Suomi mobiili fucked

suomi mobiili fucked

Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Sanakirja on monipuolinen ja sen sisältö on laaja. Ilmainen sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja maksullisessa Pro-versiossa hakusanoja on noin 24 miljoonaa.

Sanakirjan sisältöä päivitetään jatkuvasti. Nyt käyttössäsi on RedFox Basic-palvelu. Sanakirjan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Voit käyttää sanakirjaa kaikilla yleisimmillä selaimilla, kuten Internet Explorer, Firefox, Safari ja Chrome.

RedFox sanakirja toimii myös älypuhelimilla sekä tableteilla. Palvelua käytetään aina samasta osoitteesta http: Sanakirjan käyttäminen ei vaadi selaimeen lisäosien asentamista.

Lisää RedFox sanakirja mobiililaitteen aloitusnäyttöön. Sanakirjan sisällöt päivittyvät jatkuvasti. Tässä viimeisimmät RedFox -palveluun tehdyt suuremmat päivitykset:. Kun haluat todella laajan sanakirjan, suosituksemme on RedFox Pro -palvelu. Se sisältää suur- ja erikoisalojen sanakirjat sekä monipuolisen kieltenopetuksen. Maksullinen RedFox Pro sanakirja sisältää suomenkielisiä hakusanoja yli   Klikkaa ja katso hinnat RedFox Marketista. RedFox sanakirja käyttää evästeitä, jotta sivuston käyttö olisi sinulle sujuvaa ja sisältö kiinnostavaa.

Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeet. Kieliparihistoria RedFoxin kieliparihistoria näyttää kymmenen viimeisintä käyttämääsi kieliparia. RedFox myös mobiililaitteisiin Klikkaa ohjeeseen tästä. Kysymys ei ole että tekeekö Elisa tappiota, vaan että onko Elisan hinnanlasku liian suuri Moi: Elisan asiakkaiden kannattaa vaihtaa liittymänsä vaikka Moille ja odotella parempia tarjouksia. Vanha asiakas kun ei tunnu oikein kiinnostavan muuten.

Vaihdoin omat liittymät elisalle 6e puhelin ja 18e rajaton data mokkulana. Tilasin saman tien Moilta uuden 18 rajattoman nettiliittymäksi, koska se vaan toimii paljon nopeammin. Vaihtaa sitten taas pois kun tarjous loppuu. Vanha asiakas tuntuu olevan kaikille kuukausitilaustyyppisten tuotteiden tarjoajille se kaikken vähiten arvostettava asiakas.

Yritin kerran saada omaiseni hyvin vanhaan ja kalliiseen paperilehtitilaukseen ympättyä digitunnukset, mutta sen ilmoitettiin maksavan vielä lisää. Pitäisiköhän joka kvartaalilta varata päivä liittymien ja tilausten kilpailuttamiseen. Ei homman näin pitäisi toimia. Huonot kokemukset ovat positiivisia kokemuksia voimakkaampia ja leviävät useammalle ihmiselle, tainut unohtua tämä viisaus elisan asiakaspalvelulta.

Sanoivat myös ettei heillä ole myydä tuota viihteen kiinteää nettiä irrallisena, kuuluu pakettiin. Onneksi olen keksinyt käyttöä tuolle viihteelle muutenkin, muuten olisin ollut vielä vittuuntuneempi. Älkää luottako niihin Elisalaisiin. Menin itse ostamaan lisänopeutta elisalta toissa vuonna, sanoivat etteivät myy kuin viihteen kanssa.

Kaivoin itse siinä heidän sivuilta, että taloyhtiönettiin saa lisänopeutta puolet halvemmalla. Sanoin, ettei heidän modeeminsa kiinnostanut. Noh myyjä teki paperit valmiiksi ja ne jos olisin allekirjoittanut olisin ostanut myös elisa viihteen. Päädyin ostamaan lisänopeuden sitten verkosta, kun liikkeestä en rehellistä palvelua saanut. Nyt en onneksi ole elisan asiakas enää. Ei tuotteessa vikaa, vaan palveluiden myynnissä ja rahanahneissa myyjissä Jep, ymmärrän että myyjät saa vissiin suurimman osan liksansa tuosta myynnistä, mutta vituttaa että suoraan johdetaan harhaan.

Kuullut tutuilta Elisan myyjiltä muista "huippumyyjistä" ketkä lyövät mummoille ja muille asiakkaille surutta ylimääräisiä paketteja ja tuotteita. Ei vaikuta liksaan vaikka asiakas ensimmäisen laskun huomattuaan peruuttaisi tilauksensa kun myynti on jo tapahtunut. Olin itse jo vuosia sitten Elisalla puhelinmyyjänä ja kyllähän se oli välillä aika ahdistavaa touhua. Kuukauden välein tuli jotain uutta kampanjajuttua, jota piti sitten yrittää tyrkyttää kaikille. En mielellään myöntäisi, mutta aika usein tuli hiljaa mielessä ajateltua, että "toivottavasti hänellä ei ole edunvalvojaa", kun oli kyse vähän vanhemmasta ihmisestä.

Naurettavimpia oli mielestäni tarjoukset, jossa sai uuden ylimääräisen sim-kortin, johon joku minuuttia puheaikaa ilmaiseksi Paitsi, että jos sim-korttia ei sitten sulkenut, niin alkoi juosta kuukausimaksu jossain vaiheessa. Oli välillä hyvin vaikeaa koittaa järjellä perustella, että miksi kannattais ottaa toinen sim-kortti sen takia, että voi soittaa minuuttia ilmaisia puheluja eri puhelinnumerosta, joutua vaihtelemaan sim-korttia sitä varten ja sitten vielä pitää muistaa perua koko tilaus ajoissa.

Tuttavapiirissä eläkeläinen jolla neurologisia ongelmia, erityisesti puheen tuottamisessa ja jkv kognitiivisia, varmasti huomaa puhelimessa. Kävi ilmi kun alettiin yhdessä selvitellä miksi rahat ei riitä ja laskuja menee jatkuvasti perintään. Tämä ei ole "tutun tuttu" juttu, minun ja Elisan välissä oli vain tämä yksi henkilö. Voi hyvä jumala tuota Elisan toimintaa, tällainenkin juttu ansaitsisi uutisotsikoita.

Tiedä sitten kuinka paljon vaikuttaa asuinpaikkakunta. Viihteen mukana tulee M joten se olis yksistään n. Täällä verkon omistaa elisa osti sen paikalliselta yhtiöltä tuon jälkeen hinnat nousi ja palvelun laatu laski. Eli vaikka elisa verkon omistaakin, niin hinnat on silti samat, kuin sinulla olisi. Sulla on talossa DNA: Helsingistä kyse, asuinalueellani 50megaa oli maksimi. En osaa tarkemmin hinnoista sanoa mutta tiedän kyllä että kavereillani on edullisempiakin vastaavia.

Aikanaan kun tuo Elisa Viihde oli alkamassa, mulle myytiin kanssa puhelimessa tota pakettia "samaan hintaan kuin sun netti on nyt". En ottanut, kävin tutkimassa vaihtoehtoja. Totesin että sain pelkän nettiliittymän Pari vuotta takaperin DNA myi Elisan ja silloisen Soneran asiakkaille liittymiä jotka tuottivat aika helkkaristi tappiota heille itselleen. Soneralla oli Elisan asiakkaille useaan otteeseen vastaavaa tarjottavaa ja nyt Elisa on kanssa samaan rumbaan lähtenyt. Yrityspuolella on myyty tappiolla maksupäätteitä, vaihdepalveluita ja muita isonkin hintaisia ratkaisuja useaan otteeseen eikä loppua näy, ihan vaan että saadaan kalastettua muiden asiakkaat.

Tehokkaampaa olisi kai vastata ja selittää, miksei vaihda takaisin Elisalle. Jos ne nyt asiakaspalautteesta ovat ylipäätään kiinnostuneita. Ei sillä etteikö kuva liittyisi, mutta kilpailijoiden nimillä mainostaminen on kyllä ihan peruskauraa AdWordsissa. Kato ne tekee bisnestä sillä että ne vie sun rahat, ei sillä että ne tarjoaisi reilulla tavalla palvelua. Nyt ne yrittää sabotoida kilpailijaansa varastamalla niiltä asiakkaita, ja mahdollisesti jopa myyvät tappiolla kun tärkeämpää on syödä Moi: Jos ihan itse päädyt tiskille eikä tarvitse erikseen kalastella, niin eihän ne nyt todellakaan ole tarjoamassa sulle kalasteluhintaa kun ei ole pakko!

Mutta nyt ne kusettaa omia asiakkaitaan. Heillä on parempi kalasteluhinta mistä olen tietoinen ja mitä toivoin jo tiskilläkin, mutteivät suostu antamaan sitä. Vaikka itse soittivat ja tarjosivat. Reilu palvelu varmistaa että asiakkaat haluaa jäädä tulevaisuudessakin, tärkeää etenkin jatkuvissa asiakassuhteissa.

Saiskohan tästä jotain mediarumbaa aikaseks, myös itelle kolahti postiluukusta tuo pahvilappunen Moin asiakkaana, matka jatkui roskikseen. Tuskin vaihdan takaisin ellei tule jotain todella hyvää tarjousta ohessa.

Sama täällä, tosin sillä erolla, ettei taida vaihtaa tarjoukseenkaan. Voin maksaa pari euroa kuussa enemmän ihan siitä ilosta, ettei tarvitse olla Elisan asiakas. Matkapuhelinliittymien markkinat perustuvat siihen että ketään ei kiinnosta pätkääkään jo olemassa oleva asiakas ennen kun he lähtevät menemään. Syksyllä oli tarjouksia Telialla, hyviäkin. Koitin toisella kerralla vaihtaa ja ei käynyt. Soitin Elisalle joka tarjosi suunnilleen samaa samaan hintaan ja vaihdoin.

Telialta soiteltiin perään, mutta ei tehty parempaa tarjousta. Nyt vaihdoin takaisin Telialle kun tarjous näkyi ja kappas, heti tarjotaan Elisalta uusia liittymiä. Poikkeuksena Moi joka ei tätä harrasta sekä mahdollisesti operaattorien halvimmat liittymät yleisesti. Elisan hinnoissa kannattaa muuten muistaa että maksaa euron lisää kuussa jos ei halua paria kertaa kuussa mainoksia tekstiviesteinä.

Eipä nuo kovin pahoja ole, mutta silti. Telialla on myös ilmainen mobiilivarmennus jos se kiinnostaa tosin joku ilmainen 12kk kokeilutarjous taitaa olla Elisalla menossa.

Niin, ja Telia lähetti sim-kortin kirjeenä veloituksetta kun Elisa olisi vaatinut siitä rahaa. Nämä ovat kaikki melko pieniä juttuja jos hyvä tarjous on tiedossa tai on jo hyvä liittymä Elisalla, mutta jos Elisa tarjoaisi identtistä liittymää Telian kanssa, ottaisin Telian. Ota se Moin liittymä ja soita Elisalle uudestaan niin saattavat tarjotakkin tuon 2. Se on tosiaan joku vain Moi: Niin ja ei muuten koskaan kannata ostaa liittymää tiskiltä ellei ole oikeasti jo ihan koomisen halpa.

Puhelinsoitto myyntipalveluun tai joku selvä, oikeasti kovan alennuksen nettitarjous on se millä kannattaa mennä. Joo paljon hyvää kommenttia, noinhan se on että liittymää pakko kokoajan kilpailuttaa jos haluaa parasta, mutta jossain se raja menee mielestäni. Oikea protip on vaihtaa Moi: Muutenkin jäänyt jo paska maku suuhun tästä pelleilystä, saatika että haluaisin tukea epäeettistä Moi: Mielummin maksan sitten vähän ylimääräistä, Elisa sai jo useamman mahdollisuuden minulta mutta jos ei maksavat asiakkaat kelpaa niin mikäs siinä.

Paska pelisilmä myyjällä, näitä köy. Ne on välillä täysin 'musta tuntuu' meiningillä heitettyjä kampanjoita. Semmosta se on, he yrittävät myydä kalliilla ja minä ostaa halvalla. Tiskin kaverin tehtävä on myydä kallein mahdollinen liittymä minkä suostun ottamaan. Ongelma tulee siinä vaiheessa kun saan selville että heillä olisi ollut halvempikin tarjolla, ja eivät enää suostu antamaan halvempaa liittymää minkä olisivat siis muuten antaneet, jos en olisi jo ottanut aiempaa vastaan. Periaatteessa sanovat suoraan maksavalle asiakkaalleen että "voi voi", kun voisivat vain antaa paremman liittymän, pysyisin tyytyväisenä asiakkaana, ja heille tilanne olisi ollut sama kun etten olisi ikinä kävellyt tiskin ohi kaupassa, vaan minulla olisi yhä ollut Moi.

Lopulta 20min sopimuksen luomisen jälkeen sanovat päin naamaa että "oho sori katottiin väärin, ei me sulle tätä myydä enää, viikko sitten oltais voitu".

Hitto vie ihan sama mikä liittymä ja kuka asiakas on, jos yritys omaa tyhmyyttään mokaa ja myy vahingossa väärää tuotetta väärälle henkilölle 20 minuuttia puhelimitse, niin ei sitä enää siinä vaiheessa peruta. Täysin naurettavaa toimintaa Elisalta. Mnjoo, helpommalla olisi päässyt jos olisi suosiolla laittanut liittymän muuttumaan siksi halvemmaksi vaikka viikon käytön jälkeen. Se on juuri tuota kun ei ole pelisilmää myyjillä alkuunkaan. Kuten sanottu, helkkarin huono mäihä että tuli aloitekyvytön sankari vastaan.

Muista että kyseinen sälli kävi juttelemassa esimiehelleen välissä, tajuttuaan että minä en ollutkaan Moi: Siinähän se virhe tapahtui, kun kävi kysymässä Toki, riskillä siinä pelaa jos ei kysy. Olisin itse jättänyt kysymättä. Minulla on kotona Elisa, vain koska taloyhtiösopimus. Kyrsii koska tiedän että taloon on valokuitu niin kaistaa riittää, vittuilun takia vaan ne kolme ensimmäistä sopimusta on rajoitettu 10m uploadiin pakottaakseen kalliimpaan sopimukseen.

Kuulemma "rakennuksen päätelaite ei salli muita konfigurointeja". Mukana tyrkytetään sitten elisa viihdettä joka ei kiinnosta pätkääkään. Tahdon vaan hitusen nopeamman uploadin, 20 olis jo tarpeeks streamata kotiservulta HD videoo kun se 10 on ihan rajalla.

Ja just silleen vittumaisesti hinnoiteltu että yhä halvempaa kuin 4G ratkaisu Kyselin että eikö muka mitenkään saa parempaa uploadia mutta ei kuulemma koska "kaapeliteknologia ei kykene parempaan, pitäisi tulla sisälle asti ethernet verkolla".

Sisäverkko siis käyttää edelleen kuparia. Asentaja sano suoraan että verkko pitäs rakentaa uudelleen, kohinavikaa ei voitu paikantaa koska se tulee ja menee yhtä nopeasti. Taloyhtiö sitten päätti luopua Teliasta. Joten ihan perille asti koko homma toimisi jos vaan antaisivat. Aa joo, taisin lukea vähän huonosti kun luulin että kyseessä sullakin on tekninen rajoitus mutta ongelma onkin huonot sopimukset.

Tosin se taitaa olla melkein kaikilla operaattoreilla että sitä uploadia pihdataan jostain tuntemattomasta syystä. Tää meganen alkaa kyllä olemaan ihan hyvä, tulee pelit Steamista nopeesti ja jos tarvii esim.

Ymmärrän senkin jos ei sitä downloadia niin hirveästi tartte. Eikös se ole niin että operaattorit joutuvat maksamaan jotain datasta joka menee heidän verkon ulkopuolelle? Kävisi siis järkeen että rajoittaa sen takia uploadia koska peruskäyttäjää se ei suuremmin kiinnosta kunhan esim. Ookkei, en oo tuollasesta kyllä itse aiemmin kuullu. Toisaalta muistan hämärästi n. Voi kyllä muisti pettääkkin mutta ei hirveesti yllättäis kun yleensähän operaattorit panostaa isoihin kaupunkeihin enemmän kun näihin pikkukyliin missä itsekin asun, heh.

Tämä oli siis ennen kun DNA osti Welhon. Soneran kaapeli oli tuolloin vielä huonompi vaihtoehto, se itseasiassa oli meillä ensin mutta piti vaihtaa pätkimisen takia. Eniten ihmetyttää se että mobiilisti on mahdollista jo saada se 50 megainen upload melkein kaikissa 4G liittymissä mutta kiinteissä sitä pihdataan. Tosin taitaa olla kohta järkevämpää muutenkin ottaa mobiiliyhteys kun tuo tuleva 5G kerran tuntuu jo menevän jopa gigaankin nopeuksissa ja viiveet 10ms tai alle. Itsekin luin tuon reddit langan missä porukka puhui 2.

Minulla oli sillä hetkellä joku vanha kympin maksava Elisan 3g, joten tein niinkuin viesteissä joku neuvoi. Soitin numeroon ja sanoin etten tarvi niin nopeaa nettiä.

Noh, tarjosivat sitten 4,90e 4g tarkka. Sanoin että netissä ihmiset ovat saaneet 2,90e: Sanoin että ei vaan siinä tapauksessa vaihdan Moille. Hän vähän kummasteli, kysyi esimieheltään jotain ja lopulta antoi sen 2. Eli sinun tilanteessasi vaihtaisin taas Moi: Eiköhän sillä irtoa jos haluaa sen halvimman hinnan ja on valmis olemaan Elisan asiakas. Joo viimeiseen asti kyllä ilmeisesti yrittävät: D Noin se on vissiin pakko tehdä, mutta itse en kyllä aio enää Elisalle takaisin niin kauan kun Moi on vaihtoehto.

Ei muuta kun Moi takasin. Ihan jo periaatteen vuoksi ei kannata tukea tommosta kusipaskapalvelua. Itellä on Saunalahti ollu ties monta vuotta SIMinä, mutta pitäis itse pikkuhiljaa hommata uusi puhelin ja samalla voisin ehkä pistää puheliinnumeron vaihtoon kun kerran halvemmallakin pääsisi Puhelinnumerothan ei ole vuosikausiin olleet operaattorisidonnaisia, ei ole pakko vaihtaa numeroa liittymän mukana.

Tapahtui siis viime viikolla. Vaihdoinpa minäkin tuossa Moihin eilen. Elisa ollut pitkään, tai Saunalahdesta se alkoi, mutta kallishan tuo on kuin perkula tuo 4G M vaikka onkin olevinaan joku erikoistarjous 'vain' 29,90 normin 36 tjsp euron sijaan. Ei kyllä ole aikomustakaan vaihtaa takaisin vaikka soittelisivatkin perään, Elisan 4G verkko nopeuksiensa puolesta ollut vähä mitä on. Käytännössä 3G nopeuksia ellei seiso keskellä yötä näköyhteyden päässä tolpasta.

Joo toi netti kyllä riippuu tosi paljon siitä missä olet, mutta itsellänikin kyllä DNA: Varmaan aika kaupunkikohtaista kuitenkin. Aika agressiivista tykitystä on tämä nyt. Tässä 40 minuutin sisään tullut Elisalta kaksi viestiä. Ensimmäisessä pyytelevät soittamaan että voivat tehdä tarjouksen ja jälkimmäisessä tarjoutuvat soittamaan minulle tarjouksiensa kanssa. Nykymarkkinassa hintataso alkaa olemaan jo muuhun Eurooppaan nähden jotain aivan käsittämättömäntä, tuollainen rajaton liittymä olisi varmasti kertaa kalliimpi missä tahansa muualla.

Eipä ollut, mutta niin väittivät ja enhän minä tienny paremmasta. Paska maku jäi suuhun ja tiedän ketä en suosittele tuttaville. Nyt ku jaksaisi vielä jossain verrata, mihin kantsis vaihtaa. Varmaan melkein mihin tahansa muuhun..? Järkevä kuluttaja käy juttelemassa aika ajoin noiden ständimyyjien kanssa. Yleensä onnistuu hintojen hilaaminen sillä tavalla alas.

Yleensä ständimyyjiä paremmat tarjoukset saa kun tekee sopparin uuden operaattorin kanssa ja sitten vanha soittelee perään. Kyl DNA tekee ihan samaa ku Elisakin.

Ei tosin yhtä näkyvästi. Kaikki operaattorit keplottelee hinnoilla ihan samalla tavalla, mutta jostain syystä Elisa on eniten esillä. Joo noinhan se Elisa tuntuu tekevän, niin paljon kiskovat irti kun saavat eikä vahingossakaan ilmoita "liikaa" maksaville tarjouksistaan.

Mutta tosiaan, ei ole mitään yhtä oikeaa liittymää, riippuu tosi paljon siitä miten käytät puhelinta. Jos haluat tarkemman analyysin niin vastaapa näihin:.

Elisalta löytyy paljon kaikkia "rajattomia" liittymiä, jos uskot olevasi puhelimen himokäyttäjä. Mikäli ET ole himokäyttäjä, niin tuo Moi: Harvalla kuitenkaan menee yli, ellet katso esim. Faktahan on se että suomessa on ihan järjettömän halvat liittymät.

Jopa noi 30e "kalliit" paketit on edullisia jos vertaa muuhun maailmaan. Hintataso on jo nyt rajattomissa liittymissä todella edullinen ottaen huomioon jatkuvat investointoinnit ja päivitykset mitä verkkoihin tehdään ympäri Suomea. Tottakai ihan puhdas monopoliasema yrityksellä on pahasta. Suomessa meillä on kuitenkin jo nyt kolme suurta operaattoria jotka kaikki hoitavat hommansa vähintään kohtuullisesti sekä vastuullisesti joten tuskin tästä mitään monopolia kehkeytyy. Ei tässä varmaan rahasta ole kyse.

Ne tietty nostavat sen korkealle leipoen datakattoja yms. Elisa kuitenkin omistaa huippulaadukkaan verkon maailman standardilla ja tekee mieletöntä tulosta jatkuvasti vaikka hinnat ovat muka järjettömän halpoja. On totta että muualla on kalliimpaa. Paljonko meillä on hinnoissa ilmaa? Onko moilla tosiaan paljonkin halvempaa? En juurikaan soittele tai tekstaa, joten n.

Netti ei tosin mikään nopea ole, mutta aikanaan maksoi 2,90e ja sen takia sen ostin. Onko moilla tarjolla halvempaa liittymää? Jännä sinänsä, äitini vaihtoi myös Moihin sen jälkeen kun itse tein vaihdon, ja Elisa tarjosi vain jotain 16,90e liittymää tarjouksena mutta äiti kieltäytyi ja tämän jälkeen Elisa oli hiljaa. En oo satavarma että mitä se mutsi sinne raapusti viestiin mutta nähtävästi viesti meni perille, heh.

Hän kun ei paljoa juurikaan puhelinta käytä kun muutamiin puheluihin ja viesteihin, nettiäkin vaan oikeastaan verkkopankin vilkaisuun niin sen aiempi Elisan liittymä oli ihan överi kun oli kaikki rajattomana ja makso 30e. Katseltiin vähän hänen datakäyttöään ja se oli n. Nyt hän menee sitten vaan tuolla 6 euron liittymällä, ja se riittää.

Elisalla jos halusit halvempaa liittymää niin vaihtoehtona ei ollut datakattoa vaan ainoastaan hitaampi netti, mutta tuossa tilanteessa on parempi että se netti toimii nopeasti sillon kun sitä sattuu käyttämään. Kiitos korjauksesta, päivitin tiedon tohon: Hyvä diili lähes kaikille "tavallisille" netin käyttäjille. Itse kuitenkin otin sen rajattoman kun saattaa tulla tilanteita missä itsellä se 4 gigaa ylittyy mutta aika monelle se on kyllä ihan riittävästi.

Kun mietitään että rajaton Moi: Viime kuussa menny näköjään 8Gt. Täytyypä ottaa sitten tuo rajaton pois ja kokeilla pystyykö sen kanssa elämään, otin sen vaan ns. Moihan on siitä jännä, että liittymiä niputtamalla saa datat samaan nippuun.

suomi mobiili fucked

Suomi mobiili fucked -

Huonot kokemukset ovat positiivisia kokemuksia voimakkaampia ja leviävät useammalle ihmiselle, tainut unohtua tämä viisaus elisan asiakaspalvelulta. They had a name for something like this in the army—a cluster fuck.

Kyrsii koska tiedän että taloon on valokuitu niin kaistaa riittää, vittuilun takia vaan ne kolme ensimmäistä sopimusta on rajoitettu 10m uploadiin pakottaakseen kalliimpaan sopimukseen. Kuulemma "rakennuksen päätelaite ei salli muita konfigurointeja". Mukana tyrkytetään sitten elisa viihdettä joka ei kiinnosta pätkääkään.

Tahdon vaan hitusen nopeamman uploadin, 20 olis jo tarpeeks streamata kotiservulta HD videoo kun se 10 on ihan rajalla. Ja just silleen vittumaisesti hinnoiteltu että yhä halvempaa kuin 4G ratkaisu Kyselin että eikö muka mitenkään saa parempaa uploadia mutta ei kuulemma koska "kaapeliteknologia ei kykene parempaan, pitäisi tulla sisälle asti ethernet verkolla". Sisäverkko siis käyttää edelleen kuparia.

Asentaja sano suoraan että verkko pitäs rakentaa uudelleen, kohinavikaa ei voitu paikantaa koska se tulee ja menee yhtä nopeasti. Taloyhtiö sitten päätti luopua Teliasta. Joten ihan perille asti koko homma toimisi jos vaan antaisivat. Aa joo, taisin lukea vähän huonosti kun luulin että kyseessä sullakin on tekninen rajoitus mutta ongelma onkin huonot sopimukset. Tosin se taitaa olla melkein kaikilla operaattoreilla että sitä uploadia pihdataan jostain tuntemattomasta syystä.

Tää meganen alkaa kyllä olemaan ihan hyvä, tulee pelit Steamista nopeesti ja jos tarvii esim. Ymmärrän senkin jos ei sitä downloadia niin hirveästi tartte. Eikös se ole niin että operaattorit joutuvat maksamaan jotain datasta joka menee heidän verkon ulkopuolelle?

Kävisi siis järkeen että rajoittaa sen takia uploadia koska peruskäyttäjää se ei suuremmin kiinnosta kunhan esim.

Ookkei, en oo tuollasesta kyllä itse aiemmin kuullu. Toisaalta muistan hämärästi n. Voi kyllä muisti pettääkkin mutta ei hirveesti yllättäis kun yleensähän operaattorit panostaa isoihin kaupunkeihin enemmän kun näihin pikkukyliin missä itsekin asun, heh.

Tämä oli siis ennen kun DNA osti Welhon. Soneran kaapeli oli tuolloin vielä huonompi vaihtoehto, se itseasiassa oli meillä ensin mutta piti vaihtaa pätkimisen takia. Eniten ihmetyttää se että mobiilisti on mahdollista jo saada se 50 megainen upload melkein kaikissa 4G liittymissä mutta kiinteissä sitä pihdataan. Tosin taitaa olla kohta järkevämpää muutenkin ottaa mobiiliyhteys kun tuo tuleva 5G kerran tuntuu jo menevän jopa gigaankin nopeuksissa ja viiveet 10ms tai alle.

Itsekin luin tuon reddit langan missä porukka puhui 2. Minulla oli sillä hetkellä joku vanha kympin maksava Elisan 3g, joten tein niinkuin viesteissä joku neuvoi. Soitin numeroon ja sanoin etten tarvi niin nopeaa nettiä. Noh, tarjosivat sitten 4,90e 4g tarkka. Sanoin että netissä ihmiset ovat saaneet 2,90e: Sanoin että ei vaan siinä tapauksessa vaihdan Moille.

Hän vähän kummasteli, kysyi esimieheltään jotain ja lopulta antoi sen 2. Eli sinun tilanteessasi vaihtaisin taas Moi: Eiköhän sillä irtoa jos haluaa sen halvimman hinnan ja on valmis olemaan Elisan asiakas. Joo viimeiseen asti kyllä ilmeisesti yrittävät: D Noin se on vissiin pakko tehdä, mutta itse en kyllä aio enää Elisalle takaisin niin kauan kun Moi on vaihtoehto.

Ei muuta kun Moi takasin. Ihan jo periaatteen vuoksi ei kannata tukea tommosta kusipaskapalvelua. Itellä on Saunalahti ollu ties monta vuotta SIMinä, mutta pitäis itse pikkuhiljaa hommata uusi puhelin ja samalla voisin ehkä pistää puheliinnumeron vaihtoon kun kerran halvemmallakin pääsisi Puhelinnumerothan ei ole vuosikausiin olleet operaattorisidonnaisia, ei ole pakko vaihtaa numeroa liittymän mukana. Tapahtui siis viime viikolla. Vaihdoinpa minäkin tuossa Moihin eilen. Elisa ollut pitkään, tai Saunalahdesta se alkoi, mutta kallishan tuo on kuin perkula tuo 4G M vaikka onkin olevinaan joku erikoistarjous 'vain' 29,90 normin 36 tjsp euron sijaan.

Ei kyllä ole aikomustakaan vaihtaa takaisin vaikka soittelisivatkin perään, Elisan 4G verkko nopeuksiensa puolesta ollut vähä mitä on. Käytännössä 3G nopeuksia ellei seiso keskellä yötä näköyhteyden päässä tolpasta. Joo toi netti kyllä riippuu tosi paljon siitä missä olet, mutta itsellänikin kyllä DNA: Varmaan aika kaupunkikohtaista kuitenkin. Aika agressiivista tykitystä on tämä nyt. Tässä 40 minuutin sisään tullut Elisalta kaksi viestiä. Ensimmäisessä pyytelevät soittamaan että voivat tehdä tarjouksen ja jälkimmäisessä tarjoutuvat soittamaan minulle tarjouksiensa kanssa.

Nykymarkkinassa hintataso alkaa olemaan jo muuhun Eurooppaan nähden jotain aivan käsittämättömäntä, tuollainen rajaton liittymä olisi varmasti kertaa kalliimpi missä tahansa muualla. Eipä ollut, mutta niin väittivät ja enhän minä tienny paremmasta.

Paska maku jäi suuhun ja tiedän ketä en suosittele tuttaville. Nyt ku jaksaisi vielä jossain verrata, mihin kantsis vaihtaa. Varmaan melkein mihin tahansa muuhun..? Järkevä kuluttaja käy juttelemassa aika ajoin noiden ständimyyjien kanssa. Yleensä onnistuu hintojen hilaaminen sillä tavalla alas.

Yleensä ständimyyjiä paremmat tarjoukset saa kun tekee sopparin uuden operaattorin kanssa ja sitten vanha soittelee perään. Kyl DNA tekee ihan samaa ku Elisakin. Ei tosin yhtä näkyvästi. Kaikki operaattorit keplottelee hinnoilla ihan samalla tavalla, mutta jostain syystä Elisa on eniten esillä.

Joo noinhan se Elisa tuntuu tekevän, niin paljon kiskovat irti kun saavat eikä vahingossakaan ilmoita "liikaa" maksaville tarjouksistaan. Mutta tosiaan, ei ole mitään yhtä oikeaa liittymää, riippuu tosi paljon siitä miten käytät puhelinta. Jos haluat tarkemman analyysin niin vastaapa näihin:. Elisalta löytyy paljon kaikkia "rajattomia" liittymiä, jos uskot olevasi puhelimen himokäyttäjä. Mikäli ET ole himokäyttäjä, niin tuo Moi: Harvalla kuitenkaan menee yli, ellet katso esim. Faktahan on se että suomessa on ihan järjettömän halvat liittymät.

Jopa noi 30e "kalliit" paketit on edullisia jos vertaa muuhun maailmaan. Hintataso on jo nyt rajattomissa liittymissä todella edullinen ottaen huomioon jatkuvat investointoinnit ja päivitykset mitä verkkoihin tehdään ympäri Suomea. Tottakai ihan puhdas monopoliasema yrityksellä on pahasta. Suomessa meillä on kuitenkin jo nyt kolme suurta operaattoria jotka kaikki hoitavat hommansa vähintään kohtuullisesti sekä vastuullisesti joten tuskin tästä mitään monopolia kehkeytyy.

Ei tässä varmaan rahasta ole kyse. Ne tietty nostavat sen korkealle leipoen datakattoja yms. Elisa kuitenkin omistaa huippulaadukkaan verkon maailman standardilla ja tekee mieletöntä tulosta jatkuvasti vaikka hinnat ovat muka järjettömän halpoja.

On totta että muualla on kalliimpaa. Paljonko meillä on hinnoissa ilmaa? Onko moilla tosiaan paljonkin halvempaa? En juurikaan soittele tai tekstaa, joten n. Netti ei tosin mikään nopea ole, mutta aikanaan maksoi 2,90e ja sen takia sen ostin. Onko moilla tarjolla halvempaa liittymää? Jännä sinänsä, äitini vaihtoi myös Moihin sen jälkeen kun itse tein vaihdon, ja Elisa tarjosi vain jotain 16,90e liittymää tarjouksena mutta äiti kieltäytyi ja tämän jälkeen Elisa oli hiljaa.

En oo satavarma että mitä se mutsi sinne raapusti viestiin mutta nähtävästi viesti meni perille, heh. Hän kun ei paljoa juurikaan puhelinta käytä kun muutamiin puheluihin ja viesteihin, nettiäkin vaan oikeastaan verkkopankin vilkaisuun niin sen aiempi Elisan liittymä oli ihan överi kun oli kaikki rajattomana ja makso 30e.

Katseltiin vähän hänen datakäyttöään ja se oli n. Nyt hän menee sitten vaan tuolla 6 euron liittymällä, ja se riittää. Elisalla jos halusit halvempaa liittymää niin vaihtoehtona ei ollut datakattoa vaan ainoastaan hitaampi netti, mutta tuossa tilanteessa on parempi että se netti toimii nopeasti sillon kun sitä sattuu käyttämään.

Kiitos korjauksesta, päivitin tiedon tohon: Hyvä diili lähes kaikille "tavallisille" netin käyttäjille. Itse kuitenkin otin sen rajattoman kun saattaa tulla tilanteita missä itsellä se 4 gigaa ylittyy mutta aika monelle se on kyllä ihan riittävästi. Kun mietitään että rajaton Moi: Viime kuussa menny näköjään 8Gt.

Täytyypä ottaa sitten tuo rajaton pois ja kokeilla pystyykö sen kanssa elämään, otin sen vaan ns. Moihan on siitä jännä, että liittymiä niputtamalla saa datat samaan nippuun. Juu, kyllähän sitä itellä tablettikin tuossa pyörii ja aluks ajattelin että otan siihenkin, mutta sitten myöhemmin ajattelin että näin alkuun ainakaan se ei tarvii sim korttia kun se on oikeastaan vaan kotikäytössä wifin kautta. Jos vaihtaa moille niin tarjoaako elisa sitä 2,90 e liittymää samantien ja kuinka pitkäksi ajaksi tarjoavat?

Enkä toki voi luvata että tarjoavat sinulle kaikkea samaa, joten omalla riskillä. Ja sopimuksen kesto taitaa kaikissa noissa tarjouksissa olla 2 vuotta voit purkaa millon haluat, ei määräaikaa. Tosin en valittaisi jos saisin sillä hintaa. Tosi reilu ja hyvä hinta omasta mielestä. Tässä on lopulta aika pienestä määrästä asiakkaita kyse rajatulla tarjouksella, joka on vähän nappikauppaa Elisan kokoiselle operaattorille.

Elisalta tuli SMS tiistaina, jossa sanoivat että soittele meille, jos haluat hyvän tarjouksen liittymälle. Olen paska ihminen ja mielelläni säästän e vuodessa parempaan kohteeseen, joten otin tarjouksen vastaan. Joulun alla Elisan kanssa asioiminen oli tavallistakin epämiellyttävämpää, kun asenne oli käytännössä päin naamaa "on ihan tyhmä olla ottamatta tätä meidän tarjousta väkisin", kun työnnettiin väkisin lahjakortteja ja kaikkea muuta krääsää.

Muuten jäänyt viime aikoina niin onnettoman avuton kuva firmasta, että en halunnut olla enempää asiakkaana kuin mitä kotiin tulevan valokuidun osalta on pakko olla. Asiakas ei kehtaa peruuttaa numeronsiirtoa, kun on käyttänyt lahjakortin ja mikäli peruutat siirron, niin saat perässä laskun, jossa lahjakortin arvo peritään takaisin. Näin ainakin Telia on toiminut aikaisemmin. Kilpailu alalla on raakaa.

Kävimpä juuti kysymässä Elisan pojilta liittymistä, kun maksan omasta 4Gstä parikymppiä kuulta. Elisalla oli joskus vuosi pari sitten tarjolla ilmainen kuukausi Elisa viihteelle. Käytin sen kuukauden, totesin ettei ole ostamisen arvoinen ja peruin ajoissa. Jossain vaiheessa huomasin jotain ihme kuluja puhelinlaskussa. Elisa viihteen ohjelmakirjasto tjsp.

Eli, ei ilmaista lounasta tälläkään kertaa. Kävi täsmälleen sama homma Telian kanssa. Palvelusta, jota en halunnut, jota en käyttänyt, josta en ollut edes tietoinen ja jota en todellakaan ollut tilannut.

Kahdesti sai aspan kanssa tapella ennen kuin peruivat. Sais olla Fobban sanoin Aivan Vitun Laitonta tällainen. Siitä on tietenkin hyödyllistä ulista näin jälkikäteen nettiin eikä aikanaan aspaan. Se oli pieni summa, mutta kuitenkin. Onnittelut mehevästä sissimarkkinoinnista jos siitä on kyse, mutta meiltä lähti kolme liittymää juuri Moille.

Voisinhan sitä Moille pistää vinkkiä jos pienet provikat antaisivat Ei vaan, kyllähän se niin on että yritys ansaitsee samalla mitalla takaisin kun miten omia asiakkaitaan kohtelee. Itse olen sitä eroa miettinyt ja en ole kyllä keksinyt tarvetta 4Glle. Eniten sitä kaistaa vie videostriimit ja p vie n. Itsellä menee tiedonsiirto helposti yli gb kuussa. Redditin selailu clientillä joka preloadaa taustalla monta postia samanaikaisesti näkee heti eron.

Mutta ei sekään vältämättä ole vielä syy maksaa enemmän, mutta jos siirtelee sännölisesti suuremman kokoisia tiedostoja niin ihan vaan se keskiverrolta nopeampi siirto on kiva. Tietenkin jos lataa paljon isoja juttuja niin silloin nopeampi on parempi. Mietin vaan kuinka paljon niitä tarvii kännykällä tehä, jos otetaan toi sun reddit selailu niin se parin megan sivu tulee joka tapauksessa sekunnissa perille.

Tietenkin jos käyttää sitä kiinteän netin sijaan kotona niin silloin ymmärrän helposti. Alkaa uusien pelien koot lähennellä gigatavua ja semmosen lataamisessa mitä nopeempi niin parempi. Nyt ei ole parin megan sivu kyseessä, käytän relay for reddittiä, ja se preloadaa kuvat, imgur albumit, videot sekä gifit jatkuvasti taustalla.

Käyttäjälle se tarkoittaa että kaikki postit avautuvat ja niiden media toistuu välittömästi, koska jokaisen linkin takana oleva sisältö on jo ladattu, ja latautuu jatkuvasti sitä mukaan mitä selaa alaspäin. Tämän toiminnon laatu riippuu huomattavasti yhteyden nopeudesta. Siis jos tarvitset nopeampaa nettiä niin Moilta saa halvemmalla kuin esim.

Jos et käytä suuria määriä nettiä, niin Moi on halvempi ja silloin kun satut nettiä käyttämään niin ompahan nopeampi. Onneksi olkoon, tuet siis verkkoneutraliteetista luopumista. Tuskin Suomen kaksi muutakaan isoa operaattoria ovat eri mieltä tai ylipäänsä missään mikään muu kuin joku autotallista toimiva pieni paikallinen operaattori. Ja toimari olkoon rauhassa tuota mieltä. EU-direktiivi on toista mieltä joka toistaiseksi takaa neutraliteetin.

Sama tyyppi on edelleen DNA: Jos hänen mielensä on muuttunut tässä vuoden aikana, niin mielelläni lukisin asiasta. Pitää alkaa pyörimään kauppakeskuksissa. Telemarkkinointikiellon vuoksi eivät mulle soittele. Nyt Soneran liittymä jonka toimintaan en ole niin tyytyväinen kuin aiempaan Elisan liittymään, joten tuollainen 2.

No onneksi vaihto mulle ei ole välttämätön niin voin lähteä myyjiä härkkimään sillä puheella et sit kun mä saan saman hinnan kun kaveri. Toki riittää vaan vaihtaa Moille ja sitten heti Elisalle. Huhu kertoo, että myös Elisalta Moille vaihtaville olisi myyty halpoja liittymiä. Tulipahan tilattua Moi liittymä, jos Elisa antaa 2. Alkoihan se elisan muistaakseni eilen tekstiviestittely, mutta ehkä se oli muuttunut sen "tuomion" takia.

Tuli sellaisia viestejä, että "huomasimme että olet vaihtamassa liittymää, jos haluat tarjouksen vastaa tähän viestiin, niin otamme yhteyttä". No, vastasin siihen ja kyllähän sieltä se 2. Ja sanoi että ei tätä ehkä saisi enää mukamas tarjota. Tarjosi myös kyllä 4G liittymää jossa on 50M netti ja rajattomat puhelut 9. Vähän sitä piti lypsää, mutta onpahan tuokin nyt hoidettu. Juu, meinasin alkaa avautua, mutta en sitten jaksanut vaivaantua.

Yritin vaan saada asian hoidettua mahdollisimman nopeasti pois alta. Ja en tuota keikausta tehnyt elisan liittymän toivossa, pelkästään siirtymällä moille säästän lähes aina sen n.

Jos sellainen tulee, niin hyvä, koska siinä on kiinteä 2v hinta mistä sen tietää miten moi hinnoittelee itsensä tulevaisuudessa , mutta jos ei, niin tämä on jo merkittävästi halvempi jokatapauksessa. Kuten täällä mainittiinkin, tavoitteena todennäköisesti on saalistaa Moin asiakkaita ja sitoa heidät Elisan asiakkaiksi pitemmäksi aikaa juuri tuon kahden vuoden hinnoittelun takia. Tämä ei ole millään tavalla laitonta, vaan tapa osoittaa positiivista arvostusta Elisan tavoille käyttäytyä muita markkinatoimijoita kohtaan.

To exercise the Union's competences, the institutions shall adopt regulations, directives, decisions, recommendations and opinions. A regulation shall have general application. It shall be binding in its entirety and directly applicable in all Member States. A directive shall be binding, as to the result to be achieved, upon each Member State to which it is addressed, but shall leave to the national authorities the choice of form and methods. A decision shall be binding in its entirety.

A decision which specifies those to whom it is addressed shall be binding only on them. Käykääpä pojat tsekkaamassa esim. Yhdysvaltojen liittymien hintoja ja tulkaa sitten tarkastamaan keskustelunne pikkumaisuus. Eli annetaan yritysten tehdä mitä haluavat, kunhan jossain päin maailmaa on vielä huonommin? Use of this site constitutes acceptance of our User Agreement and Privacy Policy. Log in or sign up in seconds. Suomi subscribe unsubscribe 79, readers 1, users here now Säännöt: Kirjoitus- ja kommentointisäännöt Reddiketti on hyvä pitää mielessä!

Welcome to Reddit, the front page of the internet. Become a Redditor and subscribe to one of thousands of communities. Puhelun jälkeen tuli vielä tekstiviesti perään: Minulle tuli puhelin aikana tunne, että Elisa välittää minusta asiakkaana En löytänyt mitään nelosta isompaa puhelimen näppäimistöltä. Want to add to the discussion? Suomessa tämä on aika yleinen ongelma joka sektorilla Ja jos oot DNA: Voin kyllä olla väärässäkin. Saalistushinnoittelun yleisiä tunnusmerkkejä ovat selektiivinen hinnanalennus tässä tarjotaan vain MOI-liittymänhaltijalle, joka vaihtaa liittymänsä Elisa Oyj: Lähetin itse vihjeen tätä kautta "Lomake, jolla voit lähettää vihjeen, kun epäilet kartellia, muuta kilpailunrajoitusta tai laitonta suorahankintaa".

Mutta kyllähän KKV tästä varmaan Elisalle varoituksen antaa, mutta tuskin sakkoja. Voidaan jo alkaa sanoa vuosikymmeniin , numeronsiirtolaki nimittäin tuli voimaan Ei sillä että tarvitsisin kännykkään kovin nopeaa nettiä mutta helvettiläinen sentäs silti. Herttileeri, hirveä pöhinä päällä heti lauantai aamusta niillä siellä. Vai toimiiko moi vaan samassa verkossa. Jos haluat tarkemman analyysin niin vastaapa näihin: Millainen netin käyttäjä olet Tarviiko olla super nopea netti vai riittääkö vähän hitaampi?

RedFoxin kieliparihistoria näyttää kymmenen viimeisintä käyttämääsi kieliparia. Voit listaa klikkaamalla nopeasti vaihtaa eniten käyttämiesi kieliparien välillä. RedFox Basic on ilmainen sanakirja. Sanakirjan suosituimpia kielipareja ovat suomi-englanti, suomi-ruotsi, suomi-saksa ja suomi-venäjä ja valittavanasi on kaikkiaan 1 eri kieliparia.

Sanakirja perustuu eri kustantajien laadukkaisiin sanakirjoihin. Sanakirja on monipuolinen ja sen sisältö on laaja. Ilmainen sanakirja sisältää yli 14 miljoonaa hakusanaa ja maksullisessa Pro-versiossa hakusanoja on noin 24 miljoonaa. Sanakirjan sisältöä päivitetään jatkuvasti. Nyt käyttössäsi on RedFox Basic-palvelu. Sanakirjan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Voit käyttää sanakirjaa kaikilla yleisimmillä selaimilla, kuten Internet Explorer, Firefox, Safari ja Chrome.

RedFox sanakirja toimii myös älypuhelimilla sekä tableteilla. Palvelua käytetään aina samasta osoitteesta http: Sanakirjan käyttäminen ei vaadi selaimeen lisäosien asentamista. Lisää RedFox sanakirja mobiililaitteen aloitusnäyttöön. Sanakirjan sisällöt päivittyvät jatkuvasti. Tässä viimeisimmät RedFox -palveluun tehdyt suuremmat päivitykset:. Kun haluat todella laajan sanakirjan, suosituksemme on RedFox Pro -palvelu.

Se sisältää suur- ja erikoisalojen sanakirjat sekä monipuolisen kieltenopetuksen. Maksullinen RedFox Pro sanakirja sisältää suomenkielisiä hakusanoja yli   Klikkaa ja katso hinnat RedFox Marketista.

En ottanut, kävin tutkimassa vaihtoehtoja. Sais olla Fobban sanoin Aivan Vitun Laitonta tällainen. Kuulemma "rakennuksen päätelaite ei salli muita konfigurointeja". Kai tuo semmonen "hyshys"-diili on, että ne pyytää, ketkä tietää eikä muille lähdetä tappiolla huvikseen tarjoamaan. Paska pelisilmä myyjällä, näitä köy. Vaihtaa sitten taas pois kun tarjous loppuu.

0 thoughts on “Suomi mobiili fucked”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *