Tampere katsastuskonttori järvenpää

Auto otettiin katsastukseen jo kymmenen minuuttia ennen varatun ajan. Ihan hyvin homma on toiminut. Minulla ei ole moitteen sanaa. Auto otettiin katsastukseen 5 min etuajassa. Itse lueskelin toimiston aulassa lehtiä piparia mutustellen. Homma sujui varsin mukavasti. Minulla oli varattuna aika klo Mitä hyötyä on ajanvarauksesta, jos aikataulut eivät täsmää??? Jouduin nyt tämän vuoksi soittelemaan ja siirtämään omia, sovittuja tapaamisiani Tulin asemalle klo Koska pihalla oli vain pari autoa, ajattelin jäädä jonottamaan.

Katsastusasema on auki klo Kaksi katsataa ja ainakin koleme toimistossa. Reilun tunnin aikana laskujeni mukaan hallissa kävi 3 autoa! Jouduin lähtemään pois jonosta, koska oli sovittu tapaaminen klo Hyvää palvelua ja ymmärtävät autoja ja ihmisiä.

Itse olen saanut hyvää palvelua. Odotusaika, jonotuksen tai vuoronumeroinnin toimivuus, ohjeiden ja opasteiden selkeys. Tervehtiminen, asiakkaan huomioiminen, katsastuspäätöksen läpikäynti, muu palaute autosta. Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla vahvistat antamasi arvion. Tällä pyrimme pitämään arviot asiallisina ja aitoina.

Emme anna sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille emmekä lähetä sinulle roskapostia. Julkistamme arviot vasta kun olemme varmentaneet arvioinnin antajan sähköpostiosoitteen, mikä tapahtuu seuraavasti:.

Perusbensan hinta nousee yhä Tästä nyyhkytarinoissa on kyse Vekselikikka voi olla Italian takaportti ulos eurosta 7: Iso muutos tuli voimaan tänään — taloyhtiöt ymmällään: Yksinkertainen laskelma osoittaa, milloin omistusasunto ei kannata Tiesitkö, että voit saada valtiolta euroa tekemällä muutoksen autoosi?

Talo maalattiin ja rapattiin vähän sinne päin, sitten yrittäjän kepulikonsti paljastui ja maalarit katosivat kuin turaus Saharaan K1 Katsastajat Oy Oulu Oritkari. Katsastus Team Oy Taivalkoski. Katsastuskeskus Oy Harkkotie Joensuu. Suomen Laatukatsastus Oy Kuusamo. K1 Katsastajat Oy Pirkkala Kurikka. K1 Katsastajat Oy Mikkeli Rahula. Seinäjoen Autokatsastus Oy Seinäjoki.

K1 Katsastajat Oy Forssa Paavola raskas. K1-Katsastajat Oy Kotka Keltakallio. Katsastus Sastamala Oy Huittinen. K1-Katsastajat Oy Rovaniemi Keskusta. Katsastus Team Oy Kuusamo. K1-Katsastajat Oy Turku Itäharju. Haluatko ensi vuonna muistutuksen katsastuksesta etukäteen? Hyödynnä ilmaiset lisäpalvelumme Saat tuotteen oston yhteydessä myös hyvää ja ilmaista palvelua. Tilaa katsastusmuistutus Jätä yhteystietosi, niin muistutamme sinua, kun ajoneuvosi katsastus tulee ajankohtaiseksi.

Katso henkilökohtainen bonuksesi A-Katsastuksen verkkopalvelussa. Tietyt palvelupisteemme rekisteröivät myös veneitä 1. Ajovarma ottaa vastaan ajokortteihin liittyvät lupahakemukset. A-Katsastus ja Ajovarma toimivat lähes sadalla paikkakunnalla samoissa tiloissa.

Pyyhkijänsulkien oston yhteydessä asennamme myös sulat ilmaiseksi. Lisäksi tarjolla munkkikahvit kaikille katsastusasiakkaille! A-Katsastus Oy järjesti lokakuussa kampanjan nimeltään Paikka auringossa, jonka päävoittona oli 3kpl matkalahjakorttia. Tarkista ajoneuvosi viimeinen mahdollinen katsastusajankohta ja rekisteritiedot Trafin maksuttomasta palvelusta.

Puolueeton kuntotarkastus osto- ja myyntitilanteisiin! Haluatko ensi vuonna muistutuksen katsastuksesta etukäteen? Hyödynnä ilmaiset lisäpalvelumme Saat tuotteen oston yhteydessä myös hyvää ja ilmaista palvelua. Tilaa katsastusmuistutus Jätä yhteystietosi, niin muistutamme sinua, kun ajoneuvosi katsastus tulee ajankohtaiseksi.

Katso henkilökohtainen bonuksesi A-Katsastuksen verkkopalvelussa. Tietyt palvelupisteemme rekisteröivät myös veneitä 1. Ajovarma ottaa vastaan ajokortteihin liittyvät lupahakemukset. Minulla ei ole moitteen sanaa. Auto otettiin katsastukseen 5 min etuajassa. Itse lueskelin toimiston aulassa lehtiä piparia mutustellen. Homma sujui varsin mukavasti. Minulla oli varattuna aika klo Mitä hyötyä on ajanvarauksesta, jos aikataulut eivät täsmää??? Jouduin nyt tämän vuoksi soittelemaan ja siirtämään omia, sovittuja tapaamisiani Tulin asemalle klo Koska pihalla oli vain pari autoa, ajattelin jäädä jonottamaan.

Katsastusasema on auki klo Kaksi katsataa ja ainakin koleme toimistossa. Reilun tunnin aikana laskujeni mukaan hallissa kävi 3 autoa! Jouduin lähtemään pois jonosta, koska oli sovittu tapaaminen klo Hyvää palvelua ja ymmärtävät autoja ja ihmisiä.

Itse olen saanut hyvää palvelua. Odotusaika, jonotuksen tai vuoronumeroinnin toimivuus, ohjeiden ja opasteiden selkeys. Tervehtiminen, asiakkaan huomioiminen, katsastuspäätöksen läpikäynti, muu palaute autosta. Lähetämme sinulle sähköpostilla linkin, jota klikkaamalla vahvistat antamasi arvion. Tällä pyrimme pitämään arviot asiallisina ja aitoina. Emme anna sähköpostiosoitettasi ulkopuolisille emmekä lähetä sinulle roskapostia. Julkistamme arviot vasta kun olemme varmentaneet arvioinnin antajan sähköpostiosoitteen, mikä tapahtuu seuraavasti:.

Onko " " varmasti toimiva sähköpostiosoite? Lisäämällä tämän arvion vahvistan, että arvioni perustuu omakohtaiseen kokemukseeni enkä kuulu minkään katsastusyrityksen henkilökuntaan enkä ole saanut mitään korvausta arvion jättämisestä. Tällä haluamme edistää reilua peliä asemien välillä.

Lisäämällä arvion hyväksyt tietosuojainformaation. Emme luovuta osoitettasi ulkopuolisille. Klikkaamalla 'Nouda ajo-ohjeet' liityt samalla Katsastushinnat.

Emme ikinä jaa osoitettasi ulkopuolisten kanssa. Pidätämme oikeuden lyhentää arviointeja. Ethän turhaan kuormita palvelun ylläpitäjiä asiattomilla arvioinneilla. Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja.

Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Antamaasi osoitetta ei löytynyt, ole hyvä ja kokeile eri hakutermiä.

Meillä pidetään huolta, että autot katsastetaan asiantuntevan henkilökunnan toimesta, hyvällä asiakaspalveluhengellä, ja nimenomaan sellaisella asenteella, joka tekee asioinnista kaiken kaikkiaan mukavaa. Katsastus Team Oy Kuusamo. Lisäksi yrityksellemme on tärkeää, että katsastuspalvelulla saavutetaan mahdollisimman hyvä liikenneturvallisuus ja ympäristö, jota autokanta kuormittaa niin vähän kuin suinkin. Mikä juttu tämä on? Yksinkertainen laskelma osoittaa, milloin omistusasunto ei kannata

0 thoughts on “Tampere katsastuskonttori järvenpää”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *