Sokkotreffit netissä jyväskylä

sokkotreffit netissä jyväskylä

Sinkun kannattaa hakeutua tapahtumiin ja paikkoihin, joissa liikkuu paljon ihmisiä. Valitsemalla itseä kiinnostavat kohteet tapaa todennäköisemmin myös samanhenkisiä sinkkuja.

Toisaalta vakavaa suhdetta haluava saattaa mieluummin keskittyä vain sinkuille tarkoitettuihin tapahtumiin tai korkeatasoiseen ja vakavasti otettavaan nettideittiin. Jyväskylässä on monenlaista kulturellia koettavaa seuranjanoisille sinkuille. Jyväskylän kaupunginteatteri tarjoaa paitsi kiinnostavia näytelmiä joiden välitauoilla ei muuten tarvitse puheenaihetta kaukaa hakea , myös esimerkiksi Teatteritiistai-teematapahtumia.

Museot järjestävät toisinaan opastuksia ja luentoja. Tapahtumat ovat erinomaisia paikkoja seuranhakuun ja uusiin ihmisiin tutustumiseen , koska niissä on rento ja kiireetön tunnelma.

Eri kulttuurin osa-alueita esittelevä Yläkaupungin yö on siitä mukava tutustumispaikka, että koko tapahtuman keston voi kierrellä erilaisissa kohteissa ja viimeistään kolmannen kerran samaan ihmiseen törmätessä voi hyvin jo hymyillä ja ryhtyä puheisiin. Samoin Jyväskylän kesä -festivaali ja Jyväskylän päivät ovat kiinnostavia toistuvia tapahtumia. Erityisen hyviin ihmisiin voi tutustua, jos osallistuu itse tapahtumien järjestelyihin.

Monet festivaalit ja juhlat kaipaavat vapaaehtoisia. Esimerkiksi Arktisen upeeta -elokuvafestivaaleilla lipunmyyjät pääsevät menoon mukaan, ja Kulttuuriluotsina lähdet seuraksi vaikkapa museoon. Tapahtumien hulinassa ennestään toisilleen tuntematonkin porukka hitsautuu äkkiä yhteen. Urheilutapahtumat eivät ole hullumpia paikkoja nekään sinkkuihin tutustumiseen. Kannustaminen saa aikaan yhteenkuuluvuuden tunteen, tuomaria voi aina vähän arvostella ja ihmiset ovat suurten tunteiden vallassa.

Erityisesti naisseuraa vailla olevia sinkkumiehiä on helppo bongata näissä tapahtumissa. Myös itse liikkuessaan järkevät Jyväskylän sinkut pitävät silmänsä auki. Äärimmäinen rasitus ei välttämättä luo otollisia olosuhteita tutustumiselle, mutta pieni endorfiini- ja adrenaliini-ryöppy hyvinkin.

Kokeile vaikka melontaa, kalastusta, Laajavuoren hiihtokeskusta ja Peurunkaa. Kannattaa tarkkailla seurojen ja tapahtumajärjestäjien tarjontaa. Varsinkin kurssit ovat sinkuille käteviä, ja toisinaan ohjelmassa saattaa olla jotain erityistä juuri seuranhakuun. Testaa myös tapahtumantäyteinen Pyöräilyviikko, josta saatat löytää pyöräilyhenkistä seuraa!

Jos et pidä kumppaniehdokkaisiin törmäämistä tavallisissa tapahtumissa tarpeeksi todennäköisenä, voit valita tapahtumia, joihin tulevat vain sinkut. Jyväskylän baareissa saattaa olla sinkkuiltoja, ja muutama aktiivinen seura järjestää sinkuille tapaamisia. Olemme viimeinkin avanneet Deitti. Oletko menossa kesän kuumimmille festareille tai talven viileimpään konserttiin?

Kerro menostasi muille ja löydä seuraa entistä helpommin. Vietä elämäsi tärkein hetki kylpyhuoneessa ennen kuin annat itselaukaisijan laulaa. Etäisyys 0 10 25 50  km kaupungista. Järjestys Viimeksi kirjautuneet Uusimmat profiilit Viimeksi muokatut. Olen Tähti80 , 37 v mies. Miten saan profiilini tälle paikalle? Uusimmat blogikirjoitukset Asiaa Deitti. Tapahtumat Oletko menossa kesän kuumimmille festareille tai talven viileimpään konserttiin?

Lue lisää Kaikki rakkaustarinat. Kiinnostavia profiileja Jeps Jeps 26 v, Jyväskylä. Venäläinen tyttö etsii suomalaisia kavereita!

sokkotreffit netissä jyväskylä Palvelu on perustettu jo vuonna Tietoa Sokkotreffit Käyttöehdot Tiedotteet. Kiinnostavia profiileja Jeps Jeps 26 v, Jyväskylä. Olen Tähti8037 v mies. Tapahtumien hulinassa ennestään toisilleen tuntematonkin porukka hitsautuu äkkiä yhteen. Museot järjestävät toisinaan opastuksia ja luentoja. Saat aina ajankohtaisimmat tiedot seuraamalla tätä sivua.

0 thoughts on “Sokkotreffit netissä jyväskylä”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *