Nussinta videot vaimolle mustaa miestä

nussinta videot vaimolle mustaa miestä

Yksi kyvasikin yön tapahtumia: Villiä menoa Katinkullassa Siis tosi villiä. Loistorilla loistolounas Airiston Loistokarilla järjestetään nakulounastilaisuus ensi lauantaina kello 13 alkaen ja tilaisuuden kesto kolme tuntia.

Ah ah ah ah ahah ahahah! Ne elukat kohtelivat vaimoani kuin purkaa ja laukesivat vaimooni ainakin 20 kertaa: Ottivatko takaapäin ja montako kerralla? Sulla meni vain neljä vuotta vitsin ymmärtämiseen. Vaimosi on oikea horo! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Minä viiskyppinen nainen ihastuin kahteen mustaan ja paljon nuorempi miesystäväni oli aluksi vastaan. Sanoin mustille et jos haluu minua niin pitää naida mun miestä.

Kaverini ei tiennyt kun mentiin ja homma toimi, otin siltä housut pois ja annoin miesten panna sitä kun katselin. Kumpikin saatiin kahta mustaa. LOL ei sit yhtään kiinnostavampaa tietoa löytyny.

Meillä seksielämä parani kummasti kun vaimo sai kahta mustaa munaa samalla kertaa, löydettiin aivan uutta virtaa keskenämme. Annan mielelläni vaimoni vaikka useammankin musta miehen pantavaksi niin hyvältä se tuntui. Vaikka tämä ketju lievä provo onkin, mutta ajatuksena mahtava! Itseä kiihottaa hulluna ajatus nuorehko vaimo usean ison munan kimpussa, joskus nussiessa kuvittelen että hän on jossain lätkäjengin tai muun ison porukan naitavana, jokainen käy vuorollaan tai yhtäaikaa naimassa aivot pellolle ja jokaisella TOSI iso muna josta normimies voi vain haaveilla.

Eihän tuo tietysti oikeesti ole kovin realistista, mutta fantasiana kyllä. Tai kun joskus harrastetaan sitomista, että hän sitois mut kiinni sekasaunaillan päätteeksi niin etten pääse liikkuu, ja sit kutsuis yllättäen kaikki ventovieraat iso munaiset mieheet nussii aivan mun nenän eteen yhtäaikaa, pari-kolme ukkoo nussis koko ajan joka reikään ja loput kouris tissejä ja persettä ja kuvais ja ottais videoo ja itse ei vois tehä muuta kun kattoo avuttomana vierestä kun vaimo sais kerrankin munaa niin että paikat ois hellänä vielä viikon päästäki.

Sen jälkeen menis vielä uudestaan saunoo ainoana naisena ja jättäis mut kuuntelee miten paneminen jatkuu saunassakin, kun jokainen laukeis vielä uudestaan pilluun ja suuhun ja perseeseen. Lopulta tulis päästää mut kahleista ja pakottais nussimaan spermaa valuvaa pillua.

Voi kuulostaa aika sairaalta mutta minkäs sitä fantasioilleen mahtaa! Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Meillä toteutettiin fantasia ja neljä mieheni kaveria nai minua mieheni kanssa. Olimme olleet tansseissa mieheni ollessa kuljettaja. Kotiin tultuamme lämmitimme saunan ja kaikki saunaan kerralla.

Käyn tiskiltä noutamassa paukun kun huomaan että Tony oli saanut vaimoni kuuntelemaan juttujaan kovinkin tarkasti , vaimoni ei tiedä että itselleni ostamat neljä paukkua olivatkin pommakkia , ja vaimolle olen tuonut aina siiderin tai paukkuja ,Tony otti vain limun. Tony näkyi jo laittaneen kätensä tuttavallisesti vaimoni kädellä mutta toinen oli pöydän alla ilmeisesti vaimoni reidellä samalla kun hän tuijotteli vaimoani suoraan silmiin jutellessaan. Aloin siinä muutaman kierroksen jälkeen näyttelemään hieman humalaista tehden lähtöä huoneeseen.

Meillä oli normi huone mutta Tony oli sviitti missä oli myös sauna ,hän pyysikin meitä käymään siellä hetken päästä katsomassa tiloja. Menimme huoneeseen ja vaimo läksytti minua humalastani sanoen ettemme voi mennä sitä sviittiä katsomaan kun olin tuossa kunnossa.

Menin pitkälleni sänkyyn ja hetken kuluttua olin sammuvinani siihen. Tunsin kuinka vaimo ravistelee ja kuuluu mutisevan kirosanoja poistuen , olin ottanut Tonyn numeron valmiiksi ja kirjoittanut tekstarin että ”soita” ja painoin että lähetä.. Meni pari minuuttia ja ja huoneen puhelin pirisi ja vaimoni vastaa ja kuuluu selittävän tilannetta , ja koittavan selittää ettei voi mutta soittaja ei hellitä ja vaimoni kuuluu sitten sanovan että jos sitten tulee nopeasti vilkaisemaan.

Huomaan peilin kautta kuinka hiukset kammataan ja hieman parfyymiä lisätään , tullaan ravistelemaan minua ja mutta sitten kuuluu toteamus että hyvä. Ovi kollahtaa ja hetken päästä piippaa puhelin.

Hyppään sängystä , kaivan salkusta tarvikkeet ja kytken virtaliitimen seinään. Muutaman sekunnin päästä ruutuun ilmestyy kuva Tonyn sviitistä ja näen kuinka Tony sekoittaa juomat ja vaimoni istuu sohvalla samalla jutellen hieman aran oloisena mutta uteliaana. Yllättäin Tony kysyy vaimoltani että tunnetko monia tummia miehiä johon vaimo sanoo varovasti että yhden tietää töistään muttei tunne.

Tony istahtaa aivan kiinni vaimooni ja kehuu vaimoni ulkomuotoa sanoen että pitää juuri tuollaisesta kypsästä jolla on muodot juuri oikeassa paikoissa , vaimoni onkin tosi näyttävä ja 77 kiloa isoilla mutta tosi kiinteillä rinnoilla varustettu ja mustat pitkät paksut hiukset ja kun ei ole 42 ikävuotensa aikana lapsiakaan tehnyt niin on upeassa kuosissa.

Vaimo onkin selvästi otettu ja Tony lisää höyryä kysymällä ettei noin komeat pystyt rinnat voi olla aidot , ja vaimo tietty alkaa puolustelemaan että varmasti on, ei voi olla Tony höystää englanniksi ja sanoo että hän haluaa nyt kyllä koittaa ja laskee kätensä vaimon rinnoille puristaen kevyesti vaimon hieman väistäessä mutta Tonyn kädet seuraavat ja alkavat puristelemaan hieman taakse nojaavan vaimon rintoja samalla huokaillen ettei tämmösiä voi olla ja että hän haluaa todellakin nähdä ne ja samalla kun toinen käsi hieroo toista rintaa toinen vaivihkaa jo avaa jo paidan nappeja ja hetkessä toinen rinnoista onkin pullautettu ulos liiveistä ja Tonyn huulet ottavan nännin väliinsä.

Kieli alkaa kiertää nännipihaa samalla kun paita on jo alas asti napitettu auki ja rintsikat valautettu rintojen alapuolelle vaimon nojatessa jo sohvan selkänojaan silmät suljettuna huulet raollaan Tony kehuessa kuinka upeat rinnat vaimollani on ja niin kiinteätkin samalla siirtyen suutelemaan huulia käsien vaeltaessa vaimoni vartalolla aukoen hameen vetoketjua joka onkin mallia helppo ja nopea sillä se aukaisee koko hameen yhden sivun alle kahdessa sekunnissa.

Siinä vaimoni makaa vain pienet valkoiset pöksyt jalassa kun lapiomainen suuri käsi sukkeltaa vaimon haaruihin liukuen hieman ylös pujahtaen housujen vyötärönauhan sisään siitä uudelleen haaruihin ilman minkäänlaista vastustelua.

Kameran suuntaus oli tarkkaan mietitty kahden muun kameran lisäksi ne tallentavat koko ajan kolmesta suunnasta ja kuvat ja äänet kertoivat kuinka suuret mustat sormet hierovat vaimoni klitorista osan sormista sukeltaessa selkeästi litisevään pilluun vaimon suusta kuuluvan ininän säestyksellä kun hänen salainen haavensa alkoi toteutua äkistään ilman suurempaa ennakko varoitusta.

Vaimoni vaatteet olivat nyt jo kokonaan kadonneet ja Tonyn housut olivat juuri painumassa kohti nilkkoja samalla kun pää teki rytmikästä liikettä vaimoni Marin jalkovälissä jonka kädet haroivat Tonyn päätä välillä työtäen ,välillä vetäen silmien ollessa kiinni.

Tonyn kädet puristelivat samalla vaimoni ihania munkkeja kielen osuessa niin että Marin selkä ponnahtaa kaarelle sähköiskun kaltaisen mini orgasmin ravistaessa toistuvasti aina hetkittän mutta selkeästi tiheämmin ja pidempään kerta kerralta. Olin Tonylle sanonut että käyttää kumia tosin en muistanut sanoa ettei meillä ole muuta ehkäisyä kun pillerit ei vaimolleni sovi mutta olin nähnyt kuinka hän kondomipaketin sängylle kerran jo laittoikin mutta Marin sätkiessä ne olivat pudonneet sängystä jonnekin ja Tonyn käsi niitä selkeästi hetken haki vaan ei löytänyt.

Tony teki selkeästi päätöksen että kun kerran noin kiimaista huoraa on tarjolla ei aleta kumeja hakeen tai etsimään ,samalla huomaan sivukameran kuvassa kuinka Tonylla on aivan hervoton seisokki ja en ollut usko silmiäni millainen jättiaisa hänellä olikaan , hetken jo kaduin koko juttua ,jos tämä on tälläinen millainen on se toinen? Tony puristelee ja hieroo vaimoani joka puolelta siirtyen niin että pääsee antamaan kieli hoitoa nänneille ja ottamaan lopuksi nännin suuhunsa samalla kun toinen käsi puristelee rintoja toinen käsi ottaa kyrvän varresta runkaten esinahkaa muutamilla pitkillä kiihtyvillä vedoilla samalla kun siirtyy huokailevan vaimoni päälle ja jalkoväliin.

Tony hieroo omenan kokoisella terskalla Marin häppäreitä ja klitorista hitain vedoin ja kuvasta näen kuinka terska alkaa kiiltää vuotavista pillun nesteistä. Tony ottaa parempaa asentoa nousten hieman ylemmäksi kumartuen suutelemaan vaimoani samalla kun lanteet tekevät ensinmäisen hitaan työntöliikkeen ja heti perään toisen , näen vaimoni jäykistyvän ikään kuin koittavan paeta mutta Tony vetää polvia hieman ylös painaen Marin kiljuessassa kyrvän juurta myöten sisään samalla kun Marin jalat sätkivät vimmatusti suu haukkoo kuin kala kuivalla maalla.

Tony odottaa hetken pillun totutellessa isoon mustaan ja aloittaa hyvin rauhallisen edestakaisen liikkeen Marin maatessa silmät ympyriäisinä mustan miehen alkaessa pumpaamaan hitaasti mustalla hervottomalla aisalla edestakaisin paljaan kyrvän venyttäessä pillun aivan äärimmilleen, mutta sitä että kyrvällä ei ollut kondomia vaimoni ei varmaan edes tajunnut kun oli kondomi paketin jo sängyllä nähnyt.

Huolimatta puuttuvasta ehkäisystä tai sen vuoksi vaimoni vartalo alkaa tehdä myötäily liikettä jalkojen kiertyessä mustan lantion ympärille samalla kun siveä vaimoni käskee mustaa kolossia fuck me, fuck me ,fuck me. En ole enää varma mikä on orgasmi mikä muuta nautintoa mutta näyttää vaimolle kaikki kelpaavan.

Noin reilun vartin kovan panon jälkeen näen kuinka Tonyn pallit kiristyvät ja tahti sekoaa hänen painaessa aivan pohjaan Marin nikotellessa jo neljännen orgasmin alkua kun kyrpä suoltaa kuuman tahmean lastin suojaamattomaan pilluun kovan murahduksen ja vaimon jälleen värähdellessä orgasmin kourissa kiljahdusten puuskutusten saattelemana.

Tony huilaa hetken ja nousee vaimon päältä joka on selvästi pölmästynyt että mites näin. Tony ja vaimoni käyvät keskustelua jossa päättävät että Tony ottaa avaimen käy tarkastamassa että nukun vielä ja vaimoni käy siinä välissä suihkussa. Tony vetäisee aamutakin päälleen ja pujahtaa ulos kassi kädessään ja tulee huoneeseemme.

Keskustelemme hetken ja lähetän sovitun toisen tekstarin, Tony pujahtaa takaisin omaan sviittiin asettuen selälleen sänkyyn ja odottaa kyrpä tanakasti seisten kun vaimoni tulee pyyhe hiuksissa suihkusta , todeten että taisi siis nukkua. Tony vinkkaa ja Mari lähestyy häntä lopuksi sängyllä kontaten ja mitä hittoa hän ottaa kyrvän suuhunsa ja alkaa nuolemaan vartta kuin tikkaria kuin olisi aina noin tehnyt.

Hetken päästä näen kuinka Mari ratsastaa kohti auringon nousua mustalla hervottomalla kyrvällä kiljuen niin että tuntuu ääni tulevan seinien läpi , hervottoman orgasmin retkauttaessa hänet hetken päästä vatsalleen Tonyn viereen valkoisen noron valuessa pillusta jälleen.

Mari jää siihen ja näen kuinka Tony poistuu kohti eteistä, palaten melkein heti toisen aivan yön mustan alastoman neekerin kanssa jolla on aivan tajuton hevosen kyrpä.

Mittaa on ainakin reilusti yli 20 cm ja jos mahdollista niin 7 - 8 cm halkaisijaa sillä Tonyllä oli luokaa ainakin sentin halkaisijassa pienempi. Hän on siis Tonyn kaveri Ami.

Nussinta videot vaimolle mustaa miestä -

Ilmaista poroa vanhat mummot tarinat puumat imee siskon paljasta video opiston oppilaat digiviihde ilmaiseksi mies seksi. Nuoret sutjakat venakot suorastaan repivät miehiä mukaan seksiin. Sienna Grace nauttii monsterikyrpää. Vaimon ilme alkoi kuitenkin olla jo sellainen että kaikesta näki että kipu oli jo muuttunut nautinnoksi sillä hymy oli jälleen huulilla ja silmät kiinni Marin hakiessa oikeaa kulmaa jotta kyrvät tuntuisivat mahdollisimman hyvin ja suurina ja kun ne vuoro tahtia soutivat vaimoni sisällä aivan pohjia myöten. Isotissinen sihteeri nussii toimistossa.

Kuuma huora saa monsterikyrpää. Pieni aasian tyttö vs neekeri. Vanha venäjän nainen ja hänen nuorempi naapuri. Tiukka pillu vs massiivinen kyrpä. Massiivinen kulli syvälle vittuun. Massiivinen kyrpä kurkkuun ja anaaliin. Isokullinen Kellan Hartmann panee rajusti naista.

Tiukka pillu saa monsterikyrpää syvälle sisään. Isokullinen neekeri ja aasian huora. Massiivinen kulli vs tiukka pillu. Voit katsoa ilmaisia seksivideoita eri aihealueista ja sivustoista.

Haluamme tarjota sinulle ehdottomasti maan suurimman valikoiman ilmaisia seksivideoita, siksi lisäämmekin joka viikko satoja uusia seksi- ja pornovideoita katsottavaksi ilmaiseksi. Sillä oli muuten paksuin näkemäni vehje, kevyesti reiden paksuinen. Siinä tehtiin kolmestaan töitä, että saatiin kalu mahtumaan. Kyllähän se lopulta sinne meni ja gutaa teki, etenkin kun Siwan kassin kokoiset mustat pallit hakkasivat mun märkää vakoa vasten.

Kyllä on kiva, kun mies tuo duunikaverinsa vaimoansa panemaan. Siinä on vaimon arvostus huipussaan ja kivahan se on duunissa kahvitauolla kerrata illan tapahtumia oikein porukalla. Hahaaaa ihan oikein vaimolle! Hah haa , Jos parisuhde toimii em. Kuinka moni naisista käyttäisi tilaisuutta hyväkseen ja naisi muidenkin kanssa joskus, jos olisi miehensä suostumus? Meillä todellakin liitto toimii ja olen voinut nauttia joskus vierasta kullia. Miksi en ""käyttäisi tilaisuuttani hyväkseni"", kun on siihen lupa.

Vastuullisena tietenkin pitää pitää ehkäisystä huoli siis kumi pakollinen. Nyt kun on mustasta puhe niin kerran olen päässyt sitä kokeilemaan. Naisten illan päätteeksi ""ajauduin"" erään mustan miehen kotiin. Täytyy sanoa, että meno oli melkoista, kun päästiin vauhtiin toki mieheni on yhtä hyvä myös.

Hänellä oli kyllä iso kulli, mutta kesti tovin ennenkuin se seisoi kovana. Sain silloin mahtavan orkun, kun mies painoi pohjaan saakka pitkin työnnöin. Alkuperäinen kysymyshän koski, miten saada kontaktia mustaan kolmantena osapuolena. Kolmannen osapuolen hankkiminen treffipalstoilta on vaikeaa siis sopivan löytäminen , saati sitten, että on jotenkin vähemmistöön kuuluva.

Meillä juttu kävi sattuman kautta niinkuin näyttää useimmilla olleen. Mekin olimme mieheni kanssa matkoilla Espanjassa viime keväänä ja siellä erään diskoillan yön jälkeen menimme meidän huoneistoomme.

Olimme kaikki kolme ensin suihkussa yhtäaikaa, jossa homma lähti käyntiin. Kuitenkin olen sitä mieltä, että jos liikkuu aktiivisesti ulkona ravintoloissa yms. Ei varmaan tarvitse ulkomaanmatkaa heti ostaa. Itsensä toisilla nussittaminenko on avioliiton toimimisen edellytys??? Niinpä niin, on monia mielipiteitä niinkuin pitääkin. Mutta on myös hyviä kokemuksia asiasta, lisää niitäkin.. Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin ja yhteen: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

Ei, luo uusi käyttäjätili. Ne elukat kohtelivat vaimoani kuin purkaa ja laukesivat vaimooni ainakin 20 kertaa: Ottivatko takaapäin ja montako kerralla? Sulla meni vain neljä vuotta vitsin ymmärtämiseen.

Vaimosi on oikea horo! Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minä viiskyppinen nainen ihastuin kahteen mustaan ja paljon nuorempi miesystäväni oli aluksi vastaan. Sanoin mustille et jos haluu minua niin pitää naida mun miestä.

Kaverini ei tiennyt kun mentiin ja homma toimi, otin siltä housut pois ja annoin miesten panna sitä kun katselin. Kumpikin saatiin kahta mustaa. LOL ei sit yhtään kiinnostavampaa tietoa löytyny. Meillä seksielämä parani kummasti kun vaimo sai kahta mustaa munaa samalla kertaa, löydettiin aivan uutta virtaa keskenämme.

Annan mielelläni vaimoni vaikka useammankin musta miehen pantavaksi niin hyvältä se tuntui. Vaikka tämä ketju lievä provo onkin, mutta ajatuksena mahtava! Itseä kiihottaa hulluna ajatus nuorehko vaimo usean ison munan kimpussa, joskus nussiessa kuvittelen että hän on jossain lätkäjengin tai muun ison porukan naitavana, jokainen käy vuorollaan tai yhtäaikaa naimassa aivot pellolle ja jokaisella TOSI iso muna josta normimies voi vain haaveilla.

Eihän tuo tietysti oikeesti ole kovin realistista, mutta fantasiana kyllä. Tai kun joskus harrastetaan sitomista, että hän sitois mut kiinni sekasaunaillan päätteeksi niin etten pääse liikkuu, ja sit kutsuis yllättäen kaikki ventovieraat iso munaiset mieheet nussii aivan mun nenän eteen yhtäaikaa, pari-kolme ukkoo nussis koko ajan joka reikään ja loput kouris tissejä ja persettä ja kuvais ja ottais videoo ja itse ei vois tehä muuta kun kattoo avuttomana vierestä kun vaimo sais kerrankin munaa niin että paikat ois hellänä vielä viikon päästäki.

Sen jälkeen menis vielä uudestaan saunoo ainoana naisena ja jättäis mut kuuntelee miten paneminen jatkuu saunassakin, kun jokainen laukeis vielä uudestaan pilluun ja suuhun ja perseeseen. Lopulta tulis päästää mut kahleista ja pakottais nussimaan spermaa valuvaa pillua.

0 thoughts on “Nussinta videot vaimolle mustaa miestä”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *