Pieniä pilluja erootiset tarinat

Mies ilostui silminnähden ja vetäisi shortsit jalkaansa ja meni saapunutta seuruetta vastaan. Minä kietaisin alastoman vartaloni suojaksi miehen kylpytakin johon olin melkein hukkua.

Veneseurue tuli ylös talolle ja mies esitteli minut saapuneille. Kahdelle miehelle ja kuvankauniille naiselle. Nainen oli pitkä ruskeaverikkö jolla oli huiman korkeat korkokengät, kevyt ja avonainen kesämekko. Kaunotar oli pukeutunut kaikkea muuta kuin purjehdusasuun. Miehet puolestaan olivat tavallisen siistejä ja hyvin toimeentulevien näköisiä. Nainen ei ollut suomalainen, sillä puhe oli pehmeää ja jotenkin viittasi Balttiaan, tai sitten Venäjään.

Virolaista aksentti ei ollut, sillä d: Jotain omituista tapahtui vieraiden saavuttua. Mies jonka kanssa olin rakastellut ja tullut tutuksi muuttui täysin.

Hän unohti minut, viihtyi saapuneiden seurassa, joi viinaa ja rämähteli kovaääniseen nauruun. Samanlaisia olivat saapuneet miehetkin. Nainen oli melkein heti riisunut mekkonsa ja keikisteli nyt pelkissä läpikuultavissa hipstereissä ja rintaliiveissä.

Miehetkin riisuivat paidat ja shortsit ollen pelkissä boksereissa. Omituinen imelä haju ja savu leijaili, jonka arvelin olevan jotain huumetta, -ehkä. Rakastajanikin tuprutteli, vaikka en ollut häntä nähnyt koskaan tupakoivan. Nainen hypähteli sylistä syliin ja kopeloi avoimesti miesten boksereita joka heitä suuresti huvitti. Minä istuin käpertyneenä nojatuolissa ja katselin. Kaikki himo ja halu oli kadonnut, halusin pois. Nousin ja menin makuuhuoneeseen. Puin päälleni ja hiivin ulos talosta, sekä suuntasin tielle joka kauempana kulki.

En tarkalleen tiennyt missä olin, enkä voinut soittamalla pyytää ketään hakemaan minua. Olin ajatellut soittaa siskolleni, mutta minun piti päästä johonkin paikkaan, jonka sitten pystyin vihjeeksi antamaan. Tullessamme aiemmin huvilalle, olin nähnyt kaupan isommalta tieltä kääntyessämme ja arvelin sen olevan tarpeeksi hyvän vihjeen hakijalle. Kaivoin pussukastani puhelimen ja soitin sisarelleni.

Olin oppinut luottamaan häneen ja saavani aina apua kun sitä tarvitsin. Turvallinen ja kiltti isosisko, minua 12 vuotta vanhempi. Itse taisin olla semmoinen iltatähti ja viimeisten puserrusten tulos. Puhelin hälytti ja hälytti, ja vihdoin sisko vastasi: Olen Sipoossa jossain enkä pääse täältä kotiin. Mä olen nyt tässä yhden kaupan pihalla jonka nimi Mä en ole kotona. Me ollaan Timpan kanssa nyt Tampereella.

Mitä sä nyt oot taas tehnyt? Et sä ikinä opi mitään. Voi paska, onko sulla kaikki kunnossa? Mä olen vaan jäänyt nyt kelkasta ja haluun kotiin. Tai kai se on, eihän kellokaan ole paljon mitään, taitaa nukkua vielä. Se voi ottaa meidän auton, sillä me tultiin tänne junalla. Sanot vaan sille, että minä lupasin sen auton.

Kyllä se avaimet tietää. Voi taivas sun kanssas. Oletko nyt varmaan kunnossa? Mä soitan Santulle ja kiitos sulle. Santun isä Marin kummi ja äiti minun kummi. Puhelin hälytti kaksi kertaa: Olen täällä Sipoossa yhden kaupan pihalla. Voisitko tulla hakemaan mut? Mari lupasi, että voit ottaa heidän auton ja tulla jos vaan kerkiät. Ei täältä Laajasalosta mene sinne kuin minsaa. Santtu oli meidän kummiemme ainoa poika ja muita lapsia ei heillä ollutkaan.

Olin jo Santun syntymästä lähtien hoitanut häntä aina kun vaan oli apuni ollut tarpeen. Muistelin miten jo hiukan vanhempina olimme Santun kanssa, minä jotain vuotias ja Santtu 10 , kahdestaan saunassa.

Silloin huomasin hänen kiinnostuneen vartalostani. Näin miten rinnat ja vatsanaluseni olivat vilkkaan pojan katseen vangitsijoina. Pieni pojanpippeli oli terhakkaasti vaakatasossa. Minä en asiasta välittänyt ja yritin olla huomaamatta koko asiaa. Kuitenkin asia jotenkin kutkutti minuakin. Sylissäni tuntui pieni kuumotus ja tunsin miten kostuin hieman.

Nännit kovenivat ja herkistyivät. Käteni kävivät rauhattomasti rinnoilla ja hipelöivät ohimennen häpykummun karvoitusta. Pesin itseni normaalisti ja autoin myös Santtua pesutouhuissa. Huuhtelin hänen hiuksensa ja pesin selän ja hieroin pesusienellä pojan puhtaaksi. En voinut olla vilkuilematta pippeliä joka saippuavaahdon alta kurkisteli.

Santtu oli nykyään miehen oloinen kahdeksantoistavuotias lukiolainen. Olin seurannut hänen kasvamistaan ja muutostaan aikuiseksi. Yhteiset saunareissut olivat jääneet hänen ollessa neljäntoista ja kämmenkuppien ollessa koko ajan miehisyyden peittona. Minä olin silloin jo ehtinyt olla monen pojan ja miehen kanssa.

Olinhan Santtua kahdeksan vuotta vanhempi. Mutta nyt kaupan rapuilla odotellessani Santtua ajatukseni pyöri vaan hänessä ja tunsin itseni kiihottuneeksi. Epämielyttävä päivä oli painumassa unohduksiin ja toivon mukaan ikuisiksi ajoiksi.

Tuttu Toyota kaarsi kaupan pihaan ja etuovi aukesi kohdallani. Eikö sulla ole mitään muuta tavaraa kuin tuo kassi? Vienkö sut kotiin vai mihin? Mä olen ihan yksin himassa. Mutsi ja faija on myös siellä Turussa, eiku Tampereella, ja ne tulee vasta ylihuomenna kotiin. No jos mä tulisin teille. Ei minulla ole muutakaan tekemistä. Mä menen sitten yöksi Marille, siellähän on ihan tyhjää myös.

En ajatellut Santtua korvikkeeksi, mutta halusin olla jonkun lähellä tai ihan luona vaan. Halusin puhua ja rentoutua. Puhelin laukussani soitti tuttua säveltä ja näin Marin soittavan. Ajattelin hiukan rauhoittua siellä ja lähteä huomenna sitten kotiin.

Onko sulla nyt varmaan kaikki hyvin? Maksat pensat sitten kanssa," se oli siskoa se. Santtu pysäytti auton Marin pihalla autotallin eteen.

Nousin pois ja kävin kääntämässä kippioven ylös. Santun ajettua Toyotan sisään hän ulos tullessaan veti oven alas ja menimme yhdessä sisään. Heitin kassin naulakon alle ja rojahdin eteisessä olevaan selkänojalliseen tuoliin. Pistänkö mä siellä saunan päälle? Mä olen saunonut ihan tarpeeksi. Se saa nyt riittää, mutta suihkussa käyn. Menin kummilassa saunatilan suihkuun, sillä halusin pestä pois kaiken, vähäisimmänkin hajun siitä miehestä, joka oli minua nainut viimeaikoina.

Halusin pestä pois ne kuivuneet pimppimehujeni raidat rintojen välistä ja vatsalta, joita mies aina minuun halusi piirtää.

Halusin huuhdella pois kaiken, koko viikon juhannuksesta lähtien. Seisoin kuuman veden alla ja annoin veden virrata hiuksista alas yli koko vartalon. Pesin salaisimmat paikat ja tunnustelin häpyhuulia. Miten ne olivat niin turvonneet ja odottavat? Syke sisälläni tuntui ihanalle ja rintoja kihelmöi. Tulin pois saunatilasta keittiöön kietoutuneena isoon pyyhkeeseen. En viitsisi enää alkaa pukemaan mitään päälleni, ja puhtaat jäikin kassiin sinne Marin eteiseen" " Odota, on se ylhäällä.

Menin saunan pukuhuoneen puolelle ja puin sen päälleni. Se oli iso, löysä paita. Helma ylettyi puolireiteen ja hiha-aukot olivat valtavan kokoiset. En pukenut paidan alle mitään, vaan olin niinsanotusti ihan paitasillani. Nostelin käsiäni peilin edessä ja katsoin mitä hiha-aukoista näkyi. Sieltä näkyi kokonainen rinta ja jos nostin käsiä kohti kattoa, niin helma nousi paljastaen puolikkaat pakarat ja alta vilahti myös häpykummun pieni karvakolmio.

Pitikin olla päivänmittaan hieman varovainen liikkeissään, tuumin. Istuimme olohuoneessa kaselemassa telkkaria. Iso ovi oli auki puutarhaan ja vielä kuului linnunlaulua puista.

Mutta eihän tähän aikaan kesästä aurinko ollutkaan kuin aivan hetken pimennossa. Santtukin oli vaihtanut kevyempää päälleen. Jalassa oli urheiluhousut ja ylävartaloa verhosi kapeaolkaiminen paita. Istuin jalat allani kippurassa ja harjasin hiuksiani. Santtu istui nojatuolissa jalka heitettynä käsinojan päälle. Tunsin jälleen hänen katseensa itsessäni, kuten silloin hänen pikkupoika-aikaan saunareisuillamme. Tiesin, että hiha-aukosta avautui suora näköyhteys rinnoilleni, mutta olin kuin en sitä olisi edes tiedostanut.

Rintojen nännit tunsin kovenneen ja sojottavan uhmakkaasti. Paidan helma oli noussut syliini, mutta sen ajattelin vielä kuitenkin peittävän paikkani. Vilkuilin Santtua hiusteni läpi ja huomasin lahkeesta pilkistävän kappaleen kivespussia ja kullin vartta. Hänellä oli näköjään semmoiset housut, jossa ei sitä verkkoa ollut joka kalleuksia kannatteli. Kalun varsi oli tukeva ja siitä arvasin sen olevan kovana. Pudotin hiusharjan lattialle ja kumarruin yli käsinojan sitä poimimaan.

Tiesin nyt härnääväni Santtua, sillä kumartuessa sivulle paljastui paljaat pakarani. Santun suunnalta kuului aavistuksenomainen huokaus. Olethan sinä sen niin monta kertaa nähnyt ja minä sinun," naureskelin ja jatkoin hiusten harjaamista. Hämmennyin hieman ja ajattelin, etten tuommoista ala kertomaan, mutta tuli sitten mieleen, ettei siinä mitään pahaa ole jos totuuden kertoo.

Ja onhan Santtu melkein aikuinen ja mistä minä tiedän miten kokenut hän on. Kolmen kanssa ja yhden aika useestikin. Silloin kun minä olin seitsemäntoista ja vähän päälle, niin seurustelin yhden pojan kanssa aika pitkään.

Me kyllä tehtiin sitä usein. Mutta sitten tuli loppu ja olen ollut tämmöinen juksattava nainen jo kohta kymmenen vuotta.

Siitä näki myös naapuriin, Marin kotipihalle. Pelästyin aivan suunnattomasti, koska se vihlaisi todella inhottavasti ja vertakin tuli suhteellisen paljon tahraten sänkyvaatteeni punaisiin läikkiin. Olin aivan varma, että nyt olin rikkonut pimpsani, joten muutamaan viikkoon en uskaltanut siihen suuntaan edes vilkaista. Aamuisin tosin tarkastin lakanat, ettei vain verta olisi alkanut uudestaan vuotaa, mutta sain huokaista helpotuksesta: Muutaman viikon selibaatin jälkeen alkoivat sormeni taas viihtyä alapäässäni.

Lopulta uskaltauduin työntämään niitä taas pimperooni ja muistan elävästi sen riemukkaan hetken, kun tajusin, ettei pimppini ollutkaan revennyt rikki, vaan nyt sinne mahtui jo useampi sormi kerrallaan ja niitä pystyi työntämään syvemmälle kuin ennen! Tästä seurasi sellainen sormetusmaratoni, että unohdin jopa miehetkin hetkeksi, mutta vain hetkeksi. Heti kun silmä vältti, olin housut nilkoissa tai hame korvissa ottamassa itseäni ties missä asennossa tai paikassa.

Tosin orgasmeja en silloinkaan vielä saanut, mutta tunne sisälläni oli valtavan hyvä! Kurkottelin usein katselemaan, kuinka syljellä liukastamaani paljaaseen vakoon upposi yhä suurempia, kotoa löytämiäni tylppäpäisiä esineitä. Kuinka ne riettaan rytmikkäästi upposivat sisääni levittäen pienen pimpsani tiukasti pingoittuneeksi, kuperaksi kummuksi niiden ympärille.

Jossain välissä muistinkin taas korttelimme läheisyydessä asustelevat miehet ja pojat. Päivystin talomme portilla kuin likainen pieni lutka luoden miehille kutsuvia katseita ja tehden juttusille päästyäni yhä vain suorempia ehdotuksia. Haaremini pysyi kuitenkin lähes ennallaan, koska joitain miehiä muutti pois tai sitten he kiinnijäämisen pelossa välttelivät seuraani.

Tämä ei minua haitannut, koska aina löysin jostain uusia, yhä mielenkiintoisempia tuttavuuksia. Yksi tuttavuuksista oli todella vanha herrasmies, joka asui vastapäisessä talossa. Kauko oli entinen kansakoulun opettaja, joka oli ollut leskenä jo kymmeniä vuosia.

Minä sain kutsua häntä etunimellä, mutta hän teititteli minua kuin parempaakin prinsessaa. Tuo suhde oli hyvin erilainen kuin muiden miesten kanssa. Hän ei runkkinut eikä kosketellut minua. Ei koskaan ollut edes alasti tai puolipukeissa! Sain häneltä jo heti ensikerralla lahjaksi huulipunan, jota osaamattoman tuhruisesti levittelin pienille huulilleni.

Sitten riisuin vaatteeni antaen hänelle jalastani riisumani alushousuni ja kävin hänen sängylleen leidimäisesti makailemaan. Hän palveli minua kohteliaasti täyttäen pienimmätkin toiveeni, nuuhkien aina silloin tällöin likaisten nimettömien suloista tuoksua…. Tunsin olevani todella haluttua seuraa tämän tietyn miesporukan keskuudessa, eikä heidän intoa ainakaan laimentanut yhtään se, että nännini olivat kuin huomaamatta alkaneet kehittyä.

Iltaisin katselin itseäni peilistä: Vaaleat, pitkät hiukset valuivat alas olkapäilleni. Vaalea, laiha, täysin rinnaton pikkutytön vartalo. Nuo omituisen isoiksi turvonneet, hailakan vaaleanpunaiset nännit hallitsivat häiritsevästi kuvajaistani.

Vatsani oli litteä, jonka alapuolelta työntyi vahvasti eteenpäin pullottaen karvaton häpykumpu, joka loppui siron viivan halkaistessa sen kahteen symmetriseen osaan, jotka puolestaan sukelsivat karvattoman sileinä hoikkien reisieni väliin.

Reiteni olivat hyvin laihat, joten jalkani näyttivät enemmänkin pitkiltä tikuilta. Usein yritin tarkastella peppuanikin: Talvi oli mennyt menojaan ja huomaamattani kevätkin läheni loppuaan. Nyt oli aika jättää kaupungin minulle jo hyvin vilkkaaksi käynyt seuraelämä muutamaksi kuukaudeksi taakse. Isäni saattaessa palasin isovanhempieni maatilalle kesänviettoon. Heti ensisilmäyksellä huomasin osan vanhoista työmiehistä jälleen vaihtuneen, mutta osa oli vanhoja tuttujani.

Hyvin nopeassa temmossa se heille selvisikin. Nyt vain käyttäydyin edelliskesää viettelevämmin. Ennen olin odottanut, että kuka mahtaisi tulla luokseni kiireisin askelin, tarttuisi käteeni ja puolijuoksulla taluttaisi minut milloin minnekin jännittävään piiloon.

Nyt toimin aivan toisin: Sitten kävelin määrätietoisesti valitsemani miehen läheisyyteen ja kun sain puoleeni hyväntuulisen katseen, nostin hameeni helmaa paljastaen valkoisen, pienen pyllyni vinkiksi, että navetan ylisillä olisi taas runkkuhetkiä tarjolla….

Siellä sitten käärin mekkoni niin ylös, että mies pystyi seisaaltaan runkkimaan edessäni katsellen samalla lähietäisyydeltä sormieni uppoamista sisälleni. Usein he halusivat samalla myös sormettaa pimppiäni, mutta uskalsivat työntää kerralla vain yhtä sormea sisääni, joka sekin tuntui taivaalliselta nautinnolta.

Maalla opin arvostamaan jo hieman kehittyineitä nännejäni, koska huomasin niiden herättävän suurta kiinnostusta miehissä. Olin alkanut nauttia, kun kiimaiset, parransängen ympäröimät huulet imivät orastavia ketunneniäni. Kaikki tuntui jatkuvan vanhalla mallilla. Koskettelut ja leikit jatkuivat meidän välillämme. Mummoni sormetti minua ja minä häntä usein iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Miehet eivät vieläkään uskaltaneet työntää sisääni kovia kyrpiään ja edelliskesän tavoin Kalevi oli toimissaan kanssani kaikkein rohkein.

Itse asiassa Kalevista oli muodostunut minulle lempileikkikaverini, joka lähes poikkeuksetta riisui itsensä täysin alasti. Usein hän nosti minut istumaan vatsallaan lepäävän kovan kullinsa päälle, jossa aloin pyöritellä lantiotani. Suuri kyrvän varsi halkoi pienen pilluni kostunutta vakoa hurjalla kiihkolla ja painautuminen tiukasti sitä vasten alkoi tuottaa yhä suurempaa nautintoa minulle. Orgasmin tullessa hän kietoi minut tiukasti karvaista rintaansa vasten ja tulikuumat suihkut roiskusivat tiukasti yhteenpuristuneiden vatsojemme väliin tahrien meidät molemmat tuolla niin ihanan liukkaalla hunajalla.

Suru-uutinen keskeytti kesänviettoni ikävästi. Mummoni sisko oli kuollut pitkäaikaisen sairauden johdosta ja mummoni joutui lähtemään kauas toiselle paikkakunnalle. Minua hän ei voinut ottaa mukaansa, joten ensin kuvittelin, että nyt vasta alkaisikin tapahtua! Mummoni kuitenkin kertoi minulle, ettei voisi jättää minua myöskään miesten kanssa tilalle, koska oli hyvinkin tietoinen siitä, mitä navetan ylisillä, katseilta piilossa tapahtui.

Hän otti isääni yhteyttä ja saikin sovittua, että tämä tulisi noutamaan minut joksikin aikaa takaisin kaupunkiin. Aikataulut eivät vain oikein sopineet yhteen, joten mielessäni välähti vielä toivon kipinä. Mummin lähdettyä viettäisin vielä yhden yön maalla, ennen kuin isäni noutaisi minut… Turhaa oli haaveilu!

Mummoni oli viisas nainen, joka kyllä arvasi riettaat ajatukseni pienessä mielessäni ja määräsikin minut yöksi nukkumaan vaarini huoneeseen.

Ei sillä, etten pitänyt vaaristani, joka oli kaikin puolin jämpti mies mutta varsin juro, niin käytökseltään kuin ulkoisestikin.

Hän oli hyvin vähäsanainen ja puhui työmiehille ainoastaan tarvittavat ohjeet. Mummoni kanssa hän ei juuri puhunut ja ainoat hymyt hänen kasvoillaan olivat suunnattuja minulle, kun keinutuolissa joskus iltaa istuimme. Vartaloltaan vaarini oli lyhyt, mutta ikäisekseen hyvin lihaksikas. Vatsaa hänellä ei ollut ja auringossa ruskettuneet kasvot olivat hyvin ahavoituneet ja raskasta maalaiselämää nähneet. Päivisin vaaria ei askareiltaan paljoakaan näkynyt ja iltaisin hän palasi töistään usein niin myöhään, että olin jo makuukammarissa teeskentelemässä syvässä unessa nukkuvaa tyttöä.

Huvittavinta oli, että hän oli yksi niistä tilan harvoista miehistä, joita en ollut koskaan nähnyt alasti. Huvittavaa oli myös se, että hän oli tilan ainoa mies, joka ei koskaan minun aikanani ollut käynyt mummoni tavaralla. Tästä olin tehnyt jo omia lapsellisia johtopäätöksiäni, joten tuleva yö kismitti minua jo valmiiksi. Tuli ilta ja kävin pikaisesti pesytymässä. Kuumassa saunassa lotrailin kiukuissani enemmän kuin ennen, koska mummoni kielsi yleensä kaivosta kannetun veden turhan tuhlaamisen.

Puin valkoisen pitkän yöpaidan päälleni ja menin vaarini kammariin. Epäilin, että nyt tulisi pitkästä aikaa tylsin yö maalla ja painoin silmäni kiinni. Nukahdin jo ennen kuin vaarini palasi saunasta. Niin kummallista, kiihottavaa ja todentuntuista, että muistan unen varsin tarkasti vielä nykyisinkin: Hänen auki levittyneestä vitusta alkoi työntyä ulos pitkä miehen kyrpä, jonka päästä valui paksuna virtana valkoista runkkia.

Se näytti tavallaan siltä kuin joku olisi nussinut häntä sisältä päin saaden jatkuvaa, loppumatonta orgasmia. Tuo kalu teki samanlaista, rauhallista edestakaista liikettä, vaikka mummoni makasi täysin aloillaan ainoastaan kiimaisena vikisten.

Mummini oli levittänyt kätensä sängylle levälleen ja suurista rinnoista purskui maitoa yhtenä suihkuna lähes kattoon saakka. Hän käänsi minut tuttuun lusikka-asentoon. Silloin tuo mummoni sisältä työntyvä kyrpä kiemurteli jalkoväliini kuin käärme ja upposi valuvaan, pieneen pimppiini yhä uudestaan ja uudestaan, yhä syvemmälle, syvemmälle sisääni….

Heräsin säpsähtäen unesta, hengästyneenä kiihkosta. Ihoni oli yöpaidan alla nihkeän hikinen ja tunsin, kuinka pimpistäni oli valunut liukasta mahlaa laihoille reisilleni valtavat määrät. Reiteni tuntuivat limaisilta niljahdellessaan toisiaan vasten. Allani oleva patjakin tuntui saaneen kosteutta ja kauhuissani mietiskelin, että olinko pissanut vahingossa vaarini sänkyyn.

Työnsin peppuani varovasti taaksepäin, kun tunsin vaarini makaavan takanani. Pelästyin entistä enemmän, josko vaarini olisi tajunnut nautinnollisen uneni, mutta hänen hengityksestään päättelin, että hän saattoi hyvinkin nukkua.

Vedin peppuni hitaasti pois vaarini vierestä. Salaa yritin kurkoittaa selkäni takana makaavaa vaaria kädelläni arvioidakseni hänen nukkuma-asentonsa. Tunsin karhean kankaan päältä vatsan lihakset ja päättelin hänen makaavan selällään. Vaivihkaa käännyin ympäri ja siinä se nyt sitten oli: Silmäni nauliintuivat saman tien punottavaan, suippoon terskaan. Se koristi ohuehkon kyrvän päätä housun kauluksen välistä ulos pullahtaneena.

Äskeisen unen nostattama kuumotus poltti pientä pilluani kuumeen lailla, enkä voinut olla ihailematta salaa vaarini kalua. Näkikö vaarinikin samaa unta? Nostin varovasti yöpaitani helmaa alkaen määrätietoiseti kosketella kiihotuksesta turvonnutta häpyäni. Karvaton pimppani tuntui valtavan liukkaalta sen huokuessa kuumaa lämpöä pienille sormilleni.

Jatkoin runkkaamista tuijottaen samalla tuota suhteellisen jäntevän näköistä kyrpää. Heräisikö vaarini siihen vai pystyisinkö edes silittämään tuota hiukan salaa?

Hengitykseni takerteli kurkussani, kun pieni käteni alkoi lähestyä hiljaa vaarini etumusta. Sormeni olivat pysähtyneet jännityksen lamauttamina sisälle kuumuuteeni ja mahlavirtani vuoti purona liukastaen pienen pyllyvakoni. Seurasin lähes hengittämättä vaarini kasvoja viimeisellä kurotuksellani—ja sitten se tuntui kädessäni. Sileän kullin varsi oli kuuma ja hieman niljakas.

Painoin käteni vasten sen pyöreää terskaa, joka tuntui sykkivän hieman. Vaarini hengitys oli muuttunut hieman tiheämmäksi ja kuulin, kuinka hän nielaisi hiljaa käteni painaessa nuppia hänen vatsaansa vasten.

Uskaltaisinko runkkia edes vähän? Vain kaksi pientä pumppausta…. Sormeni kietoutuivat hellästi selvästi kovettuneen kalun varteen. Sen juuresta löysin löysempää nahkaa, jota aloin liikutella varovasti edestakaisin. Pumppasin muutamia kertoja ja kuuntelin vaarini hengitystä. Sormeni alkoivat jälleen liukua syvällä sisälläni ja tilanteen käsinkosketeltava jännitys alkoi laueta jo hieman. Tuntui ihanalta… Niin ihanalta, että nautinnossani jatkoin vaarini runkkimista unohtaen tarkkailla hänen kasvojaan ja hengitystä.

Vaarini nosti päätään hieman ylöspäin. Vilkaisin peloissani hänen kasvojaan: Olin jo vetämässä häpeillen kättäni pois kalulta, kun hän sanoi hiljaisella äänellä: Vedin limaiset sormet ulos pimpistäni siirtäen ne housun etumukselle, laskien niitä alemmaksi. Toinen käteni runkkasi samalla housunkauluksen puristuksesta ponnahtaen vapautunutta vanhan miehen kalua. Keskeytin runkkimisen hetkeksi saadakseni vedettyä housut kokonaan hänen jalastaan.

Hän taivutti selkäänsä hieman kaarelle auttaakseen minua toimissani ja kerraston alaosa liukui helposti pois hänen päältään. Vaarini ei ollut kovinkaan karvainen mies. Ainoastaan vahvojen reisien välissä oli pitkäkarvainen tuuhea pusikko, josta ohut, hieman lyhyehkö kulli kurkotti päätään urhoollisena ylöspäin.

Pieniä pilluja erootiset tarinat -

Olet varmaan kovastikin harjoitellut sen tyttöystäväsi kanssa? Tagit irstasta seksiä isovanhemman kanssa Kiimainen vaari mummo neitsyt neitsytpillu nuori tyttö Paha pappa estonia escort pornhub massage videos pilluun sisään sukulaistarinat sukurutsaus vaari Vaarin tyttö. Vaarini nosti päätään hieman ylöspäin. Viikko sitten olin tavannut miehen juhannusjuhlassa. By mies ja nainen sängyssä gay live chat5 years ago Kauniit naiset Tampere Tampere sex work paras pimppi Vanhemmat, sekä miehet kuin sallitaan sex work tampere vittumainen juodaan porno Mustaa pimppiä pimppiä kehiin sitä pillua ilmaiset chatti kajaani saksalaista aikuisviihdettä pieniä pilluja erootiset tarinat kosmetologi. Salaa yritin kurkoittaa selkäni takana makaavaa vaaria kädelläni arvioidakseni hänen nukkuma-asentonsa.

Your email address will not be published. Skip to content suomi seksi pillu porno video filmi. Posliini pimppi xxx suomi porno Hairy pussy sex pics suomi pornovideot Ylilauta keskipohjanmaa pillu kuvia isoja sexi homot ja vaippa piirretyt pilakuvat parhaat esileikit you tupe teinien sexsi naistenkanssa ilmaista pillua ilmaiset seksivideot pillua puhelimeen ilmaisia amatööri suomi syväkurkku ratkojat kalvon puhkaisu finnien puhkaisu kullilla kiira korpi saunomassa filmit.

Sihteeriopist oulu isot rinnat esillä nuorta poikaa video pienet tissit ilmaiset sihteerit seksikkäät naiset. Seksiä jossa koira panee miestä. Tuominen kuusamo Pillu elävä. Hieronta jalasjärvi myytävät granny masturbointivideot pimppiä videot. Seksitarinat eläimet sex sari naisen pillu suuri kalu kulli novelli suomeksi. Koska ovulaatio kuukautiskierto hormonit cialis x hamster mies ja pallit shemail joensuu neekeri seksi chat ilmainen viro porn lauta kiinnostaa pano lothar ja äiti videoita mummua porno naisen sukupuolielimet kuvia ilmaista pillua pikkupojat nussivat video.

Seksitreffit hieronta thai hieronta joensuu Anall massage www sex Posliini pimppi xxx suomi porno Ilmaista seksikamera sexi taivas pussyseksi tumblr. Kiveksien nulenta porno videot juutuup nainen seksi tarjonta seksi fideot viruksettomat aikuisviihdesivut sastamala seksiseuraa joensuu porno romanttiset teiniseksivideot ilmaiset seksivideot joulupukki fetish nailonsukka porno omakuva sini suomalainen teini masturboi anopin reisille siemensyöksy video mr lothar panee norsun kulli vaimoani nussi tasuta sex video.

Kiinalaiset sex xxx pillu tumbrl kääpiön raiskaus porn. Aikuisviihde Suomi seksi seuraa seksi raisio thaimaa turisti porno video suomalainen pornovideo vanha nainen lesbo hieroo sexilelut itsetehdyt sexilelut seksi movies. Pimppi tupee pimppi synnytys. Kuulin heidän kuiskeensa ja silloin tajusin: Jatkoimme mummoni kanssa yhteisiä leikkejämme läpi loppukesän. Iltaisin kömmin kiltisti sänkyyn.

Aloin miltei heti esittää nukkuvaa. Todellisuudessa odottelin kuitenkin hereillä, sydän innosta pamppailen, kuka miehistä milloinkin saapuisi illan hämärtyessä mummoni peiton alle vieraisille. Olin pistänyt merkille, että miltei kaikki muut talossa majailleet miehet, paitsi vaarini, harrastivat mummoni kanssa vuorollaan kiihkeää ja hyvinkin irstasta seksiä.

Minulle kävi myös selväksi kuunnellessani salaa heidän öisiä, kuiskaten käytyjä keskusteluja, että mummoni ainoana ehtona pillun tarjoamiseen miehille oli, etteivät nämä yrittäisi työntää kalujaan MINUN sisääni MISSÄÄN. Ja miehet tottelivat mummoani ehdottoman lojaalisti. Vaikka kuinka hame korvissa rukoilin edessäni runkkivaa työmiestä painamaan sitä edes vähän sisääni, he joko kieltäytyivät tai sanattomasti jatkoivat runkkimisen loppuun. Näin tapahtui, vaikka useaan otteeseen heille yritin uskotella, että osaisin pitää sen kyllä visusti salaisuutenani.

Mummoni tarjoama pimppa tuntui kuitenkin olevan miehille asia, jota he eivät halunneet mitenkään vaarantaa, joten tuona kesänä sain tyytyä vain nautiskeluun mummoni pikkusormen tai valtavien, maitoa tirskuvien nännien vieraillessa vaossani. Onnellinen ja tyytyväinen olin tosin jo siitäkin, mutta kauhukseni huomasin kesän jo lähestyvän loppuaan! Tämä tarkoitti muuttoa mummoni ja kiimaisten miesten luota takaisin tylsään kaupunkiin.

Isäni noutaessa minua kotiin, olin päätökseni jo tehnyt: Suunnitelmani kaupungissa onnistuikin yllättävän helposti.

Tein avoimia, suhteellisen suoriakin ehdotuksia tutuille ja puolitutuille vanhemmille miehille. Toki yritin saada leikkeihini mukaan myös korttelissamme asuvia poikia ja pian löysinkin itseni taas jännittävistä tilanteista: Samana iltana saatoin jo makailla samaisessa varastossa itseäni muutaman vuoden vanhemman naapurin pojan päällä asennossa opettaen poikaa runkkimaan.

Monelle pojalle olin se tuhma naapurintyttö, joka ensimmäisenä antoi kosketella vakoaan ja monille myös ensimmäinen, joka kertoi ensikerran runkista…. Vanhemmille miehille olin hieman pikkuvanha ja aina saadessani heidän seuraa vannotin heille, ettei puhuta asioista kenellekään. En koskaan kuitenkaan uskaltanut tehdä aivan suoria ehdotuksia, vaan vein juttuni kierrellen tai kaarrellen kohti itse asiaa.

Näin pystyin seurailemaan heidän reaktioitaan. Jos miestä ei alkuunkaan kiinnostanut höpöttelyni ja lapselliset jaaritteluni, jätin asian siihen, koska pelkäsin isäni saavan kuulla touhuistani jostain suunnalta.

Jälkeenpäin ajatellen sain yllättävän paljon vanhempia miehiä puhuttua mukaan leikkeihini ja pian pyöritin jo paljaan posliinipimppini ympärillä samanlaista haaremia kuin kesäisin maalla. Tuskaisinta itselleni oli alapääni ahtaus tai paremminkin se, etteivät aikuiset miehet uskaltaneet työntää kalujaan sisääni, koska tietenkin pelkäsivät satuttavansa minua.

Usein omissa oloissani yritin sovitella sisääni toinen toistaan isompia esineitä, koska kuvittelin pimppini näin venyvän paremmin nussittavaksi. Tuohon aikaan en ollut kuullutkaan immenkalvoista ja eräänä iltana onnistuinkin sen sitten vahingossa itseltäni puhkaisemaan työntäessäni useampaa sormea väkisin sisääni. Pelästyin aivan suunnattomasti, koska se vihlaisi todella inhottavasti ja vertakin tuli suhteellisen paljon tahraten sänkyvaatteeni punaisiin läikkiin.

Olin aivan varma, että nyt olin rikkonut pimpsani, joten muutamaan viikkoon en uskaltanut siihen suuntaan edes vilkaista. Aamuisin tosin tarkastin lakanat, ettei vain verta olisi alkanut uudestaan vuotaa, mutta sain huokaista helpotuksesta: Muutaman viikon selibaatin jälkeen alkoivat sormeni taas viihtyä alapäässäni. Lopulta uskaltauduin työntämään niitä taas pimperooni ja muistan elävästi sen riemukkaan hetken, kun tajusin, ettei pimppini ollutkaan revennyt rikki, vaan nyt sinne mahtui jo useampi sormi kerrallaan ja niitä pystyi työntämään syvemmälle kuin ennen!

Tästä seurasi sellainen sormetusmaratoni, että unohdin jopa miehetkin hetkeksi, mutta vain hetkeksi. Heti kun silmä vältti, olin housut nilkoissa tai hame korvissa ottamassa itseäni ties missä asennossa tai paikassa. Tosin orgasmeja en silloinkaan vielä saanut, mutta tunne sisälläni oli valtavan hyvä! Kurkottelin usein katselemaan, kuinka syljellä liukastamaani paljaaseen vakoon upposi yhä suurempia, kotoa löytämiäni tylppäpäisiä esineitä.

Kuinka ne riettaan rytmikkäästi upposivat sisääni levittäen pienen pimpsani tiukasti pingoittuneeksi, kuperaksi kummuksi niiden ympärille. Jossain välissä muistinkin taas korttelimme läheisyydessä asustelevat miehet ja pojat. Päivystin talomme portilla kuin likainen pieni lutka luoden miehille kutsuvia katseita ja tehden juttusille päästyäni yhä vain suorempia ehdotuksia.

Haaremini pysyi kuitenkin lähes ennallaan, koska joitain miehiä muutti pois tai sitten he kiinnijäämisen pelossa välttelivät seuraani. Tämä ei minua haitannut, koska aina löysin jostain uusia, yhä mielenkiintoisempia tuttavuuksia. Yksi tuttavuuksista oli todella vanha herrasmies, joka asui vastapäisessä talossa. Kauko oli entinen kansakoulun opettaja, joka oli ollut leskenä jo kymmeniä vuosia.

Minä sain kutsua häntä etunimellä, mutta hän teititteli minua kuin parempaakin prinsessaa. Tuo suhde oli hyvin erilainen kuin muiden miesten kanssa. Hän ei runkkinut eikä kosketellut minua. Ei koskaan ollut edes alasti tai puolipukeissa! Sain häneltä jo heti ensikerralla lahjaksi huulipunan, jota osaamattoman tuhruisesti levittelin pienille huulilleni. Sitten riisuin vaatteeni antaen hänelle jalastani riisumani alushousuni ja kävin hänen sängylleen leidimäisesti makailemaan.

Hän palveli minua kohteliaasti täyttäen pienimmätkin toiveeni, nuuhkien aina silloin tällöin likaisten nimettömien suloista tuoksua…. Tunsin olevani todella haluttua seuraa tämän tietyn miesporukan keskuudessa, eikä heidän intoa ainakaan laimentanut yhtään se, että nännini olivat kuin huomaamatta alkaneet kehittyä.

Iltaisin katselin itseäni peilistä: Vaaleat, pitkät hiukset valuivat alas olkapäilleni. Vaalea, laiha, täysin rinnaton pikkutytön vartalo. Nuo omituisen isoiksi turvonneet, hailakan vaaleanpunaiset nännit hallitsivat häiritsevästi kuvajaistani.

Vatsani oli litteä, jonka alapuolelta työntyi vahvasti eteenpäin pullottaen karvaton häpykumpu, joka loppui siron viivan halkaistessa sen kahteen symmetriseen osaan, jotka puolestaan sukelsivat karvattoman sileinä hoikkien reisieni väliin.

Reiteni olivat hyvin laihat, joten jalkani näyttivät enemmänkin pitkiltä tikuilta. Usein yritin tarkastella peppuanikin: Talvi oli mennyt menojaan ja huomaamattani kevätkin läheni loppuaan. Nyt oli aika jättää kaupungin minulle jo hyvin vilkkaaksi käynyt seuraelämä muutamaksi kuukaudeksi taakse. Isäni saattaessa palasin isovanhempieni maatilalle kesänviettoon. Heti ensisilmäyksellä huomasin osan vanhoista työmiehistä jälleen vaihtuneen, mutta osa oli vanhoja tuttujani. Hyvin nopeassa temmossa se heille selvisikin.

Nyt vain käyttäydyin edelliskesää viettelevämmin. Ennen olin odottanut, että kuka mahtaisi tulla luokseni kiireisin askelin, tarttuisi käteeni ja puolijuoksulla taluttaisi minut milloin minnekin jännittävään piiloon. Nyt toimin aivan toisin: Sitten kävelin määrätietoisesti valitsemani miehen läheisyyteen ja kun sain puoleeni hyväntuulisen katseen, nostin hameeni helmaa paljastaen valkoisen, pienen pyllyni vinkiksi, että navetan ylisillä olisi taas runkkuhetkiä tarjolla….

Siellä sitten käärin mekkoni niin ylös, että mies pystyi seisaaltaan runkkimaan edessäni katsellen samalla lähietäisyydeltä sormieni uppoamista sisälleni. Usein he halusivat samalla myös sormettaa pimppiäni, mutta uskalsivat työntää kerralla vain yhtä sormea sisääni, joka sekin tuntui taivaalliselta nautinnolta.

Maalla opin arvostamaan jo hieman kehittyineitä nännejäni, koska huomasin niiden herättävän suurta kiinnostusta miehissä. Olin alkanut nauttia, kun kiimaiset, parransängen ympäröimät huulet imivät orastavia ketunneniäni. Kaikki tuntui jatkuvan vanhalla mallilla. Koskettelut ja leikit jatkuivat meidän välillämme. Mummoni sormetti minua ja minä häntä usein iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Miehet eivät vieläkään uskaltaneet työntää sisääni kovia kyrpiään ja edelliskesän tavoin Kalevi oli toimissaan kanssani kaikkein rohkein.

Itse asiassa Kalevista oli muodostunut minulle lempileikkikaverini, joka lähes poikkeuksetta riisui itsensä täysin alasti. Usein hän nosti minut istumaan vatsallaan lepäävän kovan kullinsa päälle, jossa aloin pyöritellä lantiotani.

Suuri kyrvän varsi halkoi pienen pilluni kostunutta vakoa hurjalla kiihkolla ja painautuminen tiukasti sitä vasten alkoi tuottaa yhä suurempaa nautintoa minulle. Orgasmin tullessa hän kietoi minut tiukasti karvaista rintaansa vasten ja tulikuumat suihkut roiskusivat tiukasti yhteenpuristuneiden vatsojemme väliin tahrien meidät molemmat tuolla niin ihanan liukkaalla hunajalla. Suru-uutinen keskeytti kesänviettoni ikävästi.

Mummoni sisko oli kuollut pitkäaikaisen sairauden johdosta ja mummoni joutui lähtemään kauas toiselle paikkakunnalle. Minua hän ei voinut ottaa mukaansa, joten ensin kuvittelin, että nyt vasta alkaisikin tapahtua! Mummoni kuitenkin kertoi minulle, ettei voisi jättää minua myöskään miesten kanssa tilalle, koska oli hyvinkin tietoinen siitä, mitä navetan ylisillä, katseilta piilossa tapahtui.

Hän otti isääni yhteyttä ja saikin sovittua, että tämä tulisi noutamaan minut joksikin aikaa takaisin kaupunkiin. Aikataulut eivät vain oikein sopineet yhteen, joten mielessäni välähti vielä toivon kipinä.

Mummin lähdettyä viettäisin vielä yhden yön maalla, ennen kuin isäni noutaisi minut… Turhaa oli haaveilu! Mummoni oli viisas nainen, joka kyllä arvasi riettaat ajatukseni pienessä mielessäni ja määräsikin minut yöksi nukkumaan vaarini huoneeseen. Ei sillä, etten pitänyt vaaristani, joka oli kaikin puolin jämpti mies mutta varsin juro, niin käytökseltään kuin ulkoisestikin.

Hän oli hyvin vähäsanainen ja puhui työmiehille ainoastaan tarvittavat ohjeet. Mummoni kanssa hän ei juuri puhunut ja ainoat hymyt hänen kasvoillaan olivat suunnattuja minulle, kun keinutuolissa joskus iltaa istuimme. Vartaloltaan vaarini oli lyhyt, mutta ikäisekseen hyvin lihaksikas. Vatsaa hänellä ei ollut ja auringossa ruskettuneet kasvot olivat hyvin ahavoituneet ja raskasta maalaiselämää nähneet.

Päivisin vaaria ei askareiltaan paljoakaan näkynyt ja iltaisin hän palasi töistään usein niin myöhään, että olin jo makuukammarissa teeskentelemässä syvässä unessa nukkuvaa tyttöä. Huvittavinta oli, että hän oli yksi niistä tilan harvoista miehistä, joita en ollut koskaan nähnyt alasti.

Huvittavaa oli myös se, että hän oli tilan ainoa mies, joka ei koskaan minun aikanani ollut käynyt mummoni tavaralla. Tästä olin tehnyt jo omia lapsellisia johtopäätöksiäni, joten tuleva yö kismitti minua jo valmiiksi. Tuli ilta ja kävin pikaisesti pesytymässä.

Kuumassa saunassa lotrailin kiukuissani enemmän kuin ennen, koska mummoni kielsi yleensä kaivosta kannetun veden turhan tuhlaamisen. Puin valkoisen pitkän yöpaidan päälleni ja menin vaarini kammariin. Epäilin, että nyt tulisi pitkästä aikaa tylsin yö maalla ja painoin silmäni kiinni. Nukahdin jo ennen kuin vaarini palasi saunasta.

Niin kummallista, kiihottavaa ja todentuntuista, että muistan unen varsin tarkasti vielä nykyisinkin: Hänen auki levittyneestä vitusta alkoi työntyä ulos pitkä miehen kyrpä, jonka päästä valui paksuna virtana valkoista runkkia. Se näytti tavallaan siltä kuin joku olisi nussinut häntä sisältä päin saaden jatkuvaa, loppumatonta orgasmia. Tuo kalu teki samanlaista, rauhallista edestakaista liikettä, vaikka mummoni makasi täysin aloillaan ainoastaan kiimaisena vikisten.

Mummini oli levittänyt kätensä sängylle levälleen ja suurista rinnoista purskui maitoa yhtenä suihkuna lähes kattoon saakka. Hän käänsi minut tuttuun lusikka-asentoon.

Silloin tuo mummoni sisältä työntyvä kyrpä kiemurteli jalkoväliini kuin käärme ja upposi valuvaan, pieneen pimppiini yhä uudestaan ja uudestaan, yhä syvemmälle, syvemmälle sisääni…. Heräsin säpsähtäen unesta, hengästyneenä kiihkosta.

Ihoni oli yöpaidan alla nihkeän hikinen ja tunsin, kuinka pimpistäni oli valunut liukasta mahlaa laihoille reisilleni valtavat määrät. Reiteni tuntuivat limaisilta niljahdellessaan toisiaan vasten. Allani oleva patjakin tuntui saaneen kosteutta ja kauhuissani mietiskelin, että olinko pissanut vahingossa vaarini sänkyyn. Työnsin peppuani varovasti taaksepäin, kun tunsin vaarini makaavan takanani.

Pelästyin entistä enemmän, josko vaarini olisi tajunnut nautinnollisen uneni, mutta hänen hengityksestään päättelin, että hän saattoi hyvinkin nukkua. Vedin peppuni hitaasti pois vaarini vierestä. Salaa yritin kurkoittaa selkäni takana makaavaa vaaria kädelläni arvioidakseni hänen nukkuma-asentonsa. Tunsin karhean kankaan päältä vatsan lihakset ja päättelin hänen makaavan selällään.

Vaivihkaa käännyin ympäri ja siinä se nyt sitten oli: Silmäni nauliintuivat saman tien punottavaan, suippoon terskaan. Se koristi ohuehkon kyrvän päätä housun kauluksen välistä ulos pullahtaneena.

Äskeisen unen nostattama kuumotus poltti pientä pilluani kuumeen lailla, enkä voinut olla ihailematta salaa vaarini kalua.

Nyt toimin aivan toisin: En viitsisi enää alkaa pukemaan mitään päälleni, ja puhtaat jäikin kassiin sinne Marin eteiseen" " Odota, on se ylhäällä. Aloin hieromaan Marissan suuria rintoja jotka olivat varmasti D-kuppia kun taas Niinalla oli B ja aloin nostamaan tämän paitaa ylös. Kuljin alasti talossa jos emme olleet yhdessä lattian matolla tai miehen vuoteessa. Olen 16 vuotias enkä vieläkään pannut, siis ketään! Tunsin hänen kätensä häpyhuulilla joita varovasti tunnusteli ja avasi niitä lisää.

Pieniä pilluja erootiset tarinat -

Onko sulla nyt varmaan kaikki hyvin? Mies jonka kanssa olin rakastellut ja tullut tutuksi muuttui täysin.

0 thoughts on “Pieniä pilluja erootiset tarinat”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *