Amsterdam huorat seksiseuraa suomesta

amsterdam huorat seksiseuraa suomesta

Kallista se vaan on!! Ite olen käynyt kiertelemässä, mutta en kokeilemassa. En ole touhuun ryhtymassa mutta ihan puhtaasta mielenkiinnosta: Näin siis parhaan tietoni mukaan Punaisten Lyhtyjen alueella eri kaduilla on ns eri kategoriat. Halvimmat hinnat ovat 20 euron luokkaa. Alueelta löytyy myös strippibaareja ja live seksishow-teattereita.

Strippibaariin sisäänpääsy 5 euroa, sylitanssi alkaen 10 euroa. Hotelleita ja hostelleita löytyy alueelta monia. Alueella liikkuu myös laittomia ilotyttöjä kaduilla kuljeskellen, nämä surulliset näyt yleensä veloittavat 10 euroa koko hoito. Asun Amsterdamissa, kaikki tietoni perustuu tyttöjen minulle tekemiin tarjouksiin alueella liikkuessani, itse toiminnoista ei kokemusta. Punaisten lyhtyjen alue on ainut paikka missä olen käynyt damissa kun asuin hollannissa 10 v sitten.

Paikka on sellainen ikkunapaikka. PL- aluella on hostelleja, ite kävin polttelemassa yhen japanilaisen hostelli huoneessa paikassa nimeltä heart of amsterdam joka on hamppu museota vastapäätä, ihan siinä PL-alueen keskellä. Kannattaa varata hostelli netistä etukäteen jos omistat pankkikortin, voi nääs olla kaikki huoneet varattu näin kesällä. No sun pitäisi ostaa joku escortti, kyllähän damissa hotellejakin on netistä vaan googletat saako sinne viedä vieraita.

Tuolta löytyy hyvin infoa: Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Tässä on koko hemmetin euroopan opas maksullisiin naisiin, strippibaareihin,hierontoihin ja gay paikkoihin http: I used to be recommended this blog through my cousin. En ees tienny et Amsterdamissakin on toi Madame Tussauds, todellakin mennään sinne! Saatiin lennot varattua ja pähkäillään vielä muutaman hostellin kanssa: Oon asunu Amsterdamissa viimeset 1,5 vuotta. Kaikki museot varmaan löytyy turistioppaista, mutta Red light districillä kannattaa käydä, samoin Albert Cyupmarktin Markkinoilla ja Museumpleinillä..

Ja kanaaliajelu on kans kiva jos on tarpeeks hyvät ilmat. Kannattaa myös käydä muillakin alueilla, kun vaan noilla pahimmilla turistipaikoilla, siellä se "oikea" Amsterdam aukee paljon paremmin.

Jordaan ja De pijp -nimiset alueet on varsinkin tosi kivoja. Suosittelen myös vuokraamaan pyörät niin ehtii nähdä paremmin kuin kävellen, pyöräily siellä on aivan erilainen kokemus kun suomessa pyöräily! Jos haluaa bilettämään niin kaikki isommat klubit paitsi Escape, hirveä turistirysä on kivoja, esim. Paradiso ja Club air. Itse inhoan noita perusturistibaareja. Vähän pienempiä baareja, joissa on kiva tunnelma on esim. Nojoo enpä nyt keksi muuta mut saa kysyä jos tarvii lisää vinkkejä!

Itse olen täällä töissä: D Mutta joo, Madame Tussaud's on ihan kiva kokemus, joskin hieman arvokas 22e. Damrakilta "pääkatu" löytyy myös esim. Nemo tiedekeskus on kuulemma näkemisen arvoinen, joskaan sinne en ole itse vielä ehtinyt. Kanaaliajelua suosittelen ainakin kivalla ilmalla ja ihan ympäriinsä kävely antaa kivan kuvan kaupungista. Itse tykkään arkkitehtuurista todella paljon ja jo kävelykierros on ihan kokemisen arvoinen!

Anne Frankin talo oli myös ihan kiva kokemus vaikken ollut kirjaakaan lukenut luin sitten ostettuani suomalaisen version museon kaupasta. Toukokuuhun asti on meneillään myös Tutankhamon-näyttely jos muinainen Egypti kiinnostaa. Lisäksi voi tutustua esim. Heinekin valmistukseen, timattimuseoon, pelimuseoon, Amsterdam Dungeoniin, Van Gogh-museoon, valokuvausmuseoon, juutalaisten historian museoon,tatuointimuseoon Tuohon aikaan voisi olla ideaa vierailla Keukenhoffin tulppaanipuutarhallakin, muistaakseni on jo tuolloin auki ja varmasti käynnin arvoinen!

Alkuun meinasin jäädä aina pyörien alle kun ei ole tottunut niin ruuhkaiseen pyöräliikenteeseen tai pyöräkaistoihin. Hienompiakin ravintoloita löytyy toki, esim Rembrandpleinin lähistöltä löytyy Gauchos, jossa oman kokemuksen mukaan on hyvät sapuskat! Niin ja ei se haittaa jos kamera kaulalla punaisten lyhtyjen kadulla kulkee kunhan ei ota kuvia ikkunoista ym.

Itsekin kulkenut järkkärin kanssa, eivät ne horot sentään ikkunoista perään juokse: D Ja nuo parhaat klubit löytyvät vissiinkin Leidsepleiniltä?

Itse en ole tosin käynyt kun kulkuyhteydet kotiin ovat sen verran huonot.. Uuuhhhhh unohdin kokonaan tän keskustelun! Voi taivas, harmi, täällä oliskin ollut asioista tietäviä. Luovuin jo toivosta että kukaan osais kertoa mitään.

Ei olla tosiaan hirveesti ehditty suunnitella kun on ollut opiskelukiireitä ja muita. Ajateltiin jakaa reissu vähän kaupunginosien mukaan, esimerkiks jonain päivänä hyöritään Jordaanin alue läpi ja siellä Anne Frankin talo, toisena päivänä De Pijp -alueella ja niin edelleen.

Entä kannattaako turistina liikkua fillarilla vai julkisilla? Ollaan aika totuttu pyöräilemään ja ainakin joku 30 kilometriä päivässä on vielä helposti mukavuusrajojen sisällä, ja ois muutenkin ihanaa pyöräillä ja nähdä ympäristöä vähän kivemmin ku ratikan kyydissä. Onko julkinen liikenne helppo oppia? Ollaan jaettu museoita silleen "Pakko nähdä" ja "Ois kiva" ja "Ei-niin-pakko".

Kuulostaako teistä hyvältä nää listat, vai korjaisitteko jotain? Ollaanko esimerkiks turhaan haluamassa nähdä joku ei-niin-kiva? D Olis jees nähdä: D Luen jonkun ajan päästä lukemaan ja kirjottaan lisää.

amsterdam huorat seksiseuraa suomesta

Amsterdam huorat seksiseuraa suomesta -

Tosin hotellin valinnassa kannattaa olla tarkka koska kaikki paikat ei oo niin siistejä ja hyvä laatuisia. Joo, tilat varmaan rajoittaa, vaikka onhan tässä maassa vaikka minkä verran myös kaikenlaisia vuokrattavia tiloja. Pimeän tullen Amsterdam heräsi kunnolla eloon ja etenkin meidän jengimme koki Amsterdamin ehdottomana yökaupunkina.

Näistä silloin tällöin maailmalta kuulee vaan enpä ole vielä Suomessa tähän törmännyt! Jäin miettiään, voisiko todellinen tai kuviteltu suomalainen ujous olla syynä moisten puutteeseen? Ehkä meidän ei yksinkertaisesti ajatella olevan sellaista kansaa, jotka kykenisivät istumaan pöydän ääreen juttelemaan niitä näitä runkkaustekniikoista ventovieraiden kanssa.

Tiedä sitten siitä, että olisiko tällaisilla tapahtumilla tosiaan menekkiä meillä pohjolassa Mutta olisi kyllä kivaa, jos joku uskaltautuisi ainakin ajatusta kokeilemaan! Pitäisköhän tämmöstä ehdottaa jollekin liikkeelle,  vaikka just SinCitylle?

Tai oikeastaan olen joskus miettinyt, että olis mahtavaa jäsjestää Suomeen joku sellainen seksipositiivinen tapahtuma, jossa ois erilaisia puhujia, keskusteluja ja työpajoja. Voisi olla hyvä idea ehdottaa moista! Noin muuten suomalaisista tapahtumista ainoa sinnepäin oleva ja nyt mieleeni juolahtava on aikoinani vinkkaama Wonderlust.

Se järjestetään toivottavasti taas tänä vuonna, ja samaten voimme laittaa sormet ristiin, että tällaisia tapahtumia sikiäisi samalla lisääkin!

Joo, tilat varmaan rajoittaa, vaikka onhan tässä maassa vaikka minkä verran myös kaikenlaisia vuokrattavia tiloja. Wonderlust on nimenä tuttu, mutta käytännön kokemusta mulla ei tapahtumasta ole.

Toivoa sopii, että tosiaan järjestettäisiin taas, niin pääsisi osallistumaan! Saksassa on Other Nature -niminen kauppa http: Myös hintataso on vaikuttanut jenkkikauppoihin verrattuna siedettävältä. Vitsi meikällä on kyllä täällä huippulukijat, jotka tietävät vinkata toisilleen ties mistä siististä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Tiedättekö te hyviä, esittelyn arvoisia erotiikkaliikkeitä?

Edellinen juttu Seuraava juttu. D Ai niin, nyt muistan et oon noista ikkunatytöistä kuullutkin joskus: D Tota kamerajuttua en tiennytkään, kiitos. Poikaystävällä on järkkäri kaulalla varmaan suurin osa ajasta niin parempi jättää pois tossa vaiheessa. Ollaan käyty tuolla useempaanki kertaan ja oikeasti tosi kiva paikka: Tosin hotellin valinnassa kannattaa olla tarkka koska kaikki paikat ei oo niin siistejä ja hyvä laatuisia.

Muuten tässä oli tullutkin aikapaljon kaikkia juttuja. Kanavaristeily on tosiaan aika kiva ja samoin se Madame Tussauds vahakabinetti oli kanssa ihan kiva käydä kiertämässä! Ollaan käyty tuolla useempaanki kertaan ja oikeasti tosi kiva paikka Tosin hotellin valinnassa kannattaa olla tarkka koska kaikki paikat ei oo niin siistejä ja hyvä laatuisia.

Ollaan vähän mietitty et majotuttais sittenkin sohvasurffaamalla jos saadaan näin lyhyellä varoajalla paikka: D Mut varmaan hostelliin muutamaks yöks kuitenkin, vaikee löytää riittävän hyvä ja riittävän halpa. En ees tienny et Amsterdamissakin on toi Madame Tussauds, todellakin mennään sinne! Saatiin lennot varattua ja pähkäillään vielä muutaman hostellin kanssa: Oon asunu Amsterdamissa viimeset 1,5 vuotta.

Kaikki museot varmaan löytyy turistioppaista, mutta Red light districillä kannattaa käydä, samoin Albert Cyupmarktin Markkinoilla ja Museumpleinillä.. Ja kanaaliajelu on kans kiva jos on tarpeeks hyvät ilmat.

Kannattaa myös käydä muillakin alueilla, kun vaan noilla pahimmilla turistipaikoilla, siellä se "oikea" Amsterdam aukee paljon paremmin. Jordaan ja De pijp -nimiset alueet on varsinkin tosi kivoja.

Suosittelen myös vuokraamaan pyörät niin ehtii nähdä paremmin kuin kävellen, pyöräily siellä on aivan erilainen kokemus kun suomessa pyöräily! Jos haluaa bilettämään niin kaikki isommat klubit paitsi Escape, hirveä turistirysä on kivoja, esim.

Paradiso ja Club air. Itse inhoan noita perusturistibaareja. Vähän pienempiä baareja, joissa on kiva tunnelma on esim. Nojoo enpä nyt keksi muuta mut saa kysyä jos tarvii lisää vinkkejä! Itse olen täällä töissä: D Mutta joo, Madame Tussaud's on ihan kiva kokemus, joskin hieman arvokas 22e. Damrakilta "pääkatu" löytyy myös esim. Nemo tiedekeskus on kuulemma näkemisen arvoinen, joskaan sinne en ole itse vielä ehtinyt. Kanaaliajelua suosittelen ainakin kivalla ilmalla ja ihan ympäriinsä kävely antaa kivan kuvan kaupungista.

Itse tykkään arkkitehtuurista todella paljon ja jo kävelykierros on ihan kokemisen arvoinen! Anne Frankin talo oli myös ihan kiva kokemus vaikken ollut kirjaakaan lukenut luin sitten ostettuani suomalaisen version museon kaupasta.

Toukokuuhun asti on meneillään myös Tutankhamon-näyttely jos muinainen Egypti kiinnostaa. Lisäksi voi tutustua esim. Heinekin valmistukseen, timattimuseoon, pelimuseoon, Amsterdam Dungeoniin, Van Gogh-museoon, valokuvausmuseoon, juutalaisten historian museoon,tatuointimuseoon Tuohon aikaan voisi olla ideaa vierailla Keukenhoffin tulppaanipuutarhallakin, muistaakseni on jo tuolloin auki ja varmasti käynnin arvoinen!

Alkuun meinasin jäädä aina pyörien alle kun ei ole tottunut niin ruuhkaiseen pyöräliikenteeseen tai pyöräkaistoihin. Hienompiakin ravintoloita löytyy toki, esim Rembrandpleinin lähistöltä löytyy Gauchos, jossa oman kokemuksen mukaan on hyvät sapuskat!

Niin ja ei se haittaa jos kamera kaulalla punaisten lyhtyjen kadulla kulkee kunhan ei ota kuvia ikkunoista ym. Itsekin kulkenut järkkärin kanssa, eivät ne horot sentään ikkunoista perään juokse: D Ja nuo parhaat klubit löytyvät vissiinkin Leidsepleiniltä? Itse en ole tosin käynyt kun kulkuyhteydet kotiin ovat sen verran huonot.. Uuuhhhhh unohdin kokonaan tän keskustelun! Voi taivas, harmi, täällä oliskin ollut asioista tietäviä.

Luovuin jo toivosta että kukaan osais kertoa mitään.

Ja valokuvatahan tuolla ei kuulemma saa, eli ei kannata minkään jättimäisen kameran kanssa mennä sinne heilumaan. Henkilökunnalta saa lisäksi vapaasti kysyä neuvoa ja apua pulmakulmissa. Itse olen täällä töissä: Jordaan ja De pijp -nimiset seksiä netistä panoseuraa on varsinkin tosi kivoja. D Harmittaa ku oon jonku vuoden tilannut Mondoa ja mulla on kivoja artikkeleja vaikka mistä kaupungeista, mut Amsterdamista koko vuoden aikana vaan pikku tekstinpätkä jossa todetaan että arkkitehtuuri on tosi nättiä. Muissakin maissa erotiikkaliikkeissä näytetään järjestettävän säännöllisesti kaikenlaisia tilaisuuksia ja kursseja - miksiköhän Suomesta puuttuu tällainen kokonaan? Seksimuseo oli ainakin käymisen arvoinen ja olishan niitä museoita kiva enempikin kiertää, mutta kieltämättä Dami on omaankin makuun kiehtovampi illalla ja yöllä.

0 thoughts on “Amsterdam huorat seksiseuraa suomesta”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *