Ihanat pillut sexwork

ihanat pillut sexwork

Asia ei vaivaa minua mitenkään ns. Olen joskus kuullut, että synnyttäneillä naisilla laitteisto saattanee hieman väljähtyä? Olenkin monta kertaa ihmetellyt kun aina puhutaan miesten koosta, mutta en ole miesten kuullut koskaan ottavan kantaa vastavuoroisesti "naisten kokoon". Mutta naisista jotka eivät ole synnyttäneet seuraavaa: Tiukkuudessa todella suuria eroja.

Ovat kyllä sanoneet ennen kärsineensä kuivuudesta. Ja tuo nyt taas ei ollut mitään itsekehua, en ole mikään muita kummempi "panomies". Tottakai on myös kauniita ja hyvän makuisia pilluja. Ja jotkut naiset todellakin treenaavat lihaksia ja saavat aikaan uskomattoman puristuksen, vaikka olisikin väljähtänyt. Kerran törmäsin erääseen pilluun jossa tuntui olevan sellainen "rengas", se oli jotain niin taivaallista. Se vaan oli sisältä jotenkin tiukka noin 5 senttiä suu-aukolta.

Huh kun sitä muistellessa vieläkin alkaa himottamaan moinen: P Siinä nyt alkuun jotain aiheesta.. Ei sille minun mielestä löydy yksiselitteistä määritelmää,eikä sen määrittelemiseksi hyväksi ole tekemistä sen kanssa onko nainen vahva ja itsetietoinen vai hento ja ylinaisellinen,"poikamaisen" naisen tuhero voi olla kaikki kaikessa ja toisinaan taas hennon naisellinen nainen on ykköstä.

Kyllä siihen vaikuttaa oikea aika ja oikea paikka tosi paljon mun mielestä. Tuheron ulkoinen olemus on kai aikas yhdentekevä kunhan se on sopusoinnussa naisen muun olemuksen kanssa. No, ihan ekaks pitäis tietysti lainata käyttäjä Jännettä: Yks pointti onkin just toi vastaanottavuus. Omalla kohdalla parhaat onkin olleet sellaisia, että suurinpiirtein imaisevat sisäänsä ja lihaksisto alkaa jumpata ympärillä siihen tahtiin, ettei mukana meinaa pysyä.

Se on varmaan viime kädessä sitä kuuluisaa kemioiden kohtaamista. Ei hitto, paras mennä nukkumaan, menee jo niin filosofiseksi, että päätä rupee särkemään. Liikaa tekstiä, eikä yhtään kuvaa. Kerran bongasin yhden 16v Hänellä oli kyllä nuoruuden intoa, viettiä ja hormoonejakin vaikka kahdelle henkilölle, mutta taito ei ollut ollenkaan.

Tyttö tahtoi ihan välttämättä ottaa suihin koska kertoi että tykkää siitä kun kaveri kimurtelee alla. No MINÄ en sitä tehnyt, koska suihinotto oli kyllä aika huonoa. Mutta kun aloitin rakastelun niin hän otti kyllä heti voiton kotiin. Kun mainitsin hänelle että: Hyvä pillu on sellainen josta menee johdot hyviin aivoihin ja hyvään sydämeen.

Ei siihen muuta tarvita. Minua myos askarruttaa tama asia. Yksi poika sanoi taannoin, etta joidenkin naisten kanssa laukeaa nopeammin kuin toisten. Jalkeen pain alko raksuttaan, et puhuko se tiukkuudesta. Banana oikeastaan antoikin vastauksen. Ei ole taidoillakaan niin valia, jos on taydellinen, tiukka, vastaanottavainen pillu. Mulle on myos usein sanottu, etta ihana pillu. Provinssissa yks poika sano ihastuneesti, et voi miten ihana pillu sulla on.

Entinen poikaystava aanesti sen seksikkaimmaksi ruumiinosakseni ja nykyinen sanoo, et se on kaunein, jonka on koskaan nahnyt. Ei silla, etta oman ukon juttuja voisi objektiivisesti uskoa.

Ei mulle ole kukaan koskaan sanonut, etta "ompa tiukka pillu", paitsi ehka joskus teinina. Haluisin taydellisen pillun joka ottaisi vastaan kaikki penikset yhta innostuneesti, oli ne 8 tai 28cm. Enemman sain kyl kikseja kun yks heebo sano baaritiskilla kaljaa hakiessani, et "oot ihan sen nakonen, et sua ois ihana naida takaa pain".

Meinasin lahtee sen kanssa sen saman tien. Eiku tosissaan; tunne, tunne ja vielä tunne oheen, rela asenne, temput joista kertoa, jos toinen ei tiedä - tahi kehtaa ilmentää?

On mielestäni yhdentekevää, onko "pesästä" tullut joskus baby, vai onko sinne vain höylätty? Nyt mä menen rakkaani viekkuun takaisin nukkumaan!!!!!!!!!!!!!!! Keskeltä se on kaikilla samanlainen, reunoissa on eroja.

Siis onhan jollain "hot mamallakin" joka voi todella sytyttää tietysti myös iso vaikutus tunnelmaan ihan niin kuin ihana tiukka ja liukas pillukin, mutta kun harvoin saa molempia samassa paketissa. Nuori ja tiukempi ei usein vielä osaa, kun taas varttuneempi ja ei niin tiukka on yleensä taitavempi ja osaa paremmin.

Itse ainakin kehaisen tiukkuutta, hyviä lihaksien käyttötaitoja tai muita rakastelutaitoja jos haluan kehaista partneriani. Hyvää pillua olen joskus jollekkin hokenut kun en ole muutakaan keksinyt. Ei tulisi ikinä mieleenkään sanoa pannessa mitään niin kornia, kuin että "sulla on ihana pillu, lääh. Se tiukkuus kun vielä yhdistetään taitoon käyttää niitä lihaksia "lypsämiseen" tai muuten miehen hulluksi tekemiseen P Eikä sen nyt niin tiukka tarvitse olla, kun vain imu toimii.

Todella märkä ja kiimainenkin pillu toimii imiessään ihan eri tavalla kuin tiukka, mutta "veltto". Siinä vaiheessa, kun tuollaisen taidon omava tyttö ratsastaa, ihan oikealla tavalla eikä leikisti polvillaan, kevyesti vain terskaa imien, voi sanoa kokeneensa jotakin erilaista.

Jos jollekin naisella jäi epäselväksi, mitä tarkoitin, niin asiaa voi kokeilla käytännössä seuraavasti: Sen jälkeen vaatimuksena on saada aikaiseksi parit "savupallot". Kun tuo onnistuu, voi alkaa harjoitella sitä miehen hulluksi tekemistä. Siihen tosin menee vielä hieman aikaa -kuulemma. Mikä sitten on hyvä, se tietysti on kunkin makuasia. Pillun makuun taasen vaikuttaa ratkaisevasti myös ruokavalio. No - itse olen joskus huimina nuoruusvuosinani päättänyt, että niin kauan haen kunnes löydän pillun, joka on haaroissa poikittain.

Ja en ole vielä löytänyt edes sellaista, joka olisi hiemankaan vinossa. Saas nähdä miten äijän käy? Nyt en osaa oikein sanoa olisiko: Taisinpa ottaa omakohtaisesti tämän puheenaiheen, ja tunnen olevani asteen lähempänä oivallusta miltä miehistä tuntuu koko-keskusteluiden aikana. Jokatapauksessa olen sangen hämmentynyt.

Pakkohan tähän keskusteluun on ottaa osaa, ja kertoilla kuulemiani "pillu-juttuja". Miesten suusta kuultuja , sillä uskoisin naisille olevan asiaan erilainen suhtautumistapa Sillä kun ei ole niin paljon väliä, onko se reikä löysä vaiko ei: Ja sanottakoon vielä selvyyden vuoksi, että sen tyypin kanssa en mihinkään intiimiin ryhtynyt riisumisen jälkeen. Jonkinlainen itsesuojeluvasito se minullakin on: Synnytyksen suhteesta löystymiseen puhutaan sitä ja tätä, mutta asiasta pienimuotoista galluppia tehneenä olen päätynyt seuraavaan: Synnytyksen jälkeen tärkeää olis tuo lantionpohjalihasten jumppa.

Omakohtaisena kokemuksena sanon, että lapsen saatuani, noin vuoden päästä siitä olin ensirakastajani kanssa. Hän ei ollut uskoa, että olen todella synnyttänyt, koska olin kuulema aivan yhtä tiukka kuin ennenkin. Nykyisen mieheni samankaltaisia puheita en usko niin herkästi, sillä hänhän rakastaa minua, ja puhelee siksi ihan pehmoisia: Pegasos kehoitti alkamaan "pimppiröökaajaksi", mutta ihan heti en siihen aio ryhtyä.

Keuhkosyöpää tuo harrastus ei ehkä aiheuttaisi, mutta taatusti epämielyttäviä haju-ja makuhaittoja: Eräs tuttavamies kerran kertoi, että lihavilla naisilla on tiukempi!? Asiasta en ole muilta kuullut, mutta ehkä runsaslihaisilla on runsaammin lihaa myös siellä Mulderilta vielä lopuksi kysyisin, että oletko varma, ettei se ollut semmoinen ehkäisyrengas D Ei ollut ehkäisyrengas.

Ja tarkemmin koko päivän asiaa muisteltuani Ei se nyt ihan niin syvällä ollut Ja vielä omakohtaisia kokemuksia runsaslihaisimmista naaraista: Olen täysin päinvastaista mieltä. Kokoeroja todella löytyy runsaasti! Siis puhuttaessa tällaisesta "normaali-kaluisesta" uroosta. D Tykillä varustetut miehet olkoon laji sinänsä, ei ole heilläkään aina helppoa. Ja omastani olen varsin tyytyväinen: Parin lapsen synnyttäminen ei myöskään omien kokemusteni mukaan ole mitenkään vaikuttanut siihen kireyteen.

Toisaalta ei myöskään se lihavuus tai laihuus eli kyllä alle 45 kiloisellakin parin lapsen äidillä sitä kireyttä löytyy sen verran, että pallot sisällä pysyvät tai sisälle menevät Miksi et rekisteröityisi foorumiin? Tule mukaan kirjoittamaan ja osallistu! Gå med och dela med dig av dina åsikter och erfarenheter. Klicka här och följ instruktionerna. Skicka ett email till oss om du behöver hjälp: Join us and start to share your thoughts.

Click here and follow instructions. Send us email and ask for help if needed: Olethan lukenut foorumin säännöt, netiketin ja moderaattoreiden ilmoitukset jotta viestintä foorumilla olisi mahdollisimman sujuvaa.

Kun New Anna saapui kaupunkiimme, niin oli ihan pakko käydä häntä tapaaamassa. Jotenkin tuntui, että hänen kanssaan seksi tulisi olemaan täydellistä ja niinhän se olikin.

Kun tuo jumalainen olento alkoi suutelemaan, niin tuntui siltä kuin hän olisi ollut ihan oma tyttöystävä. Ihan tajuttoman ihana suutelija hän on ja sellainen kunnollinen syvällinen suuteleminen on itselleni erittäin tärkeää Neito vuoteelle ja suutelemaan kiinteätä vartaloa. Rinnat on mielettömän kiinteät ja nuorekkaat, joka herättää itsessäni vallan suuria tunteita.

Kyllä siihen vaikuttaa oikea aika ja oikea paikka tosi paljon mun mielestä. Tuheron ulkoinen olemus on kai aikas yhdentekevä kunhan se on sopusoinnussa naisen muun olemuksen kanssa. No, ihan ekaks pitäis tietysti lainata käyttäjä Jännettä: Yks pointti onkin just toi vastaanottavuus.

Omalla kohdalla parhaat onkin olleet sellaisia, että suurinpiirtein imaisevat sisäänsä ja lihaksisto alkaa jumpata ympärillä siihen tahtiin, ettei mukana meinaa pysyä. Se on varmaan viime kädessä sitä kuuluisaa kemioiden kohtaamista. Ei hitto, paras mennä nukkumaan, menee jo niin filosofiseksi, että päätä rupee särkemään.

Liikaa tekstiä, eikä yhtään kuvaa. Kerran bongasin yhden 16v Hänellä oli kyllä nuoruuden intoa, viettiä ja hormoonejakin vaikka kahdelle henkilölle, mutta taito ei ollut ollenkaan. Tyttö tahtoi ihan välttämättä ottaa suihin koska kertoi että tykkää siitä kun kaveri kimurtelee alla. No MINÄ en sitä tehnyt, koska suihinotto oli kyllä aika huonoa. Mutta kun aloitin rakastelun niin hän otti kyllä heti voiton kotiin. Kun mainitsin hänelle että: Hyvä pillu on sellainen josta menee johdot hyviin aivoihin ja hyvään sydämeen.

Ei siihen muuta tarvita. Minua myos askarruttaa tama asia. Yksi poika sanoi taannoin, etta joidenkin naisten kanssa laukeaa nopeammin kuin toisten. Jalkeen pain alko raksuttaan, et puhuko se tiukkuudesta. Banana oikeastaan antoikin vastauksen. Ei ole taidoillakaan niin valia, jos on taydellinen, tiukka, vastaanottavainen pillu. Mulle on myos usein sanottu, etta ihana pillu. Provinssissa yks poika sano ihastuneesti, et voi miten ihana pillu sulla on. Entinen poikaystava aanesti sen seksikkaimmaksi ruumiinosakseni ja nykyinen sanoo, et se on kaunein, jonka on koskaan nahnyt.

Ei silla, etta oman ukon juttuja voisi objektiivisesti uskoa. Ei mulle ole kukaan koskaan sanonut, etta "ompa tiukka pillu", paitsi ehka joskus teinina. Haluisin taydellisen pillun joka ottaisi vastaan kaikki penikset yhta innostuneesti, oli ne 8 tai 28cm. Enemman sain kyl kikseja kun yks heebo sano baaritiskilla kaljaa hakiessani, et "oot ihan sen nakonen, et sua ois ihana naida takaa pain".

Meinasin lahtee sen kanssa sen saman tien. Eiku tosissaan; tunne, tunne ja vielä tunne oheen, rela asenne, temput joista kertoa, jos toinen ei tiedä - tahi kehtaa ilmentää? On mielestäni yhdentekevää, onko "pesästä" tullut joskus baby, vai onko sinne vain höylätty? Nyt mä menen rakkaani viekkuun takaisin nukkumaan!!!!!!!!!!!!!!!

Keskeltä se on kaikilla samanlainen, reunoissa on eroja. Siis onhan jollain "hot mamallakin" joka voi todella sytyttää tietysti myös iso vaikutus tunnelmaan ihan niin kuin ihana tiukka ja liukas pillukin, mutta kun harvoin saa molempia samassa paketissa. Nuori ja tiukempi ei usein vielä osaa, kun taas varttuneempi ja ei niin tiukka on yleensä taitavempi ja osaa paremmin.

Itse ainakin kehaisen tiukkuutta, hyviä lihaksien käyttötaitoja tai muita rakastelutaitoja jos haluan kehaista partneriani. Hyvää pillua olen joskus jollekkin hokenut kun en ole muutakaan keksinyt. Ei tulisi ikinä mieleenkään sanoa pannessa mitään niin kornia, kuin että "sulla on ihana pillu, lääh. Se tiukkuus kun vielä yhdistetään taitoon käyttää niitä lihaksia "lypsämiseen" tai muuten miehen hulluksi tekemiseen P Eikä sen nyt niin tiukka tarvitse olla, kun vain imu toimii. Todella märkä ja kiimainenkin pillu toimii imiessään ihan eri tavalla kuin tiukka, mutta "veltto".

Siinä vaiheessa, kun tuollaisen taidon omava tyttö ratsastaa, ihan oikealla tavalla eikä leikisti polvillaan, kevyesti vain terskaa imien, voi sanoa kokeneensa jotakin erilaista. Jos jollekin naisella jäi epäselväksi, mitä tarkoitin, niin asiaa voi kokeilla käytännössä seuraavasti: Sen jälkeen vaatimuksena on saada aikaiseksi parit "savupallot".

Kun tuo onnistuu, voi alkaa harjoitella sitä miehen hulluksi tekemistä. Siihen tosin menee vielä hieman aikaa -kuulemma. Mikä sitten on hyvä, se tietysti on kunkin makuasia. Pillun makuun taasen vaikuttaa ratkaisevasti myös ruokavalio.

No - itse olen joskus huimina nuoruusvuosinani päättänyt, että niin kauan haen kunnes löydän pillun, joka on haaroissa poikittain. Ja en ole vielä löytänyt edes sellaista, joka olisi hiemankaan vinossa.

Saas nähdä miten äijän käy? Nyt en osaa oikein sanoa olisiko: Taisinpa ottaa omakohtaisesti tämän puheenaiheen, ja tunnen olevani asteen lähempänä oivallusta miltä miehistä tuntuu koko-keskusteluiden aikana. Jokatapauksessa olen sangen hämmentynyt. Pakkohan tähän keskusteluun on ottaa osaa, ja kertoilla kuulemiani "pillu-juttuja". Miesten suusta kuultuja , sillä uskoisin naisille olevan asiaan erilainen suhtautumistapa Sillä kun ei ole niin paljon väliä, onko se reikä löysä vaiko ei: Ja sanottakoon vielä selvyyden vuoksi, että sen tyypin kanssa en mihinkään intiimiin ryhtynyt riisumisen jälkeen.

Jonkinlainen itsesuojeluvasito se minullakin on: Synnytyksen suhteesta löystymiseen puhutaan sitä ja tätä, mutta asiasta pienimuotoista galluppia tehneenä olen päätynyt seuraavaan: Synnytyksen jälkeen tärkeää olis tuo lantionpohjalihasten jumppa. Omakohtaisena kokemuksena sanon, että lapsen saatuani, noin vuoden päästä siitä olin ensirakastajani kanssa. Hän ei ollut uskoa, että olen todella synnyttänyt, koska olin kuulema aivan yhtä tiukka kuin ennenkin.

Nykyisen mieheni samankaltaisia puheita en usko niin herkästi, sillä hänhän rakastaa minua, ja puhelee siksi ihan pehmoisia: Pegasos kehoitti alkamaan "pimppiröökaajaksi", mutta ihan heti en siihen aio ryhtyä.

Keuhkosyöpää tuo harrastus ei ehkä aiheuttaisi, mutta taatusti epämielyttäviä haju-ja makuhaittoja: Eräs tuttavamies kerran kertoi, että lihavilla naisilla on tiukempi!? Asiasta en ole muilta kuullut, mutta ehkä runsaslihaisilla on runsaammin lihaa myös siellä Mulderilta vielä lopuksi kysyisin, että oletko varma, ettei se ollut semmoinen ehkäisyrengas D Ei ollut ehkäisyrengas.

Ja tarkemmin koko päivän asiaa muisteltuani Ei se nyt ihan niin syvällä ollut Ja vielä omakohtaisia kokemuksia runsaslihaisimmista naaraista: Olen täysin päinvastaista mieltä. Kokoeroja todella löytyy runsaasti! Siis puhuttaessa tällaisesta "normaali-kaluisesta" uroosta. D Tykillä varustetut miehet olkoon laji sinänsä, ei ole heilläkään aina helppoa. Ja omastani olen varsin tyytyväinen: Parin lapsen synnyttäminen ei myöskään omien kokemusteni mukaan ole mitenkään vaikuttanut siihen kireyteen.

Toisaalta ei myöskään se lihavuus tai laihuus eli kyllä alle 45 kiloisellakin parin lapsen äidillä sitä kireyttä löytyy sen verran, että pallot sisällä pysyvät tai sisälle menevät Asia erikseen, että tuo harjoittelu ei muuta sitä todellista kokoa mihinkään, vaan saa sen tuntumaan toisenlaiselta.

Kyseessähän on todella venyvä elin eli kyllä se kynän tai vastaavasti jättidildon ympärille kivasti kietoutuu. Tosin sen jättidildon jälkeen menee hieman aikaa siihen normaalitilaan palautumiseen. Samoin kuin myös anuksella. Kannattaa siis miehen miettiä, millä naisensa lämmittää Kaikki ne ovat tuntuneet jokseenkin hyviltä eikä ole tarvinnut käsiään avuksi.

Suukin tuntuu hyvältä, mutta senhän tiukkuuteen voi vaikuttaa helposti. Mietipä sitä, että sen pillun tiukkuudenkin saa tuntumaan lähes samalta kuin suun Hyvä pimpsa on mun mielestä kuin raikas pastilli - sitä jaksaa imeskellä pureskelematta pitkiäkin aikoja! Tienoo tulee olla hyvin ajeltu, muutenhan en sitä edes löytäisi Tuoksu on se joka laittaa pään ihan sekaisin - ja maku viimeistään tekee sen. Noiden seikkojen on viestittävä minulle puhtaudesta ja raikkaudesta Ulkonäön tulee olla hieman ujohko - jos näin sanoisin Ei saa muistuttaa kalkkunaa tai olla muutoin runsaudessaan korvasienen veroinen Kun tuo jumalainen olento alkoi suutelemaan, niin tuntui siltä kuin hän olisi ollut ihan oma tyttöystävä.

Ihan tajuttoman ihana suutelija hän on ja sellainen kunnollinen syvällinen suuteleminen on itselleni erittäin tärkeää Neito vuoteelle ja suutelemaan kiinteätä vartaloa. Rinnat on mielettömän kiinteät ja nuorekkaat, joka herättää itsessäni vallan suuria tunteita. Pillu kostui tosi paljon, kun nuolin häntä ja hän voihki ja voihki ja voihki Sitten hän otti pikku kaverin huuliensa väliin Sitten hän nousi ratsaille Sitten käänsin hänet selälleen ja työnnyin häneen On ihanaa aloittaa viikonloppu täydellisen rakastelun jälkeen MrNiceMan rakastui jälleen!

Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. The time now is Contact Us - Sexwork. Powered by vBulletin® Version 3.

Ihanat pillut sexwork -

En ole vielä seksiä miehen kanssa harrastanut. Jos jollekin naisella jäi epäselväksi, mitä tarkoitin, niin asiaa voi kokeilla käytännössä seuraavasti: Currently   users online  from 26 countries. Ja vielä omakohtaisia kokemuksia runsaslihaisimmista naaraista: Haluisin taydellisen pillun joka ottaisi vastaan kaikki penikset yhta innostuneesti, oli ne 8 tai 28cm. Mutta nämäkin muodostavat vain murto-osan kokonaisuudesta. Jalkeen pain alko raksuttaan, et puhuko se tiukkuudesta. Mulderilta vielä lopuksi kysyisin, että oletko varma, ettei se ollut semmoinen ehkäisyrengas Yksi poika sanoi taannoin, etta joidenkin naisten kanssa laukeaa nopeammin kuin toisten. ihanat pillut sexwork

0 thoughts on “Ihanat pillut sexwork”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *