottuvani enemmän katsellessani häntä.

Tiedän et kuuntelit meitä eilen ja taisit tykätä. Mun tekis nyt mieli kokeilla sua vielä lisää. Hän siveli reisiäni ja levitti pillumehuani pitkin ihoani kuin öljyä. Hän nuoli ja imi kivikovia nännejäni. Rupesin voihkimaan kovaa, kun hän siirtyi hitaasti suudellen alaspäin kohti pilluani. Hän nuoli häpyhuuliani ja klitoristani välillä hitaasti ja nopeasti. Hän todella tiesi, mitä teki. Pilluni oli aivan kuuma ja turvonnut.

Hän työnsi aluksi pari sormeaan sisälle samalla nuollessaan ja lopulta hän sai lähestulkoon koko nyrkkinsä sisälleni koska olin niin märkänä. Hän työnteli nyrkkiään rivakasti sisääni armoa antamatta. Katselin vain hänen rintojaan jotka pomppivat nopeasti ylös-alas seksikkäästi.

Hän otti laukustaan pienen dildon ja sujautti sen aluksi pilluuni, otti pois ja käski minun mennä kontilleni. Tunsin ettei minulla ollut vaihtoehtoa ja tottelin.

Tarrasin kiinni sohvan päätyyn koska tiesin mitä oli taoahtumassa. Nainen hieroi ja läpsi pakaroitani ja liikutteli liukasta dildoa perseeĺläni, mikä tuntui ihanalta. Sitten hän lähti hitaasti työntämään dildoa kakkoseeni kunnes se meni pohjaan asti.

Minut valtasi uskomaton tunne kun hän sen jälkeen työnsi naamansa haaroväliini ja alkoi taas nuolla ja imeä pilluani ja samalla työnteli dildoa reiässäni edestakas.

Nesteeni valuivat hänen kasvoilleen mikä vain kiihotti minua ennestään. Itse en lähtenyt mukaan, sillä vihasin yli kaiken kiljuvia kakaroita, jollaisia serkkuni juuri olivat. Kutsuin hyvän kaverini Annen, 17 vuotta, yökylään. Hänellä oli melko lyhyet vaaleiksi värjätyt hiukset, ruskeat silmät ja lentopalloharrastuksen vuoksi seksikäs vartalo. Yllätinkin usein itseni katsomasta hänen takapuoltaan.

Takana oli normaali lauantai-ilta: Siinä päiväpeitteen päällä alasti, jalat koukussa vasemman käden sormet kiusasivat rintojeni nännejä, samalla kun oikea käsi ohjasi värisevää dildoa klitoriksellani uppoutuen välillä pilluni uumeniin. Silmät kiinni unelmoiden kunnon rakastajasta sain ihan …. Istun juna-aseman penkeillä odottaen Sussua. Hän on tuo salaperäinen tyttö kenen kanssa olen kirjoitellut useamman viikon ajan. Kuulen aseman kaiuttimista, että juna saapuu raiteille. Nostan reppuni olalle ja lähden kävelemään laiturille.

Näen hänet heti ensimmäisten joukossa, Sussu salpaa hengitykseni kun katson häntä; upeat sinivihreät silmät, lyhyt ruskea tukka ja upea vartalo. Hänellä on yllään laivastonsininen parkatakki, …. Sinjan päiväkahvit osa 3 toukokuu 23, Anaaliseksi , Lesboseksi , Ryhmäseksiä 0 22, Sinjan parfymoiminen spermalla, kaksosten Riinan … Lue lisää ».

Sekin selveni, koska hän kertoi olleensa … Lue lisää ». Tiesin jo, … Lue lisää ». Pärjäättehän … Lue lisää ».

0 thoughts on “Lesbo show helmi eroottiset novellit”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *