Matkaseuraa lappiin nainen hakee seksiseuraa

matkaseuraa lappiin nainen hakee seksiseuraa

Kunnolliset, luotettavat "kulkurit ja karavaanarit". Matkaseuraa hakee, nainen 55v ja pieni koira; siistit, mutkattomat ja omillaan toimeent. Oisko kukaan kiinnostunut lähtemään heinäkuussa jonnekkin matkalle? Tarkempi ajankohta ja kesto ja kode on neuvoteltavissa? Hei olisko Rhodokselle innokasta lähtemään kesäkuun puolivälin tienoilla? Iälläsi ei ole väliä mutta naisp.

Heti olen lähdössä syyskuussa 3kk Canarialla,vuokraan asunnon ,onko joku nainen tulossa yksin,olisi kiva tavata siellä,siis Las P. Sosiaalinen ja luotettava mies etsii naista matkaseuraksi toukokuussa väl. Ota yhteyttä Hupiukko gmail. Nainen, mukavaa seuraa, sinkku. Sinä yksinäinen mies, joka matkustelet.

Ota minut matkalle mukaan. Hei olen 59v leskiukko. Etsin kesäksi mökkiseuraa naisesta mökki on iitissä. Lahden ja Kouvolan puolessavälissä mut matka. Onko joku lähdössä Nainen hakee naisseuraa-kaverina, ei seurustelukumppania!

Viime kesänä matkaan lähteminen vähän jäi, joten ensi kesänä on viimeistään päästävä tuo kokemaan! Aluksi oli tarkoituksena lähteä yhden ystäväni kanssa, mutta hän ei pääsekään luultavimmin. Nyt olisi siis etsinnässä, joku samanhenkinen reissukaveri! Olen melkoisen energinen, joten matkalla tahtoisin itse olla melko lailla koko ajan liikkeessä.

Nähädä eri maiden kulttuuria kierrellen kaikkialla. Myös yöelämään voisi mennä aina välillä. Matka olisi noin kuukauden kestävä heinäkuun ja elokuun aikoihin. Olen itse 20 -vuotias, ja etsinnässä olisi suunnilleen samanikäistä matkaseuraa.

Jos yhtään kiinnostais niin laittakaa ihmeessä viestii. Ilmoitus ei nyt valitettavasti suostu muokkautumaan, mutta olen siis nainen enkä mies. Hei, Kesälomalla olisi tarkoitus lähteä kiertämään Eurooppaa ainakin seuraaviin kohteisiin Amsterdam Barcelona Bilbao Napoli Amalfin rannikko Parin viikon reissu noin riippuen kohteiden lukumäärästä.

Lähinnä kiinnostaa paikallinen kulttuuri nähtävyyksineen, mutta myös rentoutuminen rannalla on tarpeen välillä. Seuralaisella ei väliä, ja mitä enempi sen parempi. Olen lähdössä lomareissulle Kroatian Pulaan.

Minulla on varaukset kahdelle tehtynä, vain matkaseura puuttuu. Yksi majoitus on luonnonpuiston kupeesta, ja tarkoitus olisi muutama päivä vaeltaa ihailemassa luontoa Grabovac ja sitten matkata lopuksi Rovinjiin. Ainoastaan yksi majoitus on vasta maksettu, muut voi halutessa vielä muuttaa. Laitahan viestiä jos kiinnostuit. Matkaseuraksi haluan mieluiten mukavaa ja rentoa seuraa.

Mitään bileseuraa en tarvitse, vaan lähinnä toiveena on aktiiviloma. En ole kuitenkaan absolutisti itsekään. Olen lähdössä siis Turkkiin heinäkuun alussa ensimmäistä kertaa vanhemman sukulaisnaisen kanssa.

Meillä on siis hieman erilaiset intressit. Lähinnä hakisin tällaista hauskanpito seuraa illanviettoon, miksei muutenkin päivällä seuraa rannalle vaikkapa. Olisi mukavampaa kaksin kuin yksin. Laittele rohkeasti viestiä niin tutustutaan. Olen nuorekas työssäkäyvä 54 v mies. Elän terveellisesti, liikun luonnossa, pelaan joskus minigolfia ja pidän matkustelusta.

Erityisen innostunut olen seikkailemaan vuoripoluilla Alpeilla. Seuraava reissu on jo heinä-elokuussa Sveitsin St. Olisiko sinusta mukaan jo sille reissulle? Mukava, luotettava ja samanhenkinen nainen olisi kiva saada jakamaan kokemuksia erilaisilla reissuilla, niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Unelmani on matkustaa Brititteihin tai Irlantiin ja kaipailisin matkaseuraa.

matkaseuraa lappiin nainen hakee seksiseuraa

Ota minut matkalle mukaan. Hei olen 59v leskiukko. Etsin kesäksi mökkiseuraa naisesta mökki on iitissä. Lahden ja Kouvolan puolessavälissä mut matka. Onko joku lähdössä Nainen hakee naisseuraa-kaverina, ei seurustelukumppania! Saisko täältä matkaseuraa huomiselle äkkilähdölle Helsingistä? Kyselee nuori 23v nainen? Olen pian 57 vuotias naisihminen ja aloittanut matkailun harrastamisen eron jälkeen. Yksin liikkuminen on ikävää ja reisuun olis. Matkaseura joutuu töihin ja muillakaan ei ole vapaata kyseisenä aikana.

Löytyykö naiskaveria toiselle naiselle Lappiin hiihtämään! Hei, olen terve ja Reipas normaali mutts hieman pelokas v. Kaipaan naispuolista matkaseuraa Alanyaan viikoksi uudeksi vuodeksi. Leppoisa, mukava ja kaikinpuolin keskustelutaitoinen 51v. Kävellään Kalella uidaan voi. Ajelen tänään lahteen oulusta. Probably around August, but this is not definite. I plan to stay in Lancaster for about a week, maximum.

I am looking for another biker preferably male with his own motorcycle, for better security and support on the road. I'm very calm and reserved person. Hei, olen tässä jo päälle vuoden ajatellut lähteväni reilaamaan ympäri Eurooppaa. En ole vielä tarkkaan miettinyt kohdemaita, mutta haluaisin käydä esimerkiksi Ranskassa, Belgiassa, Italiassa, Itävallassa, Sveitsissä, Sloveniassa, Kroatiassa, Romaniassa, Bulgariassa, Ukrainassa ja Puolassa.

Viime kesänä matkaan lähteminen vähän jäi, joten ensi kesänä on viimeistään päästävä tuo kokemaan! Aluksi oli tarkoituksena lähteä yhden ystäväni kanssa, mutta hän ei pääsekään luultavimmin. Nyt olisi siis etsinnässä, joku samanhenkinen reissukaveri!

Olen melkoisen energinen, joten matkalla tahtoisin itse olla melko lailla koko ajan liikkeessä. Nähädä eri maiden kulttuuria kierrellen kaikkialla. Myös yöelämään voisi mennä aina välillä. Matka olisi noin kuukauden kestävä heinäkuun ja elokuun aikoihin. Olen itse 20 -vuotias, ja etsinnässä olisi suunnilleen samanikäistä matkaseuraa. Jos yhtään kiinnostais niin laittakaa ihmeessä viestii. Ilmoitus ei nyt valitettavasti suostu muokkautumaan, mutta olen siis nainen enkä mies.

Hei, Kesälomalla olisi tarkoitus lähteä kiertämään Eurooppaa ainakin seuraaviin kohteisiin Amsterdam Barcelona Bilbao Napoli Amalfin rannikko Parin viikon reissu noin riippuen kohteiden lukumäärästä. Lähinnä kiinnostaa paikallinen kulttuuri nähtävyyksineen, mutta myös rentoutuminen rannalla on tarpeen välillä. Seuralaisella ei väliä, ja mitä enempi sen parempi. Olen lähdössä lomareissulle Kroatian Pulaan.

Minulla on varaukset kahdelle tehtynä, vain matkaseura puuttuu. Yksi majoitus on luonnonpuiston kupeesta, ja tarkoitus olisi muutama päivä vaeltaa ihailemassa luontoa Grabovac ja sitten matkata lopuksi Rovinjiin. Ainoastaan yksi majoitus on vasta maksettu, muut voi halutessa vielä muuttaa. Laitahan viestiä jos kiinnostuit. Matkaseuraksi haluan mieluiten mukavaa ja rentoa seuraa.

Mitään bileseuraa en tarvitse, vaan lähinnä toiveena on aktiiviloma. En ole kuitenkaan absolutisti itsekään. Olen lähdössä siis Turkkiin heinäkuun alussa ensimmäistä kertaa vanhemman sukulaisnaisen kanssa. Meillä on siis hieman erilaiset intressit. Lähinnä hakisin tällaista hauskanpito seuraa illanviettoon, miksei muutenkin päivällä seuraa rannalle vaikkapa.

Olisi mukavampaa kaksin kuin yksin. Laittele rohkeasti viestiä niin tutustutaan. Olen nuorekas työssäkäyvä 54 v mies.

0 thoughts on “Matkaseuraa lappiin nainen hakee seksiseuraa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *