Miten mitata kuppikoko isot tissit videot

miten mitata kuppikoko isot tissit videot

Uimapuvuissa ota huomioon, jos olet pitkäselkäinen. Jos pituutesi on erityisesti keskivartalonmitassa, kannattaa ottaa yhtä kokoa suurempi uimapuku, jotta puvun pituus riittää. Bikinit ja tankinit voit valita rintaliivikokosi mukaan. Voit aina ongelmatilanteissa tulla tarkistamaan kokosi liikkeeseemme tai pyytää lisäohjeita vaikkapa sähköpostitse, facebookissa yksityisviestinä, chatissa tai puhelimitse. Rintaliivien ja muiden vaatteiden kokosi saat helpoiten selville mittaamalla rinnan alta ympäryksen.

Alla oleva taulukko antaa sinulle mittojesi mukaisen vaatekokosi niin EU-mitoissa kuin englantilaisten käyttämissä UK-mitoissakin. Sovellus antaa automaattisesti oikean kokosuosituksen kahden selfien avulla.

TailorGuiden ottamat kuvat eivät jää puhelimeen , eikä niitä lähetä puhelimesta. Kuvat tuhoutuvat mittauksen jälkeen yksityisyyden suojaamiseksi. Katso video kuinka TailorGuide toimii. Rintaliiveissä tärkeää on, että liivisi ovat napakat mutta eivät purista.

Oikean liivikoon löytyminen edellyttää, että mittaat rintojesi alta ympärysmittasi. Ympärykset rintaliiveissä menevät viiden luvun välein esim 75, 80 ja Oikea koko muodostuu taas keskimäärin neljän sentin välein, joten jos ympäryksesi on vaikkapa , on 80 myös rintaliivisi ympärysmitta. Kuppikoon taas saat selville mittaamalla sekä ympärysmitan rinnan alta että päältä. Oma rintaliivikokoni on osapuilleen 85 AA, jota ei tavan kaupoista löydy ollenkaan, erikoisliikkeistäkin kovin harvoin.

Meille pienten daisarien naisille tarjotaan pääasiassa kahta vaihtoehtoa. Pienirintainen on oletusarvoisesti kynää hoikempi esiteini, joka haluaa verhota povensa trikooseen ja Snoopy-kuvioon. Ja jos tuo ihmisparka sitten aikuiseksi kasvettuaan on edelleen pienirintainen, hänelle tarjotaan helvetinmoista toppausta.

Sillä kuka nyt haluaisi olla, luoja paratkoon, ihan lauta? Onko seksikkyys suoraan verrannollinen kuppikokoon? Kiitos vaan sille alusvaatekaupan tädille joka ehdotti Wonderbrahan siirtymistä. Miksi siitä on tehty niin helvetin vaivalloista ja ikävää? Olen marhaillut alusvaateliikkeissä epätoivon partaalla ja sovitellut tuskanhiki otsalla elämäni aikana varmaankin miljoonat eri liivit.

Tyytynyt joihinkin edes säällisesti päälle sopiviin malleihin, koska parempaakaan ei ole tarjolla, ja nostellut sitten olkaimia tai yrittänyt vältellä kumartelua avonaisella paidalla, kun liivit tarjoavat turhankin avaria näkymiä. Jos joskus olen löytänyt liivit joihin daisarini ovat juuri oikean kokoiset, on kupit sijoitettu absurdin keskelle liivejä tai sitten kainaloihin. Kääntynyt kassalta takaisin koska en halua niitä Snoopyja.

Tiedän monia naisia, jotka ovat siirtyneet suosiolla yksinomaan treenirintsikoiden käyttäjiksi tuskastuttuaan normaalin rintaliivien hankkimisen mahdottomuuteen. Itsekin käytän usein treenirintsikoita tai bikinien yläosaa, koska ne tuntuvat paljon fiksummilta ja vähemmän epämukavilta päällä.

Välillä vain olisi kiva pitää jotain nättiäkin paidan alla. Mistä te muut leveäselkäiset mutta pienirintaiset hankitte rintsikkanne? Kaikki vinkit otetaan kiitollisna vastaan. Kuvassa yllä olevat liivit löysin ilokseni löysin Lindexistä, eivät nekään täydelliset ole mutta pienet ja vain kevyesti topatut silti. Pupulandian Jenni teki joskus hyvän jutun aiheesta. Tais olla joku yhteistyö Lindexin kanssa tms. Ei ehkä näin selvästi mutta joka tapauksessa tissien koko on muuttunut, ostetaan aina samankokoiset liivit vaikka oikeasti koko oisikin muuttunut ja sitten yksinkertaisesti ei tiedetä sitä omaa oikeaa kokoa.

Ja kaupat tilaa just näitä D85 varastot täyteen. Itse ihmettelen sitä että näissä D-kupinkin liiveissä on toppaukset lähes vakiona Oma tilanteeni on siinä mielessä ehkä helpompi, että yleensä ympärys 70 sopii.

Lindex on kauppa, jota suosin. Moni on suositellut Changea, mutta omat kokemukseni siitä ovat negatiiviset: Olen itsekin todella kyllästynyt siihen, että tarjolla on lähinnä lapsellisia kuvioita tai megatoppauksia. Onneksi välillä, varsinkin t-paitaliiveissä kokoja löytyy. Erikoisliikkeisiin en ole uskaltanut mennä, sillä pelkään myyjän ihmettelyä.

Ehkä pitäisi käydä Pariisissa. Ranskalaisissa kaupoissa ilmeisesti ymmärretään, että pienirintaisetkin saattavat haluta toppaamattomia, mutta silti seksikkäitä liivejä. Ihania toppaamattomia, elegantteja pitsi-silkkiluomuksia, joihin ei mahdu yli a-kupin rinnat isompi kans kokoihin. Kävin kerran erikoisliikkeessä ja siellä se täti katto mua kun halpaa makkaraa ja tokas erittäin tylysti "ei meillä tota sun kokoa ole missään mallissa".

Ei niitä oikeen kokosia ja mukavia ole missään, ainoat just biksut ja sporttiliivit. Liikeidea siitä jollekkin, luulis et asiakkaita löytyy Mä oon luovuttanut ja jos olen kotosalla, en vaivaudu pukemaan edes sitä urheilutoppia. Topin lisäksi käytän jos on pakko olkaimettomia liivejä, jotka löysin jonkun kauppakeskuksen alelaarista ja siitäkin on jo aikaa.

Mulla on sama ongelma: Monet ovat mullekin suositelleet Changea ja siellä olen kaksi kertaa asioinutkin, mutta tuntuu, että siellä väkisin yritetään myydä ympärysmittaa 70, vaikka omien mittausteni mukaan se on Mutta kumma juttu, kun tosiaan siinä ympärysmitassa ei löydy A: Omistan tällä hetkellä kahdet sopivat liivit,joita olen käyttänyt useamman vuoden, koska en vain löydä uusia sopivia,ja sekös tuskastuttaa.

Ihmettelen myös sitä tapaa topata A-kupin liivejä kuin viimeistä päivää. Haluan olla ja pysyä pienirintaisena! Sitten aina lukee naistenlehdistä niitä moralisoivia kirjoituksia, että suomalaisnaiset eivät vaihda liivejään tarpeeksi usein.

Vaihdettaisiin kyllä, jos liivien sovittaminen ja ostaminen ei olisi niin helvetin kauheaa! Funky Ladystä Forumista sain hyvää palvelua kun vihdoin uskalsin mennä liikkeeseen sisään. Ja ihan oikeasti voin sanoa, että tuolta ostin elämäni ekat oikeasti hyvät rintsikat.

D Arvatenkin ostin samantein kahdet. Mä voin tosi lämpimästi suositella Sloggin Evernew-liivejä! Mä olen kans leveäselkäinen ja olen myös sitä mieltä että kaarituelliset ja topatut liivit ovat äärimmäiset epämukavia, joten toppaamattomat on ainoa vaihtoehto. Sloggit pysyvät mukavan napakasti päällä eivätkä ajan myötäkään löpsähdä muodottomiksi ja kokoja löytyy hyvin pienirintaisille esim myös sitä 85A: Tissiliivien ostamisesta on tehty nihkeää, ikävää ja vieläpä vitun kallista.

Tietenkään kaikki eivät halua tissejään korostaa, mutta minä kyllä haluan. Tällainen valinta viestii vain siitä, että kaikilla pitäisi olla about Ckokoiset tissit, muuten on liian lauta tai liian tyrkky. Ja itse kyllä nimenomaan haluan, että mun tissit näyttävät isoilta.

Ilman rintsikoita viilettäminen on vietävän epämiellyttävää ja jopa kivuliasta, etenkin jos on isot tissit. Aivan totta, rintsikat on älyttömän kalliita. Siinä on yksi syy miksi olen vältellyt erikoisliikkeitä: Hassua, että tää rintsikoiden ostamisen vaikeus tuntuu koskevan kaikkia 75B-koon ulkopuolella, suuntaan tai toiseen.

Mä ostin pitkään kalliita erikoisliikkeiden liivejä, kunnes siirryin kanssa pelkästään urheilutoppeihin. Lisää aiheesta mun tissiviikko-postauksessa. En halua toppauksia, mutta nätit ja mukavat liivit kuitenkin. Amerikassa on kiva nettikauppa pienirintaisille www.

Sieltä olen pari kertaa ostanut, tosin tullimaksutkin vähän yllättivät. Ei siis ihan halvaksi tullut. Olisipa tuollainen valikoima jossain kivijalkakaupassa! Kokeilla voisi sellaista, että ostaa vaikka Lindexiltä rintaliivien levennysosan, tai siis se laitetaan selän hakasiin ja sillä saa siis lisää leveyttä ympärysmittaan, yleensä parista sentistä noin viiteen.

Niitä on eri värisiä ja leveyksisiä eikä maksa montaa euroa. Siten jos on suurempi ympärysmitta mutta pienempi kuppi saa itselleen soviteltua sopivan liivin. Varmaan sitä voisi pyytää liiviostoksilla ollessa myyjältä että saisiko kokeilla liivejä levennysten kanssa. Tai sitten jotain ihan karseita leveäolkaimisia mummomalleja alkaen koosta 80B. Tuntuu pahalta, kun mistään, siis mistään, en ole löytänyt nättejä, oikeankokoisia ja tukevia rintsikoita, eikä edes nättejä toppaamattomia, joita vois pitää.

Ja syntisiä ovat ne ihmiset, jotka kuvaavat rintojen kokoa kupin kirjaimella, joka ei kerro mitään: D Ei mun rinnat oikeesti oo mitenkään isot, ei ees suhteessa muuhun vartaloon. Enemmän kokovaihtoehtoja peruskauppoihin, niin kaikkien elämä ois helpompaa. Nyt on entisenä liivimyyjänä pakko kommentoida: Et varmasti ole kokoa AA85 ja jos etsit sellaista kokoa, en ihmettele, ettet löydä sopivia liivejä.

Joku jo aiemmin mainitsikin Funky Ladyn. Siellä on ammattitaitoiset myyjät, joiden tehtävä on auttaa asiakasta löytämäön oma kokonsa ja sopivia liivimalleja, eikä vain myydämyydämyydä.

Rintsikoiden ostaminen on ehkä hankalinta ikinä ja itsekin tarvitsin myyjän apua nyt, kun raskauden myötä koko ja ympärys ovat muuttuneet, vaikka tiedänkin edelleen keskivertoa enemmän liiveistä ja tunnen oman kokoni: Kävin Changessa ja olin tyytyväinen palveluun.

Omina liivimyyjäaikoina autoin todella paljon sellaisia asiakkaita, joilla oli ihmeellisiä fiksaatioita omasta koostaan ja vartalostaan ja välillä oli todella vaikea löytää heille mitään "koska olen aina käyttänyt tätä kokoa" ja "enhän minä nyt todella voi olla tuota kokoa".

Marketeista ja ketjukaupoista voi löytää aivan hyviä liivejä, mutta hiiviskely hyllyjen välissä ja palvelun pakoileminen ei varmasti auta ketään löytämään sopivia tuotteita oli kyseessä sitten rintsikat, farkut tai mitä tahansa muuta. Anteeksi miten niin "et varmastikaan ole kokoa AA85"? Ehkä pitäisi lopettaa tuo "hyllyjen välissä lymyily" ja kysyä neuvoa. Olen kokeillut jos sun mitä kokoja, eikä mikään tunnu istuvan. Ehkä erikoiskaupassa sitten osattaisiin auttaa: Ja yllä olevaan kommenttiin: Mittanauhat ovat ihan turhia, koska liivit eivät ole standardikokoisia.

Miten mitata kuppikoko isot tissit videot -

Pese rintaliivisi mieluiten käsin, jotta malli ja väri säilyvät hyvin. Tiedän monia naisia, jotka ovat siirtyneet suosiolla yksinomaan treenirintsikoiden käyttäjiksi tuskastuttuaan normaalin rintaliivien hankkimisen mahdottomuuteen. Naiset vastaavat Juttusarjassa naiset vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen! Nännipiha ja nänni ovat erogeenisia alueita, joiden hyväileminen tuottaa mielihyvää. Kiusalliset seksihetket, jotka moni tunnistaa: Tältä näytti kesän Asuntomessualue Porissa median ennakkotutustumispäivänä toukokuussa. Mutta siis selventääkseni, liivien kaarituet alkaa aina painautumaan huonosti ihoon, olkaimet alkaa painamaan ikävästi ja selkäpuoli rullautuu selkämakkaroihin. Bb janica karvapillut Hyvinkin saattaa, tai ainakin D, sehän on tuossa ympäryksessä sama koko tilavuudeltaan mitä käytät nytkin! Rintaliivin materiaali ja kuppimalli voivat myös vaikuttaa koon valintaan. Aperol-mehujääpuikot kastettuna lasilliseen proseccoa ovat mainio tapa juhlistaa kesäistä viikonloppua. Toki suurella osalla valmistajista kupin syvyys on omalle littanalle rintamukselleni aivan liian suuri ja kupit ovat tyhjää täynnä vaikkakin kaaren leveys yhä sopivamutta esim.

En vaan käsitä miten tuo on mahdollista kun ei sen koon rintsikat mene mulla edes kiinni eikä tissit todellakaan mahdu niihin kuppeihin ja tursuu joka suunnasta yli D: Voiko muka rintsikoiden todellinen koko heittää noin paljon vai kusettaako tuo kokolaskuri? Elloksen sivuilla olevalla laskurilla siis laskin. Ja siis kun ei nää 75B jotka on päällä nyt oo mitenkään liian isot mulle, ympärys on napakka eikä se nouse selästä eikä kuppeihin jää tyhjää tilaa.

Kaupassa myyjätkin tuo mulle aina 75Btä ja 70Ctä. Niin tiedän kyllä, mutta ei ne 70An rinnakkaiskokoja kyllä ole: D 70An rintsikat ei oo olleet missään kaupassa mulle sopivat, ikinä paitsi joskus yläasteella.

No ei kannata välttämättä uskoa peruskauppojen rintsikkalaskureita, mäkin saan esim. Lindexin laskurista kooksi 75AA vaikka oikea koko on 65D: DD mikä idea noissa kokolaskureissa sitten ees on jos niihin ei voi luottaa. DD ja mun oikee koko on siis 65b. Toi antaa yleensä ainakin oikeen ympäryksen ja kuppi löytyy sit kokeilemalla. Itelle toi taitaa näyttää yhtä pienempää kuppia kuin mitä yleensä käytän mut ympärys on oikea.

Laskurit antaa osviittaa siitä mistä kannattaa lähteä kokeilemaan mutta koska koko vaihtelee aina jonkin verran merkeittäin ja malleittain niin täysin varmaa tulosta ne eivät voi antaa. Ja ikinä älä käytä sellasta laskuria joka pyöristää rinnanalusympäryksen ylöspäin. Siitä tiedät heti että laskuri on täysin paska. Mulle joku laskuri näytti 85B vaiks käytän 75E ja nää on just sopivat: D mulla on rintaliivit kokoa 75AA ja 65D ja molemmat on mulle sopivat.

Miten tuo on ees mahdollista? Joo pitää kokeilla tuota Changen laskuria! Ei oo totta Change väittää 65DD en kestä näitä: Mun kupin koko on semmoset ml. Eri valmistajilla ja malleilla on eri mitoitus.. D Saattaisi vaikka mennäki hyvin päällesi: Mutta joo en ymmärrä miksi elloksen,cubuksen yms.

Ei erikoisliikkeen mittataulukot on tehty päin helvettiä. D Itsekin suosin vain changen laskuria, myös lumingerien laskuri on pätevä mutta siellä D kuppi on pienin mitä ne myy. Minullakin antas aika varmasti jonku 75A: Voiko oikeesti niin iso kuppi olla mulle sopiva? Ja usein tuo 70 ympärysmittakin tuntuu tosi ahtaalta, niin meniskö oikeesti muka D Hyvinkin saattaa, tai ainakin D, sehän on tuossa ympäryksessä sama koko tilavuudeltaan mitä käytät nytkin!

Ja ympäryksen suhteen kannattaa sovitella, esim cubuksen 65 ympärys on melko äkkiä löystyvä, niissäkin pari mallia semmosia että ei niin helposti, niin ne ei ainakaan pitkään kiristäis jos siltä tuntuu. Lindexissä on aika hyvän oloiset ympärykset ja changestakin saa välillä toso halvalla liivejä!

Mikä se sinun mittanauhalla mitattu napakka mitta siitä rintojen alta on? Voi jätin epähuomiossa tähän vastaamatta aikoinaan! Meikä on ihan samoilla linjoilla kuin dintsdints ihana nimimerkki: Oon joskus nuorempana käyttänyt jotain 70B ymsyms, ja sitten v kävin ekan kerran Changessa silleen "moi haluun selvittää mun oikeen koon ja ostaa sopivat rintsikat". Kävelin ulos 65F-rintsikoiden onnellisena omistajana.

Mutta suosittelen kyllä että vaikka vaan käyt jossain Changella tai vastaavassa kokeilemassa asiantuntijan opastuksella sopivaa kokoa: Noissa perusvaatekaupoissa kun tosiaan ei löydä isoa kuppia pienellä ympäryksellä oikein millään. Mulla ei profiilissa oikeestaan oo semmosta kuvaa jossa näkyis mun kroppa, mutta kyllä sieltä ehkä jotain osviittaa saa.

Tämmönen cm ja vajaa 60kg keskivertokokonen. Jos laittaa kaks kättä kupiksi yhteen, silleen että niistä vaikka jois vettä, niin sen kokoset mun tissit suunnilleen on: Miten toi koko mitataan esim.

Pitääkö olla paljastisuisena, en haluaisi olla. Miten koon voi mitata rintsikat päällä, eikö se vääristä poven mittaa häiritsevästi? Changella mua sillon ekan kerran vaan vähän vilkastiin siitä keskivartalon ja rintojen seudulta kun mulla oli kaikki vaatteet päällä, ja kiikutettiin heti parit rintsikat sovitettaviksi.

Pistin ne päälle olivat lähes täysin sopivat ja tää myyjä tuli niitä sitten vilkaisemaan että kuinka sopii. Ja sen perusteella sitten toi siitä jonkun viereisen koon ja ne olivat mulle passelit. D Laitoin heti kädet kupiksi ja ajattelin "ai tämän kokoiset tissit emmainkerillä on! Kokolaskureissa ei pystytä mitenkää huomioimaan rintojen muotoa.

Onko ne tosi pyöreät vai roikkuuko ne jne. Niin ja kannattaa liittyy clubi jäseneks! D XD en nyt oo varma oliko toi vittuilua vai ei.

Mutta tosiaan en oo enää käyttänyt mitään normirintsikoita, niitä monia Changelta ostamianikaan. Ostin hiljattain Lindexiltä parit 70D-kokoa olevat semmoset joissa ei myöskään oo kaaritukia mutta semmoset kangaspalat pitsin lisäksi on.

Viestiketju alueella ' Mitäs nyt? Aihe vapaa ' , aloittaja normitissi , Anni Hautalan 4 suosikkireseptiä — näillä ohjeilla kokkaat helppoa kotiruokaa, jota koko perhe rakastaa.

Kertokaa minkäkokoiset on isot rinnat!! D-kuppia ei pidetä suurena Omasta mielestäni rintojen koko korreloi kropan koon kanssa, jos olet siis lihava ja käytät esim. H kokoa, ei rintasi näytä suurelta, koska muu vartalo on myös suuri, jos taas olet hyvin laiha ja käytät kokoa D rintasi näyttävät suurilta, koska olet muuten niin hoikka.. Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Itse pienirintaisena ajattelen, että D on jo iso.

Mulla C ja tykkään että ovat turhan isot. Jos ympärysmitta 75 tai alle on D iso. Riippuu ympäryksestä, pelkkä kirjain ei ole mikään vakio. Esim 70c ei ole kovinkaan iso jos on ihan normaalinkokoinen ihminen niitä kannattelemassa.

Jos on tosi hoikka ja lyhyt niin semmoisella ne 70D: Itse olen cm normaalikroppainen ja koko on 70D, eivät ole eivätkä näytä isoilta. Ehkä nykyaikana se, että ihmiset panostaa liivien ostoon ja ottaa oikeaa kokoa on tehnyt sen että useampi ymmärtää mistä ne koot koostuu ja osaa mielessään miettiä onko isot vai ei. Ehkä jostain Eestä tai äFfästä lähtee suuret. Tír na nÓg Aktiivinen jäsen. Mä en kattois kuppikokoa vaan sitä kuten ne tissit kulkee mukana. Isot on siinä vaiheessa ku tarvitaan extratukea jotta voi edes lenkkeillä, sä et mahdu tissies takia pienistä koloista läpi, olkaimettomat topit näyttää huonoilta rintojen kera ja paitojen pitää olla hitusen pidempiä ettei vatsa näy.

Tykkään pienistä, ne täyttää tehtävänsä mutta eivät vaikeuta olemista ja kulkemista.

miten mitata kuppikoko isot tissit videot

0 thoughts on “Miten mitata kuppikoko isot tissit videot”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *