Lesboseksi seuraa vaasa

lesboseksi seuraa vaasa

Mutta mistä löytää kunnollinen ja vapaa l-nainen kumppaniksi? Toivon, että olet savuton ja alkoholiakin kuluu erittäin maltilla. Pärjäät muutenkin elämässäsi, mennyt elämä ei määrittele nykyistä ja talousasiat ovat myös kunnossa. Tykkäät matkustella, käydä viikonloppureissuilla, ulkona syömässä, museoissa ja elokuvissa.

Nautin luonnosta ja sen kauneudesta - missä olet elämäni kaunein asia? Ota rohkeasti yhteyttä, kesä ja elämä ylipään on kauneinta yhdessä: Sunsets ja Qruiser nim. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Lesbot. Työpaikkaihastus Onko parempi irtisanoutua duunista ja etsiä uusi, kuin kohdata päivästä toiseen sinut, upein nainen auringon alla.

Pois friendzonesta Hei nyt tarviin apuja! Mistä löydän sinut huomenna, jos lähtisit nauttimaan aurinkoisesta kevätpäivästä? Löytyykö Kuopiosta tai lähiympäristöstä kivaa seuraa? Hakusessa muutakin kuin ystävyyttä, mutta myös heng.

Aivan vaan uteliaana ja suvaitsevana heteromiehenä olen ajatellut käyttekö te lesbot thai-hieronta mestoissa? Eli siis tilanne mulla sellanen että tuli yhen tytön kanssa tinder match, ei alettu tinderissä puhuu mut tä. Kotkasta liikkui, varsinkin vuosia sitten, paljon huhuja vähemmistömme keskuudessa.

Koskaan en silloin Kotkaan eksynyt, mutta millainen mein. Oon 22v ja jo teini-iästä lähtien oon ihastunut vain tyttöihin. Mua kuitenkin jotenkin masentaa tää juttu. Pyydän anteeksi jos joku ärsyyntyy viestistäni Onks qruiserissa ees suomalaisia?

Tein sinne käyttäjän joku aika sitten ja se on jotenki kauheen vaikee käyttää tai sit oon vaa niin yksinkertainen. Qruiser on ihan hyvä vaihtoehto, vaikka se onkin alkuun ihan pirun sekava. Mut sieltä löytää kyllä juttuseuraa. Monet ettii siellä ihan vaan kavereitakin, mutta myös parisuhdetta ja seksiseuraa. Jonkun verran on häiritseviä feikkiprofiileja, mutta kyllä myös ihan järkeviä ihmisiä. Ja tutustuminen tapahtuu nimenomaan juttelemalla.

Nimimerkillä tapailen tällä hetkellä qruiser-tyttöä. Ite en oo lämmennyt qruiserille yhtään. Oon siis naimisissa kylläkin mutta oon koittanut löytää samanhenkistä ystävää mutta noin kuuden vuoden?

lesboseksi seuraa vaasa Jälkeenpäin ajatellen olen ollut todella sokea itselleni, kun kuvittelin että voin lesboseksi seuraa vaasa olematta bisse vaikka ajattelen noin. Nautin luonnosta, rakastan monipuolista Maapalloamme ja elämää. Kaikki viestin tyttömäiset tytöt iällä Pirkanmaalla, kaikki vaan viestiä tulemaan tänne. Jos olisin tavannut naisen, joka olisi vastannut ihastukseeni, olisin varmasti älynnyt tulla kaapista ulos edes netissä jo paljon nuorempana. Tein sinne käyttäjän joku aika sitten ja se on jotenki kauheen vaikee käyttää tai sit oon vaa niin yksinkertainen. Käyttäjiä yli 3 miljoonaa ympäri maailmaa. Joten kyllä meitä todellakin löytyy, elä huoli.

Siit sit alettii ihan basic juttui puhuu ja nyt tää on jatkunu jo yli kaks kuukautta: Dd Nyt sit haluisin edetä vähän mutta mutta miten sen tekis sillee niinku sulavasti?

Naista elämän mittaiseen matkaan? Täällä kirjoittelee vapaa vuotias nainen Pirkanmaan alueelta. Minulla ei ole lapsia, eikä lemmikkejä - yksin asun. Täysin vapaa elämään ja rakastumaan. Mutta mistä löytää kunnollinen ja vapaa l-nainen kumppaniksi? Toivon, että olet savuton ja alkoholiakin kuluu erittäin maltilla. Pärjäät muutenkin elämässäsi, mennyt elämä ei määrittele nykyistä ja talousasiat ovat myös kunnossa.

Tykkäät matkustella, käydä viikonloppureissuilla, ulkona syömässä, museoissa ja elokuvissa. Nautin luonnosta ja sen kauneudesta - missä olet elämäni kaunein asia? Ota rohkeasti yhteyttä, kesä ja elämä ylipään on kauneinta yhdessä: Sunsets ja Qruiser nim.

Etsi Toggle navigation Valikko. Todella vähän olen sateenkaaripiireissä liikkunut, mutta tullut sellainen fiilis ettei femmeille ole ottajaa. Tai jos on, toinen osapuoli on miehekkäämpi. Myös tuo vakavasti ottaminen hämmentää. Ihastun naisellisiin naisiin, mutta ne aina tuppaa olemaan heteroita.. Mä oon sillee periaatteessa ihan julki bi et jos joku kysyy oonko hetero ni sanon että bi, mut harvoin kukaan kysyy..

Mä en myöskään liiku missään gay-porukoissa enkä just käy homobaareissa.. PETE on oikeessa, et pitäis olla vaan aktiivisempi eikä valittaa netissä. Jos mä olisin tullu kaapista aikasemmin "rilluvuosina" ulos ni en ehkä olis nyt niin vaikeena tän asian kanssa, mut nyt ku lapsiaki jo ni vähä jotenki nolottaa ruveta kauheen aktiivisesti mitään seuraa ettii: Olen törmänny samaan, vaikka femmeihin lukeudun itekin, en kyllä tunnista itse.

Kukas täällä ehdottikaan verkostoitumista ;. Kovin tutulta juu kuullostaa.. Itse samaisen ongelman kanssa painin, itse olen tosissaan aikalailla ujo joten en ihan äkkiä ketään ehkä uskalla noin vaan lähestyä eikä silmää ole tunnistaa kun heteroitahan suurin osa varmaankin kuitenkin on.. Tuossa verkostoitumisessa olisi todellakin ideaa! D Mä olen aina luullut, että biseksuaalit löytää helposti naisia, ja varsinkin kokeilumielessä.

Itse olen lesbo, tällä hetkellä en tykkää määritellä, mutta olen aina ollut naisista kiinnostunut ja täysin avoin asian kanssa , ja ihastun vain aika feminiinisiin biseksuaaleihin. Olen itsekin hyvin feminiininen, nyt vihdoin leikkasin lyhyen tukan, kun ajattelin kokeilla, miltä se tuntuu. Mun kokemus on, että persoonalla on merkitystä, mutta ennen kaikkea vetovoimalla, ja sekään ei katso sukupuolta.

En ole kiinnostunut kuin muutamista naisista, jotka sitten monesti ovat biseksuaaleja, mutta epävarmoja, haluavatko vakavaa" suhdetta naisen kanssa. Voi olla raskasta lähteä tekemään ympäristölle "identiteettiselvitystä, kun ainakin Suomessa määritelmät tuntuvat tärkeiltä, ja helpompi ehkä vaan etsiä mies, kun siihen on tottunut?

Tää ketju kuulostaa kyllä niin omalta et pakko lisää viestiä. Jotenki kans tuntuu et bissejä ei oteta vakavasti, pidetään vaan vähän kokeilunhalusena, ja ihan ku pitäis jotenki todistella et kyllä mä tytöistä tykkään.

Välillä tuntuu vähän toivottomalta mut ajatus pitkistä, lämpimistä kesäilloista ja -öistä ihanan naisen laittaa yrittämään: Olen ollut ihastunut niin poikamaiseen kuin naiselliseenkin naiseen. Olen bi-mutta enemmän naisiin päin. Enkä todellakaan ole minkään "kepeän" touhun perään, me wanna the reeeaaal thing!

Itse puolestani olen tämmöinen naapurintytön näköinen päälle parikymppinen tyttö. Kiltti, mutta sitä ei pidä erehtyä pitämään heikkoutena. Henkisesti minussa on monta puolta, mutta lasken itseni feminiini-kategoriaan.

Pidän naistyypistä, jolle olen antanut nimen fem-butch. Eli siis naisellinen nainen, josta kuitenkin löytyy myös maskulliinisuutta ja ehkä eräänlaista kovuuttakin. Mielellään urheilullinen tällä en meinaa, että tarvitsis olla mikään täydellinen kroppa, tykkään jos on jotain mistä ottaa kiinni: Rentous, ystävällisyys ja huumorintaju ovat myös tärkeitä.

Tääläkin femme, joka rakastaa naisellisia naisia. Olen itse melko naisellinen ja todellakin kaipaan ja haluan naisellista naista! Pelkkä ajatus saa sukat pyörimään jaloissa.

Se olisikin oikeastaan hauska ajatus, voisikohan olla toteutettavissa? Pako jatkaa tähän ketjuun Olen bi ja aika femme vaikka nautinkin maskuliinisesta pukeutumisesta, mutta juuri nyt kaipaan vähän pidempää hiusta siilin ja lyhyeen poikatukan tilalle.

Tulin ulos kaapista alle parikymppisenä ja luulin sen olevan siinä, speutumista vaille valmis, mutta toisin kävi ja jouduin nielemään ylpeyteni ja tulemaan kaapista ulos bi naisena Silti kun kävelen kadulla, olen uimarannalla tai odottelen pysäkillä bussia katselen automaattisesti ympärilläni olevia naisia, miltä he näyttävät , tuntuisivat tai tuoksuisivat Miehiä en useimmiten noteeraa, vaikka jostain hämmentävästä syystä olen miehiin, jossain vaiheessa onnistunut ihastumaan ja suhteen luomaan.

Kuitenkin naisentuoksussa, ihossa, huulissa, hiuksien pehmeydessä tai poskennukassa on jotain mistä en kykene edes haaveilemaan tai ajattelemaan Kaipaisin rakkautta, haluaisin elämänmittaisen suhteen, leikkisän, iloisen, mukavan, rakastavan, hellän ja nauravaisen naisen -ihmisen kanssa.

Ihastun helposti poikamaisiin tyttöihin, mutta tavallinen naisellinen nainen tai femmempi versio ei minua kyllä pakenamaankaan saa, sillä kun on nainen ja suloinen omaitsensä. Kahden ihmisen kohdatessa , todella, niin kyllä silloin on aika vähän tekemistä sillä onko tuo nainen bucht tai femme. Itse olen kammapiallut hyvin naisellisen vartaloni ja maskuliinisen pukeutumisen kanssa, mutta tällä hetkellä kykenen surutta pukemaan päälleni hameen, housut tai vaikka iltapuvun kravatteineen tai rintaneuloineen.

Pukeutuminen on kivaa ja naiseudessa on ehdotota seksikkyyttä vaatekerrasta viis. Vielä vaikeampaa on löytää sitä ihanaa naista kun sattuu olemaan tällainen "kotierakko. Setan bileitä on kokeiltu, joo, mutta eivät ole minun juttuni. Humalassa olevat ihmiset lähinnä ärsyttää, koska en itse juo. Ihmisen sukupuoli ei minua rajoita; olin monta vuotta yhdessä transnaisen kanssa.

Minäkään en tunne itteäni oikeasti kovin kodikkaaksi noissa setan bileissä setan bileiden idea on hyvä, mutta baarit ja alkoholi ei vain nappaa Varsinkin kamppaillessani itseni hyväksymisen kanssa olen jättänyt nekin vähät kerrat käymättä kuin olis ollut mahdollisuus.

Toisaalta tuon ihmiset on kännissä tyhmiä sekä ettei itse juo, en pidä humalasta enkä viinaksien mausta, ei muutenkaan tule hirveäämin baarikulttuuria harrastettua. Minusta teininä ja parikymppisenä tuli roikuttua ihan tarpeeksi ja se riittänee mulle Baari-illat on mun puolesta toisille ihmisille ja ihan hyvällä omalla tunnolla saavat siellä ollakkin, en kyllä syyllistä, sillä jos osaa ja kykenee pyörimään niissä paikoissa niin kyllähän se varmaan tuo jonkin asteista vaihtelua arkeen.

Kuljen mieluummin luonnossa ja kirjastossa. Luen, urheilen, elän ja olen, vaikka ikävä kyllä se juuri tarkottaa sitä, että on vaikea löytää ketään. Päivänsädepyssy olisi kiva tutustua ja kuulla mikä sinusta elämässä muuten on tärkeää.

Mikä saa sinut nauttimaan elämästä. Lähetin sinulle yksityisviestin, Gena. Täällä on yksi uus femme kerhoon; kannatan uusia mahdollisuuksia tutustua naisiin.. En käy juurikaan ulkona, lähes aina pidetty heterona.. Vaikka olen aloitteellinen ei naisen löytäminen ole ihan niin helppoa kun ajatuksena aluksi tuntuukin. Saa nähdä meneekö tähän next 10 vuotta löytää joku.. Täällä myös yksi femmeihin lukeutuva bi: Muissa naisissa pidän kuitenkin aina niistä somista, naisellisista ja suloista tapauksista.

En ole itse luonteeltani mainittavasti miehekäs, mutta en kyllä tosiaan mikään neideinkään. Olen vielä nuori, kohta 20 ja olen miettinyt samaa mitä monet täällä. Missä ihmeessä pääsisi tutustumaan naisellisiin naisista kiinnostuneisiin neitoihin: Onko kellään kokemusta aikaseimmista DTM: Hyppiikö silti paikalle miekkosia vai onko heiltä pääsy illan jotenkin evätty?

Entäs meno noin yleensä? Pitänee vain rohkeasti lähteä mukaan, huhhuh. Täällä myös femmeksi itsensä luokitteleva bi nainen. Älkääs nyt epätoivoon vaipuko, kovastihan minuakin kiinnostaisi oma femme löytää!

Mitäs tämmöinen poikatyttö voisi tehdä teihin tutustuakseen tuolla ulkona? Täällä bi nainen joka on toivonsa melkeen menettänyt. Kaiholla katselen lesbopareja jotka onnellisena kävelee kaduilla vastaan. Haluaisin itselleni ihanaisen kulkemaan kanssani. Minulla on kaksi teinilasta ja kavereina vain heteroita..

Olen tietysti myös ujo: P joten ymmärrätte kai miksi tuntuu niin vaikealta.. Mua viehättää nimenomaan naiselliset naiset.. On ollu fyysisen vetovoiman lisäks romanttisia tunteita paria naista kohtaan, joten en ainakaan mikään trendibisse ole..

Itse taas mietiskelen sellaisia, että mistä löytäis tässä elämäntilanteessa sellaisen ihanan femmen ja tykkäiskö hän puolestaan kun mussa on vähän sekaisin feminiinisyyttä ja maskuliinisuutta..

Myös femmeksi itsensä tunteva bi-nainen. Enpä ole kiinnostunut kimppakivasta tai tee seuranhakua miehen mieliksi. Itsekin olen femmeksi luokiteltava lesboon kallistuva bi-seksuaali en osaa itseäni aivan tarkasti luokitella, mutta myönnettäköön ettei miehen kanssa seurustelu ole minulle vaihtoehto , jolle kelpaisi femme bi-nainen kumppaniksi.

Omalle kohdalle on tosin muutaman kerran osunut trendibisse johon olen jo ehtinyt kunnolla ihastua ennen kuin olen saanut kuulla ettei naisen kanssa seurustelu olekaan tälle ihmiselle vaihtoehto. Olisi siis todella mukava saada, ainakin ystäviksi, aidosti naisista kiinnostuneita bi-seksuaaleja ja lesboja.

Ottakaa rohkeasti minuun yhteyttä! Kaikki viestin tyttömäiset tytöt iällä Pirkanmaalla, kaikki vaan viestiä tulemaan tänne. Olisi kiva kahvitella ja jutella näistä: Täälläkin jokseenkin femmeksi itsensä luokitteleva bi-nainen, ajoittain haastavampaa löytää kontakteja varmaankin tuosta jo mainitustakin syystä ettei heti erotu normiheterosta. Netissäkin profiilista kiinnostuvat pääasiassa miehet vaikka selkeästi kertonut, että etsii naista tai pariskunnat, aika erikoisiakin yhteydenottoja tulee Ja kun ikää on yli 30, niin baareissakin tuntuu näkyvän pääosin vähän nuorempaa porukkaa.

Täällä femme bi, joka tykkää femmeistä. Mutta missä tavata heitä? Miesten kanssa tähän asti vaan ollut, mutta nyt on naiset alkaneet kiinnostaa niin paljon, että haluaisin kovasti tutustua johonkin ihanaan, tummatukkaiseen tyttöön. Itse olen naisellinen nainen joka tykkää pukeutua naisellisesti legginssii, nahkaa, pitsiä, paljastavia toppeja, mustaa, neoo, valkoista, punaista, pinkkii, korkkareita, reisisaappaita, tennareita mutta sujahdan hetkessä kollareihin, nam.

Tykkään naisellisista naisista, en poikamaisista. Omistan pitkän tumman tukan ja haaveilen ihmisestä jolla olisi myös pitkä tukka ja olisi femme. Ite oon bi eikä väliä kumpi toinen on, kunhan tunteilla, toisella ei leikitä. Täällä on myös eräs femme joka pitää enemmän naisellisista naisista kuin poikamaisista. Olen pitänyt itseäni biseksuaalina jo aika pitkään n. Onks qruiserissa ees suomalaisia? Tein sinne käyttäjän joku aika sitten ja se on jotenki kauheen vaikee käyttää tai sit oon vaa niin yksinkertainen.

Qruiser on ihan hyvä vaihtoehto, vaikka se onkin alkuun ihan pirun sekava. Mut sieltä löytää kyllä juttuseuraa.

Monet ettii siellä ihan vaan kavereitakin, mutta myös parisuhdetta ja seksiseuraa. Jonkun verran on häiritseviä feikkiprofiileja, mutta kyllä myös ihan järkeviä ihmisiä.

0 thoughts on “Lesboseksi seuraa vaasa”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *