Amsterdam huorat com

amsterdam huorat com

Automaatit ovat avoinna vuorokauden ympäri. Alankomaiden pääkaupunki Amsterdam on maan suosituin turistikohde, ja valtavat turistimassat valuvat kaupunkiin ihastelemaan paitsi upeita kanaaleja, myös kauniita rakennuksia sekä nauttimaan rennosta tunnelmasta.

Kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat paitsi punaisten lyhtyjen alue, myös ikoniset värikkäät rakennukset ja siltojen täyttämät kulkureitit. Kansainvälinen Amsterdam tarjoaa maan parhaat shoppailumahdollisuudet ja on täynnä toinen toistaan mielenkiintoisempia kahviloita — myös muita kuin perinteisiä hollantilaisia coffee shopeja.

Alankomaiden länsiosassa sijaitseva Rotterdam on erityisen tunnettu upeasta arkkitehtuuristaan, sillä kaupungista löytyy toinen toistaan mielikuvituksellisempia ja hauskempia rakennuksia. Erityisesti kaupungin rautatieasema ympäristöineen on painovoimalla ja mittasuhteilla leikittelevien rakennusten temmellyskenttä.

Mahtavan arkkitehtuurin lisäksi Rotterdam tarjoaa reissaajalle pääkaupunkia rennomman tunnelman, sekä tietysti vähemmän turisteja. Hollannin hallinnollinen keskus Haag sijaitsee aivan maan länsireunalla, ja rantakaupunki tarjoaakin paitsi pitkän pätkän hiekkarantaa, myös kulttuurielämyksiä.

Haag on Alankomaiden kolmanneksi suurin kaupunki puolella miljoonalla asukkaallaan. Kaupungista löytyy niin moderneja pilvenpiirtäjiä kuin vanhempaa arkkitehtuuria, ja värikkäät rakennukset ovat reissaajien ilona myös Haagissa.

Itse oli viimekesänä myös Rotterdamissa, joka oli kyllä huomattavasti kiinnostavampi kokemus kuin Dami. Johanna väitit että Hollannissa voi matkustaa ilman lippuja junissa ja jos joku sattuu kysymään niin pihalle vaan ja seuraavaa odottelemaan. Höpöhöpö, älkää hyvät ihmiset tuollaiseen sontaan uskoko!!!

Hollannissa on tosin sellainen käytäntö, että ostetaan liput automaatista pääasiassa ja kaikilla reiteillä ei välttämättä tule konnaria vastaan. MUTTA jos sattuu tulemaan, eikä sinulla ole lippua, niin et todellakaan pääse luistamaan ihan noin vain tilanteesta. Jos et suostu näyttämään passiasi, niin voit olla varma että sinut pidätetään seuraavalla asemalla. Ja tarkastusmaksu on huomattavasti huokeampi kuin Suomessa.. Tosiaan suosittelen ehdottomasti tsekkaamaan muutkin mestat ku Damin, esim just Rotterdam ja Utrecht on aivan helmi paikkoja.

No dam on nyt dam, kaikki siitä on jo jotain kuullu.. Mut jos sattuu hollantii eksyy, ni yks paikka mis kannattais ehkä käydä on Leiden, se on semmone pitäiskö nyt sanoo ihmisen tuppukylä, Yliopistokaupunki, eli nuorten suosima, ja mä oon siel ite pari kertaa kävässy hoitaa asioita ja tosi mukava paikka.

En oo koskaan yöpyny siellä joten sitä puolta en voi valottaa. Sinne kestää damista junalla noin minsaa sneltrein, eli pikajuna. Ja mitä tulee niiden lippujen ostamiseen, ni voi niitä lipunmyynnistäki ostaa, mut tosiaa noi automaatit on aika helppokäyttösii, tosin välil on vähä vaikeuksii ku jotkut automaatit huolii vaa kolikkoja, ni rupee ny siinä sitte 15? Ja jos liikkuu tramilla tai bussilla hollannis, eikä haluu mennä pummilla, ni strippenkart on valtakunnallinen, eli sopii kiertää monet eri hollannin kaupungit läpi ja tutustuu niihin sitte tarkemmin sen avulla… Se ei maksa paljoo, muistaakseni 45 strippenin kortti maksaa 17,40 tai 20,10?.

Harvoin menee yli neljää, strippeniä, tosin periaatteessa voi mennä jopa , mutta mulla ei oo koskaan tainnu yli neljää mennä. Toivottavasti tästä nyt oli jollekkin edes jotain apua. Alankomaissa on Amsterdam ja sitten muu maa. Siis A-dam on ihan ok kun en niin kauaa ole siellä viipynyt , mutta katsastakaa tosi muutakin maata.

Etäisyydet valtion sisällä on lyhyitä, joten esim. Kaikkea sitä on amsterdamista lukenutkin… Siellä on varmaa että tappeluita ei näy. Kukkaloisto on mukavan hehkeä ja turisti coffeeshoppeja kannattaa välttää. Naisia on joka puolella ja varsinkin kenkiin kannattaa vaatteissaan satsaa. Sieniä on kiva syödä ja kävellä kuin ilmassa eteenpäin. Turhia on puheet poliisin suvaitsemattomuudestakin, poliisi-aseman portailla on jointtikin vedetty. Ainut mikä ärsytti oli normaalin ruokakaupan löytäminen joka puolella myytin vain roskaruokaa ja esim..

Ja varsinkin kasviksien syöjänä ja vähävaraisena usein sorruin lähileipomon uskomattoman hyviin tuotteisiin. Rahaa menee aivan överisti, sitä ei uskoisi mutta kun sirkus alkaa niin sen tajuaa… Peace…. Jos jotain ei haluu, menee ohi ja löytyy jotain muuta. Ei kuitenkaan kannata jäädä kovin pitkäksi aikaa jos pitää siitä toisesta sillä aivot huutaa hallelujaa ku kotio pois tulee… Museoita joka lähtöön, valitse mielenkiintoisimmat.

Löydä käsiis joku paikallinen ja kysele näkemyksiä — mielenkiintoista. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen maa. Kannattaa muistaa että amsterdam ei ole ainoa kaupunki.

Välimatkat ovat erittäin lyhyitä joten minne tahansa pääsee suhteellisen nopeasti. Supermarketit ovat huomattavasti halvempia kuin Suomessa varsinkin Jumbo , mutta ruokapaikat ja ravintolat ovat yleensä silti samaa hintaluokkaa. Heineken ei ole yhtään sen parempaa kuin halvat oluet. Joo, suosittelen muihinkin kaupunkeihin tutustumista! Leiden on yliopistokaupunki, josta löytyy paljon tyttöjä, Delftistä löydät sitten ne tekniikan opiskelijat!

Juu, pyöräilijöitä pitää varoa! Niillä on etuajo-oikeus kaikkiin muihin verrattuna! Hollantilaiset ovat ihmisinä mukavia ja sanovat suoraan, mitä ajattelevat. Ja suurin osa on todella pitkiä! Kieli on helppoa, jos osaat saksaa…tosin aluksi ääntäminen voi kuulostaa oudolta, erityisesti g, joka lausutaan kurkussa.

Mutta kaikki osaavat myös englantia! Hollannissa kannattaa todellakin tsekata muutkin kaupungit kuin se kuuluisa Amsterdam. Itse en pitänyt Amsterdamista juurikaan just sen takia kun se on niin ruuhkainen. Amsterdamista pääsee junalla parissa tunnissa kätevästi esimerkiksi Utrechtiin, joka on todella kaunis ja näkemisenarvoinen paikka. Siellä on hollantilainen pikkukaupunkimainen tunnelma ja kauniita taloja. Myös tampereenkokoinen opiskelijakaupunki Groningen kaupungin keskustaa kiertää ympyränmallinen kanaali pohjoisessa on kaunis paikka, josta löytyy hyvä biletysmeininki.

Haagissa kannattaa ehdottomasti myös käydä. Kannattaa käydä A-damin ohella myös Maastrichtissa, se on todella rauhallinen ja idyllinen paikka. Sinne lähtisin hermolomalle jos joskus olisi tarve! Amsterdamissa on myös hyvä shoppailla, kun kaikki on lähellä. Varsinkin kenkiä, halpiskoruja jne.

Amsterdam kanaaleineen oli tosi kaunis kaupunki, huorat näyteikkunoissa tosin oli aika häiritsevä ja sairas näky ku ei oo semmoseen meininkiin tottunu. Varsinkin kaupungin keskustassa oli kokoajan turistishoppeja ja rahaa kulu! Suosittelen myös että käytte Zoetermeerissä. En oo paljoon muihin paikkoihin tutustunu, joten en voi vertailla, mutta tää oli ainakin tosi kiva ja idyllinen pikkukylä, rakastuin niihin taloihin! Hollannin matkalta jäi mieleen ainakin kaunis Edamin pikkukaupunki sekä pohjoisessa oleva Groningen.

Siellä vois viettää aikaa ikuisuuksiin asti. Itse olen tosin päässyt käymään siellä vaan aina päiväreissuilla. Toinen kiva paikka on Arnhem. Junalla tosiaan on mielettömän kätevä matkustaa. Ja aivan perkeleen mukavaa.

Ihana ilmapiiri, ihmiset rentoja. Red light district on unbelievable paikka. Ja leidseplaan, paljon musabaareja ym… Varmaan kaikille jotain. En nähnyt yhtään räkäkänniläistä, enkä tappeluita. Damn, that Dam rocks…. Vaikka hollantilaisia pidetäänkin yleensäpuheliaina ja rempseinä, niin alueelliset eroavaisuudet ihmisten suhteen ovat kyllänäkyvissä.

Ainakaan itsellä ei ole jäänyt paha mieli suhteessa siihen mitä on tullut maksettua. Kovin on turistirysä, erikoisen luontoinen ja aika kalliskin kaupunki lomailla, mutta itse olen kovasti tykännyt.

Ei kovia huumeita 2. Ei alle 18vuotialle 4. Niin ja sienien myynti oltiin kielletty silloin, tosin nyt olen kuullut, että paikat saivat luvan taas myydä sieniä. Ja nimenomaan mieluusti pilvessä kuin armottomassa kännissä, poliisit eivät katso hyvällä ja vievät helposti putkaan.

Ei mene suomalaisten juomakulttuuri siellä oikein jakeluun. Olin Amsterdamissa viimeksi ja silloin sai ostaa alkoholia ainakin niissä coffee shopeissa, missä käytiin. Junia kulkee ympäriinsä tosi taajaan, eivätkö mitään mahdottoman kallita ole, joten kulkeminen on helppoa. Oma suosikkini on n. Mutta ei se Dami nyt mikään ihmeellinen paikka ole, tai sen kummempi kun mikään muukaan Euroopassa - kunhan suunnilleen varot taskuvarkaita etkä ihmeemmin ilakoi punaisten lyhtyjen alueella, ei sen kummempaa hätää pitäisi olla.

En ainakaan itse sen kummemmin ole kaduilla bongaillut tai varonut blingbling-väkeä, enkä oloani uhatuksi kokenut, vaikka öitä myöten on tullut koluttua niitä pienempiäkin katuja. Ja humalassa oleminen on muuten junttia - on se sitä kyllä Suomessakin, täällä vain kovin moni ei sitä tajua Uskon kyllä diilereillä olevan kaikkia mahdollisia nappeja.

Kun kysyt heiltä esim. Parhaat diilerit tapasin punaistenlyhtyjen alueella noin klo Ostin heiltä kokaiinia ja heroiinia. Kokaiini oli oikein hyvää ja rännäsin senkin. Koko kroppa puutui koksu vedoista. Heroiini oli siedettävää ja kun tulin kotiin minun metallisessa klikkikupissa oli pohjalla vielä niin paljon ruskeaa herskaa, että niistä sai vedot.

Salakuljetin Amsterdamista kaksi jointtia. Maailma on täynnä kaikenlaista pahaa: Parhaat paikat ja kokemukset löytyvät aina vahingossa ja niin on tässäkin asiayhteydessä.

Punaisten lyhtyjen sokkeloisilta sivukujilta löytyy jatkuvaa ihmeteltävää. Sivukatujen pieniin eri genrejä edustaviin putiikeihin on hauska lisäksi livahtaa sisään ihmettelemään lisää. Sitä ruuan ja rasvan määrää. Ja verrattain jopa edukkaasti. Makkaran, sinapin, rasvan ja ylenpalttisen mätöstelyn ystävänä Amsterdamilla oli todellakin jotain annettavaa.

Ei tarvitse miettiä, että mistä moinen ruuasta nauttimisen kulttuuri on Amsterdamiin muodostunut, mutta väliäkö sillä. Tarjontaa riittää, laadukkaasti ja mum-mum-maukkaasti. Älä vaan aloita Jutan superdiettiä jos Damin matka on suunnitteilla. Noi hampurilaisautomaatit ovat jotain niin timanttista ja niin niin NIIN herkkua! Älä välttämättä ahtaudu keskustan täyteen tungettuihin kahviloihin vaan suuntaa mahdollisesti syrjäkaduille. Tunnelmaa, meininkiä, rauhaa, nautintoa ja kokemisen eksotiikkaa.

Coffee Shoppeja et varmasti koe Suomessa etkä kovin helposti missään muuallakaan. Ja kyllä, täällä tämä on täysin laillista ja hyväksyttyä.

Pienet tuopit ja alhaiset litrahinnat. Ja vielä kun tuoppi irtoaa muutamalla euron kolikolla niin lopputulos on bueno. Kahvi oli muuten myös äärettömän hyvää! Tähän kohtaan pitäisi ehkä sanoa, että vieraile Amsterdamin lukuisissa museoissa, mutta koska en tällä kertaa vieraillut  tietoisesti yhdessäkään niin paha sitä on lähteä sokkona suosittelemaan. Museotarjonta oli siltikin jopa omaan makuuni mieleenkiintoista. Kidutusmuseo, prostituutiomuseo, Heinekenmuseo sekä seksimuseo.

Ensi kerralla sitten kun aikaa on enemmän! Hyvä että kerkesitte vähän nauttia meiningeistä ennen tota ryöstöä! Amsterdam on ihana paikka, milloinkahan sinne ehtisi uudestaan. En itse ikinä huomannut tuota miesvoittoisuutta kumma kyllä, mutta käyhän se järkeen.

No oli joo ja onneks nautittiin sillä sen jälkeen ei paljoa enää iskenyt. Haluaisin niin paljon päästä pitemmäksi aikaa ja kokea vähän monipuolisemmin, tämä kerta oli tälläinen kohtalokas pintaraapaisu ilman sen syvempää merkitystä. Tuolla on pakko joskus käydä! Ja en ole vielä kommentoinnutkaan teidän ryöstöcasea, mutta luojan kiitos, että menetitte vain tavaraa ja olette kunnossa! Mietin itsekin tuota, miten avoimesti blogissa viitsii kirjoittaa bilettämisestä, alkoholista, naurunortista vai mikä se nyt oli ja vastaavasta.

Kyllähän itsekin tuli Gilillä kokeiltua magic mushroom cocktaileja, ne kun kerran siellä laillisia oli, mutta jätin sen postauksessa kertomatta. Samoin kaikki farmilla tehdyt sekoilut. Ehkä siksi, että äiti ja isä lukee mun blogia enkä ikinä tiedä, miten osa lukijoistakin paheksuu tällaisia juttuja: Oli muuten kova spekulaatio omassa päässä tätä postausta kirjoittaessani, että mitä kerron ja mitä en.

Tulin anyway siihen lopputulokseen, että olisi ollut ehkä jokseenkin kyseenalaista jos asian olisi ohittanut tässä postauksessa täysin, sillä hei, oltiin Amsterdamissa. Juttuja, mitkä ovat hyvin näkyvän itsestäänselvästi esillä siellä. Juttuja, mitkä kuuluvat kohdemaahan vielä hyvin merkittävällä tavalla, niin siinäpähän pahoittaa.

Toivon ja oletan, että ihmiset ketkä tätäkin blogia lukevat ovat tarpeeksi välkkyjä ja avarakatseisia, jotta pystyvät tämänkin kaltaiset asiat hyväksymään. Amsterdam on letkeä mesta! Sinne olisi kiva mennä juurikin kaveriporukalla. Ehkä saan joskus pari ystävää houkuteltua mukaan. Seksimuseo oli ainakin käymisen arvoinen ja olishan niitä museoita kiva enempikin kiertää, mutta kieltämättä Dami on omaankin makuun kiehtovampi illalla ja yöllä.

Itsellä on hyväksyvä asenne moneenkin Suomessa yleisesti paheksuttavaan asiaan, mutta blogiin ei oikein tiedä mitä kirjoittaisi.

Ehkä tämmösellä avoimella kerronnalla muutettais niitä asenteita ja ennakkoluulojakin hiljalleen parempaan: Kiitti paljon kommentista Teea! Olin snadisti stresseissä, että minkäköhänmoista palautetta tuun tästä postauksesta saamaan ja tuleeko postilaatikosta mielensäpahoittajien vihapostia, mutta nyt tuli kyllä hyvä mieli ja stressit katosi välittömästi.

Tulin siihen tulokseen, että mikäli on kyseessä näinkin harmiton ja arkipäiväisen yleinen juttu kyseessä niin go for it. Se on jengin oma henkinen häpeä jos näinkin harmittomia asioita jaksaa lähteä paheksumaan. Se, että tabut romuttuisi hiljalleen helpottaisi meidän kaikkien elämää täällä. Toivottavasti tästä on jotain hyötyä.

Hyvän maun mukainen avoimuus kunniaan! Vitsit noissa teiän kuvissa on asennetta!

amsterdam huorat com Hollannissa asuneena voin vakuuttaa tämän olevan totta! Tama on just sita amsterdam huorat com etta ne on siella ikkunoissa ja sielta sen ku valitset. Itse liikuin vain kävellen, mutta autoa on turha ainakaan vuokrata koska keskusta on niin täynnä populaatiota, että kävellenkin pääsee yhtä nopeasti. Primarkissa oon käynyt muualla enkä oo koskaan löytänyt sieltä oikeen mitään, niin en taida jaksaa vaivautua: Myös saksalla ja ranskalla pärjää hyvin. Kuumat kotirouvat pietari escort tai rekisteröidy käyttäjäksi vastataksesi.

0 thoughts on “Amsterdam huorat com”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *